صفحه 1 از 2
تمجيد دوباره از استاد شجریان در تلویزیون
ارسال شده: چهارشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۰, ۸:۵۵ ب.ظ
توسط Present
فرزاد جمشيدي مجري برنامههاي سحر شبکه يک سيما، بار ديگر در گفت و گويي به تمجيد از ربناي شجريان پرداخت و اظهار داشت: مردم با ربناي شجريان به ياد رمضان ميافتند و اين را نبايد از مردم گرفت، استاد شجريان بچه اين مملکت است و هيچ کجا هم نميرود و از قول جمشيدي بنويسيد هرکسي از چشمه رمضان يک جرعه آب خورده است آنقدر به اين برکت حرمت ميگذارد که جاي ديگر نخواهد رفت.
لازم به ذکر است وي چندي پيش نيز خواستار پخش ربناي شجريان از سيما شده بود.
منبع: پارس توریسم
Re: تمجيد دوباره از استاد شجریان در تلویزیون
ارسال شده: چهارشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۰, ۹:۲۰ ب.ظ
توسط kalafe2006
اگر مملکت .... داره و همه هم انتقاد پذیرند و فقط ادعا نمی کنند اصلا نباید پخش ربنا در ماه مبارک رمضان قطع می شد که حالا کار به اینجا بکشه و سال های بعد بدتر هم بشه . پخش نکردن که نکردن ما که خودمون برای خودمون پخش کردیم
Re: تمجيد دوباره از استاد شجریان در تلویزیون
ارسال شده: چهارشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۰, ۹:۳۳ ب.ظ
توسط typhoon
سلام
جناب Present بابا این چیه گذاشتی؟الان دوباره بحث شروع میشه و آخرش هم قفل و یا حذف.حالا ربنای ایشان باشه و یا نه.بنا به دلایلی ایشون نخواستند صداشون از صدا و سیما پخش بشه و دو سال هم هست که نمی شه.هر کس دوست داره،بره سی دی های ایشون رو بخره یا از اینترنت دانلود کنه.این بحث ها رو تمام کنید.
Re: تمجيد دوباره از استاد شجریان در تلویزیون
ارسال شده: چهارشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۰, ۱۰:۰۳ ب.ظ
توسط Sami 1993
آقای جمشیدی در نامه ای به مشرق ، این گفته را تکذیب کرده اند و از رسانه ها به علت انتشار این گونه شایعه ها انتقاد کرده اند .
Re: تمجيد دوباره از استاد شجریان در تلویزیون
ارسال شده: چهارشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۰, ۱۰:۲۳ ب.ظ
توسط Ph.Sepehr
سلام
نقل قول:
((سلام
جناب Present بابا این چیه گذاشتی؟الان دوباره بحث شروع میشه و آخرش هم قفل و یا حذف.حالا ربنای ایشان باشه و یا نه.بنا به دلایلی ایشون نخواستند صداشون از صدا و سیما پخش بشه و دو سال هم هست که نمی شه.هر کس دوست داره،بره سی دی های ایشون رو بخره یا از اینترنت دانلود کنه.این بحث ها رو تمام کنید.))
جناب تايفون،استاد شجريان به صدا و سيما گفته اند هيچ كدوم از آتار منو ((به غير از ربنا)) حق نداريد پخش كنيد.نگفتن هيچكدوم رو.بحث نه سياسيه و نه من مي خوام سياسيش كنم.حالا درسته،ربنا ربناست.آيه قرآن خداونده اما ربناي استاد شجريان كجا كه آدم رو واقعا مي بره تو حال و هواي رمضان و ربنايي كه امسال از صدا و سيما پخش ميشه كجا.
ببينيم نظر ديگر دوستان چيه.
در پناه حق

Re: تمجيد دوباره از استاد شجریان در تلویزیون
ارسال شده: چهارشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۰, ۱۱:۰۸ ب.ظ
توسط typhoon
برادر من شتر سواری دولا دولا که نمی شه.یعنی چی که این رو پخش کنید و اون رو نه!!!!خونه خالست؟حالا چه با ربنا و چه بی ربنا اونی که روزه می گیره که خوب می گیره اون هم که نمی گیره ، نه!!!
فعلا مشکلات بسیار بزرگتری در کشور داریم تا کشیدن ناز این خواننده و آن خواننده.
Re: تمجيد دوباره از استاد شجریان در تلویزیون
ارسال شده: چهارشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۰, ۱۱:۲۶ ب.ظ
توسط Mohammad 1985
خب شما برو مشکلات رو حل کن ! این یکی رو نظر هم ندی مشکلات کشور حل میشه !!! دلیل گفته ایشون چیز دیگری هست ! نمی دونم مگه صداو سیما ما ارزش داره که صدای ایشون رو پخش کنن ؟ بهترین کار بایکوت کامل صداوسیماست !
Re: تمجيد دوباره از استاد شجریان در تلویزیون
ارسال شده: چهارشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۰, ۱۱:۴۱ ب.ظ
توسط typhoon
امان از فراموشی که ایشون بهش دچار شده و یادش رفته چطوری و از طریق همین صدا و سیما مردم با ایشون آشنا شدند و در دهه اول انقلاب که خبری از نوار و سی دی نبود توی همین رادیو و تلویزیون بی ارزش!!! هر روز صدای ایشون پخش می شد.اگر هم کسی تحریم کرده،خوب باشه.باز هم آزاده،امیدوارم اگر به جرگه لوس آنجلسی ها پیوست هم همچنان محبوب باشند.
Re: تمجيد دوباره از استاد شجریان در تلویزیون
ارسال شده: پنجشنبه ۳ شهریور ۱۳۹۰, ۱۲:۰۳ ق.ظ
توسط mymail
این آقای استادم اگه یه نگاهی به اطرافش مینداخت و میدید کیا بودن که اسمشو تو این مملکت سر زبونا انداختن و کیا بودن که عشقشون صدای اوشون بود، سنگ کسایی رو به سینه نمیزد که 24 ساعت تو گوششون هدفون رپ و متال و هزار کوفت زهر مار دیگه س!
Re: تمجيد دوباره از استاد شجریان در تلویزیون
ارسال شده: پنجشنبه ۳ شهریور ۱۳۹۰, ۱:۴۸ ب.ظ
توسط FARSHAD.ADL
آقا چه فرقی داره بذاره یا نزاره.استاد شجریان جایگاهی که باید بین مردم داشته باشه رو داره.
الانم که همه ملت ماهواره دارن و ربنای استاد رو اونجا گوش میدن.
Re: تمجيد دوباره از استاد شجریان در تلویزیون
ارسال شده: پنجشنبه ۳ شهریور ۱۳۹۰, ۳:۳۰ ب.ظ
توسط gurkha
typhoon نوشته شده:امان از فراموشی که ایشون بهش دچار شده و یادش رفته چطوری و از طریق همین صدا و سیما مردم با ایشون آشنا شدند و در دهه اول انقلاب که خبری از نوار و سی دی نبود توی همین رادیو و تلویزیون بی ارزش!!! هر روز صدای ایشون پخش می شد.اگر هم کسی تحریم کرده،خوب باشه.باز هم آزاده،امیدوارم اگر به جرگه لوس آنجلسی ها پیوست هم همچنان محبوب باشند.
سلام دوستان
فقط بگم تو هیچ جای دنیا با سرشناسترین هنرمندای مرده شون اینکارو نمی کنن که اینجا با زنده هاش میکنن .
خاک تو سر شجریان که واسه امثال ما میخونه ....
Re: تمجيد دوباره از استاد شجریان در تلویزیون
ارسال شده: پنجشنبه ۳ شهریور ۱۳۹۰, ۳:۳۱ ب.ظ
توسط Persian_ranger
مجتبی عزیز:
امان از فراموشی ما که به همین راحتی داریم به مفاخر این سرزمین و افرادی همچون شجریان به این راحتی بی احترامی میکنیم صرف اینکه ایشون با من از نظر سیاسی اختلاف نظر دارند.
یعنی سیاست اینقدر برامون مهم شده که حتی به خاطر نظر مخالف یک همچین فردی سعی کنیم به هر نحوی ایشون خوار و خفیف کنیم. بزرگترین مشکل ما ایرانی ها نداشتن جنبه و اخلاق سیاسی. وقتی رئیس روسای این مملکت اینجور در رسانه های عمومی همدیگر بی هیچ ابایی به تیغ انتقاد میکشن دیگه وای به حال ما.
در مورد کسایی که استاد نمیشناسن لطف کن یه سرچ ساده تو گوگل انجام بدن و زندیگنامه ایشون بخونن تا حدااقل بدونن در مورد کی دارن حرف میزنن
محمد رضا شجریان در اول مهر 1319 شمسی برابر با 21 سپتامبر 1940 در شهر مقدس مشهد در خاندانی که هنر از هر دو سو موروثی بود،(خاندان پدر صوت دلنشین و خاندان مادری خوشنویسی و موسیقی) دیده به جهان گشود.
از وقتی 6 ساله بودم تا هنگامی که 19 سالم شد پدرم مرتبا مرا به جلسات تلاوت قرآن می برد وقتی به سن تکلیف رسیدم پدرم مرا صبح بیدار میکرد و میگفت با صدای بلند قرآن بخوانم در این تلاشها پدرم علت اصلی موفقیت من بود.
پدرم عاشق مذهب بود او به شاگردانش به خوبی قران درس می داد و معلم ماهری بود و تا سن 82 سالگی به تدریس ادامه داد.
از وقتی 6 ساله بودم تا هنگامی که 19 سالم شد پدرم مرتبا مرا به جلسات تلاوت قرآن می برد وقتی به سن تکلیف رسیدم پدرم مرا صبح بیدار میکرد و میگفت با صدای بلند قرآن بخوانم در این تلاشها پدرم علت اصلی موفقیت من بود.
پدرم عاشق مذهب بود او به شاگردانش به خوبی قران درس می داد و معلم ماهری بود و تا سن 82 سالگی به تدریس ادامه داد.
سال 1326 استاد شجریان وارد مدرسه 15 بهمن شد و در همان زمان شروع به تلاوت قران نزد پدر کرد به طوری که از 10 سالگی در مراسم و اجتماعات سیاسی آن زمان قران تلاوت می کرد.
اولین زمزمه های آوازی ایشان در دوره دبیرستان به کمک دائی شان و آقای جوان(معلم دانشسرا)آغاز
در سال 1345 به تهران مهاجرت کرد و پس از ورود ایشان به تهران براساس دعوت قبلی به نزد داوود پیرنیا مدیر برنامه گلها به اداره رادیو مهاجرت کرد و مرحوم پیرنیا پس از تست ایشان شیفته صدای وی شد به این ترتیب اولین برنامه استاد شب جمعه 15 آذر ماه با عنوان برگ سبز شماره 216 با همراهی استاد ورزنده از رادیو پخش شد و این همکاری تا استعفای استاد در سال 1355 ادامه داشت و 300 برنامه ضبط شد.
"در سال 1356 در اعتراض به موسیقی رادیو را ترک کردم و گفتم نمی خواهم صدایم از رادیو پخش شود.
از آن سال به بعد موسیقی و صدای من مردمی تر شد چون در آن زمان مردم از رژیم دل خوشی نداشتند در نتیجه از رادیو و تلویزیون هم ناراضی بودند."
در تمام مدت همکاری استاد با رادیو و تلویزیون وی با نام مستعار سیاوش بیدکانی شناخته شده بود و این به علت مخالفت پدرش با موسیقی و آواز خواندن استاد بود به گفته خود استاد پدرش به شدت مذهبی بود و اصلا دوست نداشت که پسرش آواز کاز کند.
اولین زمزمه ها و آواز من با همراهی دایی ام که فقط دو سال از من بزرگتر بود و تار میزد آغاز شد.
بعد در مشهد به پیرمردی برخوردم به نام آقای جوان که در واقع معلم موسیقی دانشسرا بود.
من در دانشسرای مشهد درس می خواندم و ایشان خیلی به من علاقه داشت تار خیلی خوب می زد و شاگرد علی اکبر خوان شهنازی بود ویولن هم می زد.
با ایشان هم کار می کردم و آواز می خواندم.
در طی 40 سال فعالییت هنری استاد ایشان در بسیاری از کشورهای آسیایی و اروپایی و آمریکایی کنسرت داده اند.
ایشان در دانشگاههای بروکلی، کلمبیا ،هاروارد ، فیلیپین، شیکاگو شش کنفرانس در مورد موسیقی ایرانی برگذار کرده اند.
در 20 سپتامبر 1995 در یونسکو توسط فدریکو مایور دبیر کل یونسکو مدال پیکاسو که به شکل چشم پیکاسو بود(چون دنیا را به شکل متفاوتی می نگریست) به ایشان اهدا شد.
همچنین در روز 8 فوریه 2001 در ورزشگاه استیل لوس آنجلس جایزه گرمی برای کاست (بی تو به سر نمی شود) به استاد تعلق گرفت.
عزیز. ایشان بزرگتر از این حرفها هستن که قرار باشه در صدا و سیمای بعد از انقلاب شناخته و معروف بشن. این قضیه پخش نشدن صدای ایشون از صدا و سیما بر میگرده به 2 سال پیش که اوایل اعتراضات و شلوغی ها یکی از آواز های ایشون بصورت هدف دار از صدا و سیما پخش میشد که ایشون به این کار اعتراض کردن. در ضمن خوندن نماز و گرفتن روزه ربطی به ربنای ایشون نداره. ولی برای خیلی از ما یک حس خاطره انگیز و نوستالژیک داره. ضبط ربنای ایشون هم بر میگرده به همون اوایل انقلاب که از طرف رادیو چند نفر فرستادن پیش ایشون برای تست صدا و خوندن ربنا. ایشون بعنوان نمونه براشون ربنا رو میخونه که همون ضبط میکنن و بعد ها پخش میکنن در حالی که حتی ایشون روحشون هم خبر نداشت.
کنیم حتی اگه به اخلاق سیاسی درباره خودمون پایبند نیستیم حداقل احترام مفاخر و هنرمندان بزرگی مثل ایشون داشته باشیم. هر چند واسه ما بی ارزش