صفحه 1 از 1

ایران جای عرض اندام شما نیست/فضا را برایتان جهنم می‌کنیم

ارسال شده: دوشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۰, ۱۱:۱۳ ب.ظ
توسط SORENA.N2
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، امیر سرتیپ ستاد فرزاد اسماعیلی عصر امروز در حاشیه بازدید از منطقه عملیاتی رزمایش ثامن‌الحجج (ع) در قرارگاه پدافند هوایی شمال شرق کشور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پیام ما به کشورهای تهدید کننده ایران همین موضوع است.
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا (ص) تصریح کرد: فضای ایران را برای هر دشمنی که بخواهد حمله کند به جهنم تبدیل می‌کنیم.
وی با اشاره به برگزاری رزمایش ثامن‌الحجج (ع) در منطقه شمال و شمال شرق کشور توضیح داد: این رزمایش در نوع خود رزمایشی بی‌نظیر به حساب می‌آمد.
اسماعیلی با عذرخواهی از ملت ایران به دلیل تصویری نشدن مراحل این تمرین رزمی عنوان کرد: این رزمایش شامل تمرین‌های پدافند هوایی و بر اساس تهدیدهای روز دنیا تدارک و برنامه‌ریزی شده بود.
وی تاکید کرد: در همین راستا این عملیات باید برای حفاظت بیشتر از چشم دشمن پنهان باقی می‌ماند.
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا (ص) به سخنان رهبر معظم انقلاب در رابطه با پدافند هوایی اشاره کرد و متذکر شد: ایشان پدافند هوایی را خط مقدم دفاع در برابر حملات نظامی دشمنان معرفی کرده اند.
وی با بیان اینکه رزمایش ثامن‌الحجج (ع) در 15 سال اخیر به عنوان بزرگترین حرکت نظامی در گستره سامانه پدافند هوایی با مشارکت نیروهای جان بر کف ارتش، سپاه پاسداران و بسیج مستضعفین بوده است، ابراز داشت: این رزمایش در مساحتی بیش از 800 هزار کیلومتر از منطقه شمال و شمال شرق کشور به صورت بسیار با شکوه برگزار شد.
اسماعیلی اعلام کرد: در همین راستا در این رزمایش از انواع سامانه‌های متحرک و بومی، سامانه‌های شنود تاکتیکی و سامانه‌های سیار و ثابت استفاده شد.
وی مدت برگزاری رزمایش ثامن‌الحجج (ع) را چهار روز و در چهار مرحله عنوان کرد و خاطر نشان کرد: انسجام و به هم پیوستگی سامانه‌های پدافند هوایی ارتش، سپاه پاسداران و بسیج مستضعفین و فرماندهی بدون وقفه در شمال و شمال شرق کشور از جمله دستاوردهای این رزمایش به حساب می‌آید.
رزمایش ثامن‌الحجج (ع) عصر امروز با تحقق تمام اهداف از پیش تعیین شده و عملکرد موفق نیروی انسانی، سامانه‌های پدافند بومی و تجهیزات به کار خود پایان داد.

Re: ایران جای عرض اندام شما نیست/فضا را برایتان جهنم می‌کنیم

ارسال شده: سه‌شنبه ۱ آذر ۱۳۹۰, ۱۰:۲۴ ق.ظ
توسط arash128
این دو بیت شعر رو از طرف تمام ملت ایران مخصوصا دلاوران پدافند هوایی خطاب به استکبار جهانی و تمام اونهایی که نظر شوم به این مرز و بوم دارن:
ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست
عرض خود می بری و زحمت ما میداری

بر خوان تو این شکر که می‌بینم// بی فایده است مگس که می‌رانی

Re: ایران جای عرض اندام شما نیست/فضا را برایتان جهنم می‌کنیم

ارسال شده: سه‌شنبه ۱ آذر ۱۳۹۰, ۱۰:۵۵ ق.ظ
توسط azarakhsh45
خیلی جالبه ماهواره های اونهادارند حسابی تمام مزاحل مانور را ثبت میکنند اونوقت سرتیپ ستاد میفرمایند برای اینکه تصاویر مانور را دشمن نبیند رسانه ای نشده ؟؟؟؟

Re: ایران جای عرض اندام شما نیست/فضا را برایتان جهنم می‌کنیم

ارسال شده: سه‌شنبه ۱ آذر ۱۳۹۰, ۳:۱۲ ب.ظ
توسط arash128
ماهواره ها که از بالا تصویر رو نشون میدن و فرق میکنه تا این که بخوای مثلا از یه سامانه برد بلند از نمای نزدیک و از مراحل آماده سازی تا شلیک فیلم برداری کنید،اگه این جوری بود بقیه کشورها هم رزمایشها و فعالیتهاشون رو پخش میکردن چون طبق فرمایش شما آمریکا بر همه جاتسلط داره