صفحه 1 از 1

نحوه نفوذ ایران به مرکز فرماندهی سیا

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۰, ۳:۴۸ ب.ظ
توسط samsun
به گزارش [External Link Removed for Guests]، الف به نقل از راشاتودي نوشت: براساس اطلاعات بدست آمده مشخص شد كه اين پهپاد آمريكايي به دليل نقص فني تجهيزات سرنگون نشده است بلكه توسط مهندسان ايراني هدايت و در اختيار ايران قرار گرفته است.
براساس اطلاعات بدست آمده كه راشا تودي در مصاحبه با مقامات خارجي بدست آورده مشخص شد كه مهندسان ايراني توانسته‌اند كامپيوترهاي اين هواپيماهاي بدون سرنشين آمريكا را رهگيري كنند و عملا هدايت سيستم آن را در اختيار بگيرند. بدین ترتيب بوده كه اين هواپيما بدون هيچ آسيبي از يك ماموريت در افغانستان در خاك ايران فرود آمده است.
منابع نظامي همچنين در گفتگو با پایگاه خبری دبكا فايل بر اين موضوع تاكيد كردند كه ايراني‌ها توانسته اند مسيري را براي نفوذ در مراكز فرماندهي هواپيماهاي بدون سرنشين سازمان سيا در خارج از واشنگتن در منطقه لانگلي ويرجينيا در اختيار بگيرند.
براساس اين گزارش لئون پانه‌تا وزیر دفاع آمریکا در گفتگويي با خبرنگار شبكه فاكس نيوز بر اين موضوع تاكيد كرده است كه خبر ادامه ماموريت‌هاي پهپادهاي آمريكا عليه ايران كذب است. اين اظهارنظر پانه‌تا در حالی مطرح شده است که وزارت دفاع آمریکا به نظرمی رسد حداقل برای مدتی ماموریتهای این هواپیماهای بدون سرنشین را به حالت تعلیق در آورده است چون نگران است دومین هواپیمای بدون سرنشین دست ایران بیفتد.
به دنبال سرنگونی این پهپاد توسط ایران، آمریکا تلاش کرد به مردم این کشور نشان دهد که امنیت آمریکا مورد تهدید نيست. واشنگتن ابتدا روند انکار را در پیش گرفت اما در نهایت کار به درخواست از ایران برای پس دادن این هواپیما کشید. مهندسان ایرانی علاوه بر هک کردن سیستم جی.پی.اس این هواپیما توانسته‌اند در مرکز فرماندهی این هواپیما در خاک آمریکا نفود کنند و با توجه به سالم بودن این هواپیما ایرانی ها حتما در مرکر فرماندهی این هواپیما نفوذ داشته اند.
با توجه به این سناریوی مطرح شده این احتمال که هدایت این هواپیما از خاک آمریکا انجام شده و حتی با همکاری برخی آمریکایی انجام گرفته، محتمل است.

Re: نحوه نفوذ ایران به مرکز فرماندهی سیا

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۰, ۵:۲۷ ب.ظ
توسط SORENA
وقتی که روری شناور جنگی ما سیستم عامل ویندوز آمریکایی نصب شده که حتی real time هم نیست و فیلتر شکن های بروز هم از همون جا تهیه میشه هک کردن سیستم های لانگلی بنظرم یکمی دیگه زیاده روی هست 8->

نویسنده این خبر هر کسی که هست میتونه با اون مفتی وهابی که دست زدن به موز و خیار رو برای خانمها حرام اعلام کرده بود رقابت تنگانتگی در عرصه ی fun بودن داشته باشه

Re: نحوه نفوذ ایران به مرکز فرماندهی سیا

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۰, ۵:۵۸ ب.ظ
توسط Cloor Master
من هرچه نگاه کردم ندیدم مشرق تو این پست به عنوان چگونگی نفوذ ایران چیزی به این عنوان در این نوشته ها پیدا کنم شما اگر دیدید ما را هم روشن کنید

Re: نحوه نفوذ ایران به مرکز فرماندهی سیا

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۰, ۸:۲۵ ب.ظ
توسط samsun
من مقصر نیستم اینم لینکش :
[External Link Removed for Guests]