صفحه 1 از 1

چین یک شهر را هم کپی کرد!!!!!

ارسال شده: دوشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۰, ۸:۰۴ ب.ظ
توسط ASHKAN95
تصویر

همه شما با صنعت کپی کاری چین آشنا هستید. از ساعت، آی پاد و قطار کپی شده تا هواپیماهای نظامی شبیه سازی شده جزو تولیدات اصلی این کشور محسوب می شوند. حالا چینی ها تصمیم گرفته اند برای جذب توریست بیشتر، شهر کوهستانی Hallstatt واقع در جمهوری اتریش را که جزو میراث جهانی یونسکو ثبت شده، کپی برداری کنند.

چینی ها تصمیم دارند همه چیز را به طور دقیق و کامل تکرار کنند و فقط به شبیه سازی ساختمان ها راضی نیستند. تمامی اجزاء، تندیس ها و حتی دستگیره درها تکرار خواهند شد. حتی کلیسای قدیمی این شهر هم کپی خواهد شد. کشیش کاتولیک این کلیسا هم، کلیسای جدید در چین را به رسمیت شناخته و آن را به عنوان «مکانی برای عبادت» تایید کرده است. ماجرا وقتی جالب می شود که می بینیم حکومت چین کمونیستی است و به هیچ وجه رابطه خوبی با مذاهب و ادیان ندارد.

البته شهروندان هال استیت از این کار استقبال کرده اند. شهردار این شهر می گوید که چنین کاری موقعیت بسیار خوبی برای ارتقاء صنعت توریسم Hallstatt خواهد بود. البته این اولین بار نیست که چینی ها به شبیه سازی معماری و بناها می پردازند. آنها نسخه های کوچکی از بارسلونا و ونیز را هم در کشور خودشان ساخته اند. اما این اولین بار است که می خواهند یک شهر را با تمام جزئیات ساختمانی و طبیعی در اندازه واقعی کپی برداری کنند.
منبع:نارنجی

Re: چین یک شهر را هم کپی کرد!!!!!

ارسال شده: سه‌شنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۰, ۹:۵۲ ق.ظ
توسط CentralWeb
شنیدم مهر و تسبیح هم کپی کردن!
تربت امام حسین (ع) هم بازیچه ی خودشون کردن! :?

Re: چین یک شهر را هم کپی کرد!!!!!

ارسال شده: سه‌شنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۰, ۱۰:۱۱ ق.ظ
توسط X.Nima
من نشنیدم. دیدم! یه تسبیح دیدم روش نوشته بود Made in Chine !!!

البته خیلی از کشورا همین قدرو هم نمیتونن. واقعا جای آفرین گفتن داره...

Re: چین یک شهر را هم کپی کرد!!!!!

ارسال شده: چهارشنبه ۱ تیر ۱۳۹۰, ۴:۲۰ ب.ظ
توسط Mohammad.Jafar
البته تسبیح در حقیقت یک وسیله ی مربوط به ادیان خودشون هست(شرق)