صفحه 1 از 1

آماده باش ارتش رژیم صهیونیستی در مرز سوریه

ارسال شده: دوشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۰, ۸:۱۳ ب.ظ
توسط A3eman
در نخستین روزهای سال جدید میلادی، رژیم اشغالگر تحرکات نظامی قابل توجهی را برای آماده باش نیروهای خود در مناطق نزدیک به مرزهای سوریه آغاز کرده است.
تصویر

به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، روزنامه صهیونیستی "هاآرتص" دوشنبه 2 ژانویه (12دی) در گزارشی فاش کرد: «ارتش اسرائیل خود را برای مرحله پس از براندازی نظام سوریه آماده می کند و اکنون درحال بررسی سناریوهای احتمالی و تشدید کنترل و نظارت بر مناطق مرزی است.»
با این حال ارتش رژیم اشغالگر اعلام کرده است که هیچ تغییری در فعالیت های ارتش سوریه در مناطق مرزی مشاهده نکرده، و هیچ موردی درباره پناهنده شدن سوری ها به اراضی اشغالی گزارش نشده است.
گفتنی است رسانه های فارسی زبان بدون توجه منابع نزدیک به سوریه مدام تأکید می کنند که مخالفان دولت بشار اسد به کشورهای هم جوار پناهنده شده اند و این بزرگنمایی خود شگردی برای تضعیف دولت های مورد نظر غرب در اذهان عمومی است