صفحه 1 از 1

تحویل ناوچه های موشک انداز تندر بازسازی شده به سپاه

ارسال شده: شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۰, ۳:۲۲ ب.ظ
توسط mm1990
لطفا این خبر را به بخش اخبار نظامی منتقل کنید.


چهارشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۱۴:۳۵

با حضور سردار فدوی فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران، ناوچه‌های موشک انداز تندر پس از بازسازی به ناوگان نیروی دریایی سپاه در بوشهر پیوستند.
به گزارش فارس، مدیرعامل موسسه شهید محلاتی بوشهر، مجری بازسازی ناوچه‌های موشک انداز صبح امروز در این آیینی در ارتباط با پروژه بازسازی شناورهای تندر گفت: برای اجرای این پروژه بیش از یک‌میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار هزینه شده و بازسازی ناوچه‌ها نیز در مدت هشت ما صورت گرفته است.

ابوالقاسم والاگهر افزود: ۱۷ هزار و ۹۰۰ قلم تجهیزات در شناورها تعویض و ۳۰ هزار نفر ساعت کار نیز انجام شد.

وی تصریح کرد: در اجرای این پروژه ۲۱ هزار و ۹۰۰ عنوان فعالیت روی شناورها انجام و بازسازی با موفقیت انجام شد.

مدیرعامل موسسه شهید محلاتی بوشهر در ارتباط با فعالیت‌های انجام شده نیز بیان کرد: بهینه‌سازی بدنه، گیربکس، ایمنی، اطفا حریق، سیستم‌های کنترلی، تعویض رادار، بازسازی سیستم‌های دفاعی و رنگ شناورها از جمله اقدامات انجام شده روی شناورهای بازسازی شده است.

والاگهر ادامه داد: موتور شناورها، ژنراتورها، سیستم برق، بازسازی پمپ‌ها و سیستم لنگر و زنجیر شناورها نیز بازسازی و تعمیر شد.

وی خاطر نشان کرد: در اجرای این پروژه اشکالات اساسی در بخش‌های مختلف شناور از جمله سیستم‌های کنترلی شناور که همیشه درگیر تعمیر آن‌ها بودیم نیز اصلاح و بازسازی شد.

مدیرعامل موسسه شهید محلاتی بوشهر موسسه شهید محلاتی از سال ۷۵ کار خود را آغاز کرده و از سال ۸۱ رسما راه اندازی اولیه شد و امروز با ۹ هکتار وسعت در بخش‌های مختلف صنعت دریایی فعالیت می‌کند.

والاگهر گفت: تامین تمام تجهیزات کارخانه کشتی‌سازی در این مجموعه صورت می‌گیرد.

وی افزود: طول پهلوگیری این مجموعه ۴۰۰ متر است و ۳۲۰ نیرو که ۸۵ درصد آن‌ها بومی هستند در این مجموعه مشغول فعالیت هستند.

Re: تحویل ناوچه های موشک انداز تندر بازسازی شده به سپاه

ارسال شده: شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۰, ۳:۳۷ ب.ظ
توسط arash128
میشه عکسی از قبل از باسازی و بعد آن بزارید

Re: تحویل ناوچه های موشک انداز تندر بازسازی شده به سپاه

ارسال شده: شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۰, ۳:۴۵ ب.ظ
توسط mm1990
arash128 نوشته شده:میشه عکسی از قبل از باسازی و بعد آن بزارید

متاسفانه تصویری منتشر نشده ان شاءالله در رزمایش پیامبر اعظم-7 میبینیمشون.

Re: تحویل ناوچه های موشک انداز تندر بازسازی شده به سپاه

ارسال شده: شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۰, ۳:۴۶ ب.ظ
توسط mm1990
فرمانده نيروي دريايي سپاه در مراسم بهره برداري از شناورهاي موشك انداز بازسازي شده نيروي دريايي سپاه در مؤسسه شهيد محلاتي بوشهر گفت: منطقه دريايي خليج فارس مربوط به ايران و كشورهاي اسلامي جنوب خليج فارس است و بيگانگان جايي در آن ندارند.سردار فدوي افزود: آمريكا و هم پيمانانش براي اين كه در امان باشند بايد خليج فارس را ترك كنند، همانطور كه مجبور به خروج از عراق شدند.
وي افزود: خليج فارس منبع تامين انرژي جهان است و ايران و كشورهاي منطقه با يك تعامل داخلي و منطقه اي قادر به تامين امنيت آن هستند.فرمانده نيروي دريايي سپاه در باره شناورهاي موشك انداز بازسازي شده نيز گفت: اين شناورها در مدت 8 ماه بطور كامل بازسازي و بومي سازي شده اند.سردار فدوي اضافه كرد:
برد موشك هاي اين شناورها در هنگام خريد 120 كيلومتر بود اما

موشك هايي كه اكنون بر روي آن ها نصب شده و توليد صنايع

داخلي كشور است 220 كيلومتر برد دارد.

سردار رزمجو فرمانده منطقه دوم نيروي دريايي سپاه هم در اين مراسم گفت: بومي سازي شناورهاي موشك انداز در سال جهاد اقتصادي و در اوج تحريم ها و تهديدهاي بيگانگان توسط كاركنان فني و تعميراتي آماد و پشتيباني و نيروي دريايي سپاه و مؤسسه شهيد محلاتي منطقه دوم نيروي دريايي سپاه انجام شده است كه اين توانمندي نيروها، تاثير بسزايي در توان بازدارنگي ايران در خليج فارس دارد .

Re: تحویل ناوچه های موشک انداز تندر بازسازی شده به سپاه

ارسال شده: شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۰, ۳:۴۹ ب.ظ
توسط mm1990
DR.MILAD نوشته شده:برد موشك هاي اين شناورها در هنگام خريد 120 كيلومتر بود اما

موشك هايي كه اكنون بر روي آن ها نصب شده و توليد صنايع

داخلي كشور است 220 كيلومتر برد دارد.

.

چند نکته:
1- ناوچه های تندر خریداری شده اند نه تولید تحت لیسانس.
2- هم اکنون به احتمال زیاد به موشکهای کروز قادر مسلح شده اند.
3- برد موشک کروز قادر 220 کیلومتر است.

Re: تحویل ناوچه های موشک انداز تندر بازسازی شده به سپاه

ارسال شده: شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۹:۵۷ ق.ظ
توسط mm1990
سپاه شناور موشک‌انداز تندر را عملیاتی کرد
با حضور جمعی از فرماندهان و کارکنان نیروی دریایی سپاه، آیین الحاق یک فروند موشک انداز کلاس تندر به ناوگان منطقه سوم این نیرو برگزار شد.
به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومی نیوری دریایی سپاه، با حضور جمعی از فرماندهان و کارکنان این نیرو، آیین الحاق یک فروند شناور موشک‌انداز کلاس "تندر" به ناوگان منطقه سوم ندسا برگزار شد.

سردار بختیاروند فرمانده منطقه سوم نیروی دریایی سپاه در این مراسم با اشاره به مأموریت دریایی سپاه در حوزه خلیج فارس اظهار داشت: با توجه به اهمیت منطقه خلیج فارس بویژه حوزه شمالی و مرکزی و وجود ذخایر ارزشمند نفتی و گازی باید امکانات دفاعی لازم برای حراست از این منابع به سطح مطلوبی ارتقا و افزایش پیدا کند.

وی افزود: ما همواره اعلام کرده ایم که قدرت و توانمندی جمهوری اسلامی ایران در خدمت صلح و همکاری با کشورهای مسلمان منطقه است.

سردار بختیاروند گفت: با پیوستن شناورهای ارتقا یافته از کلاس های مختلف مانند ذوالفقار و سراج به منطقه سوم نیروی دریایی سپاه، توان دفاعی ما افزایش قابل توجهی پیدا خواهد کرد.

فرمانده منطقه سوم نیروی دریایی سپاه ادامه داد: در حال حاضر پیوند و ارتباط بسیار خوبی میان مراکز پژوهشی و علمی و صنعتی برای تأمین ادوات تخصصی دفاعی فراهم شده است و امیدواریم سطح عملی این ارتباط به نقطه ای برسد که برای تهیه همه نیازمندها از قید وابستگی به بیگانگان رهایی یابیم.

بنا بر این گزارش، کلیه مراحل ارتقاء و تجهیز این شناورها در مراکز صنعتی داخلی به انجام رسیده به گونه‌ای که صد درصد آماده اجرای مأموریت های محوله هستند.
منبع: [External Link Removed for Guests]

Re: تحویل ناوچه های موشک انداز تندر بازسازی شده به سپاه

ارسال شده: شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۹:۰۳ ب.ظ
توسط SADGYAN
چند سوال 1- چند فروند از این نوع شناور داریم ؟
2-ایا سپاه این کلاس شناور راهم تولید میکنه ؟
3- موشک کروز جدید نصب شده مافوق صوت هست یا خیر؟
متشکر

Re: تحویل ناوچه های موشک انداز تندر بازسازی شده به سپاه

ارسال شده: یک‌شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۱۲:۰۳ ق.ظ
توسط HASAN BARATY
SADGYAN نوشته شده:چند سوال 1- چند فروند از این نوع شناور داریم ؟
2-ایا سپاه این کلاس شناور راهم تولید میکنه ؟
3- موشک کروز جدید نصب شده مافوق صوت هست یا خیر؟
متشکر


این ناوچه ها در دهه 70 شمسی به تعداد 10 فروند از چین خریداری شد.

سریال در نیروی دریایی سپاه : 

Fath p213-1
Nasr p213-2
Saf p213-3
Ra'd p213-4
Fajr p213-5
Shams p213-6
Me'raj p213-7
Flaq p213-8
Hdid p213-9
Qadr p213-10

با توجه به تولید ناوچه های کلاس سینا و جماران که به مراتب پیشرفته تر از این شناور است به نظر میرسه مشکلی در تولید ان وجود نداره.
در مورد موشک قادر در مرحله پایانی مافوق صوته.