صفحه 1 از 1

مصادیق جرم های آشکار در اصفهان

ارسال شده: چهارشنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۹, ۱۱:۴۵ ب.ظ
توسط javadfakoori
ناجا:دوچرخه سواری بانوان، جرم آشكار دراصفهان

فرمانده انتظامی استان اصفهان دوچرخه‌سواری بانوان، ورق بازی در پارك‌ها، والیبال بازی و اسكیت بانوان و آواز خوانی در كنار پل خواجو را از جرم‌های آشكار اصفهان دانست و افزود: پلیس به شدت با متخلفان برخورد خواهد كرد.
به گزارش ایسنا، فرمانده انتظامی استان اصفهان با بیان اینكه قوانین و مجازات مجرمان در جامعه مشابه نیست، گفت: ظرفیت بازداشتگاه‌های اصفهان نیاز به بازنگری دارد.

فرمانده انتظامی استان اصفهان با بیان اینكه گشت‌های پلیس ۱۱۰ در سطح شهر برای رصد و كنترل تخلفات است، گفت، باید با افزایش گشت‌ها، كلانتری‌ها و جدا نمودن گشت ۱۱۰ و پلیس پیشگیری تخلفات شهر را كنترل كنیم.

كرمی با بیان اینكه به نسبت جرایم و جمعیت اصفهان نیاز به ایجاد كلانتری‌های جدید در سطح شهر است، اظهار كرد: در این راستا دو كلانتری جدید در هفته نیروی انتظامی افتتاح شد و در آینده‌ای نزدیك كلانتری ویژه‌ای از نظر تجهیزات و نیروی‌های آموزش دیده راه‌اندازی خواهد شد.


منبع:

[External Link Removed for Guests]





نکته:

آواز خواندن در کنار پل خواجوی اصفهان از جاذبه های توریستی این شهر و با قدمت ترین اوناست, فکر میکنم چیزی از زمان شاه عباس کبیر یا یکم بعد از اون!!!!!!!!!!!