صفحه 1 از 1
ارتش اردن تهديدي براي ايران ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ارسال شده: پنجشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۰, ۹:۲۸ ب.ظ
توسط plci
اگه فيلم ظهور نزديك است رو ديده باشيد طبق گفته اون فيلم ارتش اردن به ايران حمله ميكنه و كلي حرف راجع به قدرت ارتش اين كشور بود حالا جدا از راست يا دروغ بودن اون فيلم كسي اطلاعي در مورد قدرت نظامي اردن و برنامه هاي آينده ارتش اين كشور داره؟
Re: ارتش اردن تهديدي براي ايران ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ارسال شده: پنجشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۰, ۱۰:۲۳ ب.ظ
توسط typhoon
Re: ارتش اردن تهديدي براي ايران ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ارسال شده: جمعه ۲۴ تیر ۱۳۹۰, ۱۲:۱۹ ق.ظ
توسط Mohammad 1985
plci نوشته شده:اگه فيلم ظهور نزديك است رو ديده باشيد طبق گفته اون فيلم ارتش اردن به ايران حمله ميكنه و كلي حرف راجع به قدرت ارتش اين كشور بود حالا جدا از راست يا دروغ بودن اون فيلم كسي اطلاعي در مورد قدرت نظامي اردن و برنامه هاي آينده ارتش اين كشور داره؟
اون فیلم که مزخرفی بیش نبود !
Re: ارتش اردن تهديدي براي ايران ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ارسال شده: جمعه ۲۴ تیر ۱۳۹۰, ۱:۱۲ ب.ظ
توسط MIG-29 301
Re: ارتش اردن تهديدي براي ايران ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ارسال شده: جمعه ۲۴ تیر ۱۳۹۰, ۲:۵۱ ب.ظ
توسط mymail
تهدید سفیانی علیه ایران نیست تا اونجایی که من شنیدم.
سفیانی به عراق حمله می کنه و اونجا رو نابود میکنه اما توی همون عراق به گمانم با لشکر سیدخراسانی مواجه میشه و شکست میخوره! و عملا تهدیدی برای ایران نیست.
Re: ارتش اردن تهديدي براي ايران ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ارسال شده: شنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۰, ۱۲:۲۰ ق.ظ
توسط interceptor
جای تعجبه چطوری برخی ها از همه چیز مطمئنند ولی راستش دیگه در این مورد هم شک دارم . با توان فعلی نیروی هوایی و توان هوایی اردن ، بعید نیست حتا اونها هم نسبت به ما در موضع برتر باشند.
این خیلی خوبه تمام هواپیماهای فعلی رو می تونیم اوورهال کنیم و حتا برخی قطعات رو در داخل بسازیم ولی سوال اینجاست نقدی چی داریم؟
البته مطمئنم مورد حمله ی یه عده به اصطلاح وطن پرست صورت مسئله پاک کن قرار می گیرم ولی با این حال نسبت به این نقطه ضعف هشدار می دم شاید گوش و مغز کسی به کار افتاد.