صفحه 1 از 1

رده بندی آزادی رسانه ها در جهان

ارسال شده: یک‌شنبه ۹ بهمن ۱۳۹۰, ۱:۳۴ ب.ظ
توسط FARSHAD.ADL
  سازمان گزارشگران بدون مرز با انتشار گزارش سالانه خود وضعیت آزادی رسانه ها در 179 کشور جهان را مورد بررسی قرار داده است .

به گزارش [External Link Removed for Guests] در این گزارش سه کشور اریتره ، ترکمنستان و کره شمالی به عنوان بدترین کشورهای جهان از نظر آزادی مطبوعات و رسانه و سه کشور فنلاند ، نروژ و هلند به عنوان بهترین کشورهای جهان از نظر آزادی مطبوعات و رسانه معرفی شده اند.

در این گزارش کشور نامیبیا در جنوب غرب آفریقا به دلیل آنکه در سال 2011 هیچ گزارش منفی از منظر رسانه و مطبوعات از آن گزارش نشده ، با وضعیت سفید و به عنوان کشوری خوب از نظر آزادی مطبوعات نام برده شده است.

در این گزارش اغلب کشورهای اسکاندیناوی و کانادا با وضعیت سفید و جزء 20 کشور بهتر از نظر آزادی رسانه ، کشورهای اروپای غربی ، آمریکا و ژاپن به عنوان کشورهای رده میانی با رنگ زرد ، کشورهایی چون روسیه ، مکزیک ، ونزوئلا ، ترکیه و.. با رنگ قرمز به عنوان کشورهای نه چندان مطلوب از نظر آزادی مطبوعات و کشورهایی چون چین ، کره شمالی ، ترکمنستان ، اریتره ، ایران ، عربستان و سودان با رنگ سیاه و به عنوان نامناسب ترین کشورهای جهان از نظر آزادی رسانه معرفی شده اند.

  تصویر   

Re: رده بندی آزادی رسانه ها در جهان

ارسال شده: یک‌شنبه ۹ بهمن ۱۳۹۰, ۳:۲۹ ب.ظ
توسط anga2009
آزادی در هر کشوری محدویت خاص خود را دارد مثلا در کشور های آزاد زرد رنگ اگه در مورد هولوکاست حرفی بزنی پدرت را در می آورند و در ایران ...حرفی بزنی بازم پدرت را در می آورندتصویر
در هر کشوری آزادی تعریفی خاص خود دارد تصویرتصویر

Re: رده بندی آزادی رسانه ها در جهان

ارسال شده: یک‌شنبه ۹ بهمن ۱۳۹۰, ۶:۵۱ ب.ظ
توسط hojjat59
عجب!
اگه تو کشورای آزاد مثل کانادا و اسکاندیناوی یا تو کشور های مطلوب مثل آمرکا، اروپای غربی حرفی بر ضد هولاکاست یا صهیوونیسم و ا س ر ا ئ ی ل زده بشه به طرف گیر نمی دن؟