صفحه 1 از 2

تهمینه میلانی: همه ایرانی ها عقده ای اند !!!

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۰, ۱۱:۲۳ ب.ظ
توسط کلاغ kalaq
تهمینه میلانی کارگردان فیلم «یکی از ما دو نفر» جمعه شب مهمان برنامه سینمایی «هفت» بود.

او که طی هفته​های گذشته انتقادات شدیدی از برنامه «هفت» و فریدون جیرانی کرده بود، در این برنامه نیز جدال لفظی جالبی با مسعود فراستی منتقد و فریدون جیرانی مجری برنامه داشت.
میلانی ابتدا از موضوع فیلم و دلایلی که باعث شده به سراغ چنین سوژه​ای برود، سخن گفت. مسعود فراستی هم در ادامه ضعف فیلمنامه و شخصیت پردازی ضعیف آن را یکی از مسائلی دانست که باعث شده درام این فیلم در نیاید. او با اشاره به شخصیت زن داستان و نوع رابطه​اش با آدم​ها و تصمیم​هایی که می گیرد، گفت که این رفتار او با موقعیت اجتماعی و جایگاهی که دارد، نمی​خواند.
میلانی ​هم در پاسخ گفت که شما زن​ها را نمی​شناسید و به همین خاطر فکر می​کنید که رفتار او با موقعیت اجتماعی​اش سازگار نیست. متاسفانه خانم​هایی وجود داشته​اند که دکتر بوده​اند، اما فریب خورده​اند.
تهمینه میلانی در هفت از اصولی و اخلاقی بودن غربی ها و عقده ای بودن "همه" ایرانی ها حرف زد! و دقیقا روی این نکته تأکید کرد که امکان ندارد کسی در ایران متولد شده باشد و عقده ای نباشد، اختلاف فقط در کم و زیادش است!
البته جیرانی بلافاصله گفت که حکم نکنید و فراستی هم خوب جواب داد که گفت: قیاس به نفس نکنید! اما مسئله زنان مردستیزی که اسم خودشون رو فمینیست و فعال زنان و از این چیزها می گذارند و اینقدر به صیغه جمع و قضاوت درباره "همه" علاقه دارند همچنان باقی است.
در طول برنامه فراستی و جیرانی معتقد بودند که فیلمنامه «یکی از ما دو نفر» در نیامده، اما میلانی هم با دفاع از فیلمش می​کوشید ثابت کند که در این فیلم رویکرد دیگری به درام داشته​است.
استفاده فراستی از واژه شلخته برای توصیف شخصیت پردازی و روایت فیلمنامه با واکنش کارگردان فیلم مواجه شد. میلانی گفت: « استفاده از این واژه​ها باعث می​شود تا من کارگردان نتوانم با شما که منتقد هستید، یک ارتباط سازنده داشته باشم . این رویکرد شما جلو تاثیر گذاری​تان را هم می​گیرد و باعث می​شود که نتوانید روی من یا حتی مخاطبی که برنامه را می بیند، تاثیر مثبتی بگذارید.»
فراستی هم ضمن دفاع از نگاهش به این فیلم خاطرنشان کرد که استفاده از واژه شلخته نکته منفی ندارد و این کلمه بی ادبانه نیست. او مصادیق مختلفی را که باعث شده بود، از این واژه را برای توصیف اثر میلانی استفاده کند، بر شمرد، اما میلانی هیچکدام از این موارد را نپذیرفت.
ضعف فیلمنامه، شخصیت پردازی پر نقص، دراماتیک نشدن رویداد​ها و ... ازجمله نقاط ضعف فیلم از نگاه منتقد برنامه بود. میلانی هم که در این برنامه مدام می​​کوشید، هیچ کدام از حرف​های فراستی یا جیرانی را بی پاسخ نگذارد. در بخش​هایی از برنامه هم موضع تندی در قبال فراستی گرفت و حتی با نگاه یک منتقد رفتار و ادبیات او را نقد کرد.

دوستی بین دختر و پسر مانند رابطه خواهر و برادر باید متعارف شود!
این کارگردان که معمولا سمت و سوی فیلم های خود را با نگاه های فمنیستی اتخاذ می کند در این برنامه همچنین به توضیحاتی در مورد علت ساخت فیلم سینمایی جدید خود پرداخت.
این کارگردان در موضع گیری عجیب خواستار عادی و متعارف شدن رابطه ی بین دختر و پسر شد.
وی در این برنامه گفت: "متاسفانه سیاست‌های فرهنگی غلط در این چند دهه موجب شده تا لذت آهستگی ارتباط در میان جوانان از بین برود و روابطی که در حد یک سینما رفتن و پارک رفتن بوده به سرعت خانگی شود و بر خلاف جوامع غرب که هر دو طرف، زن و مرد بدون هیچ قضاوتی وارد ارتباط می‌شوند، پسران جوان به دلیل تربیت سنتی خود با دید کاملا مصرفی به جنس مخالف نگاه کرده و ارزشی برای آنها قائل نیستند."
این کارگردان همچنین ادامه داد که همچنان که رابطه ای به اسم برادر و خواهری داریم که متعارف است باید دوستی بین دختر و پسر هم عادی و متعارف شود.
میلانی که به شدت از نبودن این ارتباط بین دخترها و پسرها شاکی بود ، نبودن این ارتباط را موجب عقده ای شدن جوانان دانست و اینگونه گفت که مگر می شود در ایران کسی زندگی کند و عقده ای هم نباشد!!
سخنان عجیب تهمینه میلانی و تحلیل های عجیب تر وی در این برنامه به گونه ای رقم خورد که وی در قبال نقدهای میهمانان برنامه چیزی برای گفتن نداشت تا جایی که خود را اصولگرا خواند!

******************
منبع:
مشرق

Re: تهمینه میلانی: همه ایرانی ها عقده ای اند !!!

ارسال شده: دوشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۰, ۱۲:۱۱ ق.ظ
توسط MRSTAR
از حرفاش میشه فهمید اینم از دار و دسته ی همین فرنگ دیده هاییه که خود باختگی پیدا کرده

خیلی ها بودند که چون با فرهنگ ایرانی و اسلامی اشنایی نداشتند یا آشنایی کافی نداشتند و عزت نفس و ... نداشتند به همین طرز فکر گرفتار شدند

من نمیگم ایرانی ها خیلی باخلاقند و از هر نظر از همه سر ترند اما گفته های این خانومو هم قبول ندارم شاید منظورش از ایرانی ها فقط قوم و قبیله و خانواده اش بودند وگر نه کسی که منطق داشته باشه و به جایی رسیده باشه نباید به خودش حق بده درباره همه اینطوری قضاوت کنه

و افسوس میخورم برای صدا و سیما که به جای تولید برنامه های با محتوا میگرده یه الگوهایی رو برای جوونا معرفی میکنه و حرفهای خام اونا رو از رسانه ملی که با پول بیت المال پخش میکنه که ذره ای در راه خودسازی و خودباوری قدم نزدند و لحظه ای دلشون به عشق برای ایران و ایرانی نتپیده و ... نمونه اش همین تعداد معدودی از بازیگرهاو برخی ورزشکار نماها

Re: تهمینه میلانی: همه ایرانی ها عقده ای اند !!!

ارسال شده: دوشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۰, ۸:۳۶ ق.ظ
توسط armanmodern
یه جاهایی از حرفاش درسته، یه سری از رفتارهای غلط که تو صدا و سیما و جامعه جا افتاده باعث شده که خیلی از اصول اولیه انسانی فراموش بشه و عملا در جامعه ما روابط با جنس مخالف به نوعی سودجویی یا منفعت طلبی کشیده بشه و یا از طرف دیگه . در این که شکی نیست و قبول وجود این مشکل هیچ ارتباطی با وطن پرستی و عشق به ایران نداره.
اما خوب خانوم میلانی با دید بدبینانه ای نسبت به مرد ایرانی فیلمهاشو میسازه و یکجانبه نگری نسبت به مظلومین زنان تو فیلمهاش موج میزنه...

Re: تهمینه میلانی: همه ایرانی ها عقده ای اند !!!

ارسال شده: دوشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۰, ۱۱:۱۷ ق.ظ
توسط timon
be nazare man khodesh az hame oghdeiiiiiiiiiiii tare!!!!!!!!!!

Re: تهمینه میلانی: همه ایرانی ها عقده ای اند !!!

ارسال شده: دوشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۰, ۳:۲۶ ب.ظ
توسط parandi2
خدارا 1000 مرتبه شکر که معنی عقده ای را هم فهمیدیم تصویر

Re: تهمینه میلانی: همه ایرانی ها عقده ای اند !!!

ارسال شده: دوشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۰, ۶:۰۶ ب.ظ
توسط HITMAN_KU
به ظر من فراستی منتقد خیلی با سوادیه و اکثرا کارگردانهای ما سواد جواب دادن بهشدارن مثل میلانی

Re: تهمینه میلانی: همه ایرانی ها عقده ای اند !!!

ارسال شده: دوشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۰, ۷:۱۹ ب.ظ
توسط soheil_riazi
خوب یه قسمتایی از حرفاش کاملن درسته مثلن جامعه نوع بین ارتباط بین دختر و پسرو فقط نفی میکنه

Re: تهمینه میلانی: همه ایرانی ها عقده ای اند !!!

ارسال شده: دوشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۰, ۸:۱۷ ب.ظ
توسط MRSTAR
ما هم قبول داریم تو ایران مشکلات اجتماعی زیادی هست و ایران به اصطلاح مدینه فاضله یا اون جامعه آرمانی تو فیلم ها نیست خیلی بهتر از این خانوم هم میتونیم یه لیست بلند بالا از نقایص تهیه کنیم

اما وقتی میگه :
تهمینه میلانی در هفت از اصولی و اخلاقی بودن غربی ها و عقده ای بودن "همه" ایرانی ها حرف زد! و دقیقا روی این نکته تأکید کرد که امکان ندارد کسی در ایران متولد شده باشد و عقده ای نباشد، اختلاف فقط در کم و زیادش است!

این دیگه خیلی مزخرفه که کل نکبت های غربی ها رو اصولی بودن اونا بیاریم معنی این جمله به جز حس حقارت چی میتونه باشه ؟!!!!

Re: تهمینه میلانی: همه ایرانی ها عقده ای اند !!!

ارسال شده: دوشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۰, ۱۰:۴۰ ب.ظ
توسط shooter
خانمها یا خوشگلن یا فمینیست :grin:

Re: تهمینه میلانی: همه ایرانی ها عقده ای اند !!!

ارسال شده: سه‌شنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۰, ۱۲:۱۵ ق.ظ
توسط masieh
خانم ميلاني يك حرفي زد از يك نظر درست بود و اون نوع رابطه هاي دختر و بسر و ديد خريدارانه به زنها در جامعه ما
ولي مقايسه اون با روابط در خارج و نسبت دادن يك نظر به كل جامعه اشتباه محض هستش

Re: تهمینه میلانی: همه ایرانی ها عقده ای اند !!!

ارسال شده: سه‌شنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۰, ۳:۳۸ ق.ظ
توسط shazdepesar
این خانوم اصلا در جایگاهی نیست که بخواد در مورد ملت شریف ایران نظر بده

Re: تهمینه میلانی: همه ایرانی ها عقده ای اند !!!

ارسال شده: سه‌شنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۰, ۳:۴۷ ق.ظ
توسط nasir irani
این هم یک تفاوت دیگر بین سینمای ایران و جهان

کارگردان هایی که شاهکار هنری می آفرینند و تاریخ را به جلو می برند............و کارگردانهایی که هر چیزی هستند جز کارگردان!!...........