صفحه 1 از 3

20 درصد مردم از ماهواره استفاده میکنند !!!

ارسال شده: چهارشنبه ۷ تیر ۱۳۹۱, ۱۰:۰۳ ق.ظ
توسط sayeh_roshan_1988
  ضرب المثل قدیمی هست که میگه مشت نمونه خرواره ، پس لطفا تو نظر سنجی شرکت کنید .

[HR][HR][HR]
فرمانده ناجا با اشاره به نظرسنجي يك نشريه آمريكايي در مورد ميزان استفاده ايرانيان از گيرنده‌هاي ماهواره‌ گفت: البته من تحقيقات اين نشريه آمريكايي را تاييد نمي‌كنم اما تحقيقات نشان داد كه تنها 20 درصد از شهروندان ايراني از ماهواره استفاده مي‌كنند.فرمانده نيروي انتظامي با بيان اينكه مبارزه پليس در حوزه باندهاي فساد جدي‌تر شده است گفت: آمار فساد، تجاوز، اغفال كاهش چشمگيري داشته است. به گزارش ايسنا، سردار اسماعيل احمدي‌مقدم صبح چهارشنبه در حاشيه همايش سراسري معاونان عمليات سراسر كشور درباره وضعيت جرايم اخلاقي در كشور گفت: اولويت پليس اجراي طرح ارتقا امنيت اخلاقي و اجتماعي در فصل تابستان است. وي با بيان اينكه تابستان به دليل افزايش ساعت روز و همچنين افزايش تعطيلات مردم بيشتر در محيط اجتماع قرار دارند گفت: پليس برخورد با مجرمان، سارقان، مزاحمان و هنجارشكنان را در دستور كار خود دارد تا ميزان جرايم در اين حوزه كاهش يابد. فرمانده ناجا با بيان اينكه در سه ماهه نخست سال جاري تمامي شاخص‌هاي جرايم به غير از سرقت خودرو و لوازم داخل آن كاهش يافته است گفت: با تدابير انجام شده در خصوص اجراي طرح‌هاي ويژه در حوزه برخورد با مالخران و باندهاي سرقت اميدواريم اين مسئله نيز رفع شود.  
 ‌مقدم با بيان اينكه پليس عملكرد خوبي در حوزه امنيت اخلاقي داشته است گفت: به عنوان مثال در حوزه جمع‌آوري ماهواره در شهرستان‌هاي كشور اقدامات خوب و موثري صورت گرفته است هرچند در شهر تهران پيشرفت در اين زمينه سخت‌تر است. فرمانده ناجا با اشاره به نظرسنجي يك نشريه آمريكايي در مورد ميزان استفاده ايرانيان از گيرنده‌هاي ماهواره‌ گفت: البته من تحقيقات اين نشريه آمريكايي را تاييد نمي‌كنم اما تحقيقات نشان داد كه تنها 20 درصد از شهروندان ايراني از ماهواره استفاده مي‌كنند. وي افزود: در يكسال گذشته و با توجه به اقدامات انجام شده ميزان استفاده خانواده‌ها از گيرنده‌هاي ماهواره‌اي به نصف كاهش يافته است كه اين مسئله مرهون زحمات صدا و سيما نيز بوده است. احمدي‌مقدم با بيان اينكه پليس در حوزه مبارزه با باندهاي فساد نيز جدي‌تر شده است گفت: آمار جرايم اين گونه باندها از جمله فساد، تجاوز، اغفال و غيره كاهش يافته است. فرمانده ناجا درباره كشف و برخورد با قاچاق محصولات فرهنگي و ضد فرهنگي گفت: فشار در برخورد با قاچاقچيان اين حوزه افزايش يافته است و افزايش كشفيات نشان مي‌دهد كه پليس در اين حوزه نيز توفيقات زيادي كسب كرده است. وي افزود: قطعا پليس در طرح تابستانه به دنبال افزايش آرامش و كاهش جرايم است.  
شورا و شهرداري تهران ظرفيت‌هاي خوبي در حوزه‌ ارتقاي امنيت اخلاقي دارند

فرمانده ناجا در بخش ديگري از سخنان خود مبني بر درخواست اعضاي شوراي شهر تهران در مورد حضور پليس در اين شورا گفت: پليس از اين طرح استقبال مي‌كند، چرا كه شوراي شهر تهران و شهرداري تهران ظرفيت‌هاي خوبي در حوزه‌ ارتقاي امنيت اخلاقي دارند.

وضعيت پوشش و ضوابط كاركنان شهرداري تهران مناسب است

  با بيان اينكه وضعيت پوشش و ضوابط كاركنان شهرداري تهران وضع مناسبي دارد گفت: اگر شهرداري با اقدامات ايجابي خود در حوزه امنيت اخلاقي وارد شود از بار اقدامات سلبي ناجا كم خواهد شد و ناجا مي‌تواند ورود حداقلي به اين مسئله داشته باشد. احمدي‌مقدم درباره اجرايي‌شدن طرح‌هاي ويژه در ماه رمضان به ايسنا گفت: طبيعتا پليس در ماه رمضان طرح‌هاي ويژه‌اي دارد و اين طرح‌ها عمدتا در بحث ايجاد تسهيلات عبور و مرور در ساعت نزديك به افطار، تنظيم و نظارت اصناف و فروشندگان موادغذايي و همچنين اصناف و فروشندگان سرويس‌دهنده به مسافران است.  
برخورد پليس با روزه خواران

  افزود: تزاحم به روزه‌خواري از نظر شرعي قانوني عرفي و غيره امري ناپسند است و پليس به مانند سال‌هاي گذشته با اين افراد برخورد مي‌كند. فرمانده ناجا در مورد برخورد پليس با كراوات گفت: پليس متعرض به پوشش كاركنان و مراجعه‌كننده سازمان‌ها نيست اما بايد پذيرفت كه برخي از يونيفرم‌ها با ارزش‌هاي ما در تضاد است. وي با بيان اينكه انتظار است همه دستگاه‌ها نسبت به اقدامات سازمان‌هاي زيردست خود حساس باشند گفت: وزارت بهداشت به راحتي مي‌تواند در يك بخشنامه اين مسئله را حل كند. فرمانده ناجا افزود: پليس معتقد است برخي اقدامات به صورت سازمان يافته و هدفمند و در راستاي تغيير ذائقه مردم صورت مي‌گيرد. احمدي‌مقدم افزود: برخي سازمان‌ها از دربان تا پذيرش و همچنين كادر خدمات‌درماني از يك يونيفرم كه با ارزش‌هاي ما در تضاد است استفاده مي‌كنند كه اين سازمان‌ها و افراد سعي در برندسازي دارند. وي با بيان اينكه اين مسئله ساده‌اي است كه به راحتي مي‌توان مديريت و مرتفع كرد گفت: لباس متحدالشكل ايرادي ندارد اما بايد لباس منطبق بر ضوابط خاصي باشد. به گفته فرمانده ناجا، اين گونه پوشش برخي كاركنان سازمان‌ها هنوز عموميت پيدا نكرده است. تذكرلساني وظيفه عمومي است.احمدي‌مقدم درباره فعاليت برخي سازمان‌ها و گروه‌هاي ديگر در امر تذكر و انتقال بانوان بدحجاب به ايسنا گفت: طبيعا هر دستگاهي كه در حوزه سلبي وارد مي شود، بايد با نيروي انتظامي هماهنگي‌هايي انجام دهد. اما تذكرلساني وظيفه عمومي است و اگر سازماني مردم نهاد، خود راسا به اين اقدام وارد شود تعارضي با نيروي انتظامي ندارد اما در حوزه سلبي بايد با ناجا هماهنگي ايجاد شود.  

Re: 20 درصد مردم از ماهواره استفاده میکنند !!!

ارسال شده: چهارشنبه ۷ تیر ۱۳۹۱, ۱۰:۱۴ ق.ظ
توسط anybody
ما ماهواره داریم.اما شخصا فقط شبکه های خبری و ورزشی و گاهی اوقات فیلم نگاه میکنم..و بشدت از شبکه های هویج! مثلا ایرانی که هر روزم مثل قارچ سر درمیارن متنفرم و نگاه نمیکنم...مثل: من و تو ( انگلیس ) ! فارسی 1( صهیونیسم ) و عتیقه هایی نظیر: itn,voa ,didar,و...

Re: 20 درصد مردم از ماهواره استفاده میکنند !!!

ارسال شده: چهارشنبه ۷ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۰۶ ق.ظ
توسط دموکراسی
آیا شما از ماهواره استفاده میکنید ؟







بله



73%

[ 8 ]

x



خیر



18%

[ 2 ]



سایر...



9%

[ 1 ]

Re: 20 درصد مردم از ماهواره استفاده میکنند !!!

ارسال شده: چهارشنبه ۷ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۱۷ ق.ظ
توسط ramin-am
استفاده از ریسیور و تماشای شبکه های ماهواره ای ذاتا ایرادی نداره . ایراد در استفاده هست. ولی یه کم فضای باز این نوع رسانه برای دولتمردان ما ترسناک هست . بخصوص با مردمی که به سیاسی ترین مردم جهان مشهور هستند.

Re: 20 درصد مردم از ماهواره استفاده میکنند !!!

ارسال شده: چهارشنبه ۷ تیر ۱۳۹۱, ۱۲:۰۴ ب.ظ
توسط pckho0r
این سایر یعنی چی من نمی فهمم!!!!!
یا استفاده میکنی یا نمی کنی مگه از این دو حالت خارجه؟!!!

Re: 20 درصد مردم از ماهواره استفاده میکنند !!!

ارسال شده: چهارشنبه ۷ تیر ۱۳۹۱, ۱۲:۱۱ ب.ظ
توسط Mr.Amirhessam
انشالله برادران محترم نیروی انتظامی در همه مسائل از همین نظر سنجی ها بهره برده اند که وضع فعلی این نیرو و امنیت مردم به این شکل در امده است.
برخی هنوز خیال میکنند ایران 2012 یا ایران 1391 ابادی انهاست که چندین سال پیش کوچ کردند و به برکت جنگ به تهران رسیدند و هنوز نیاموخته اند که مردم چشم و گوش و عقل دارند و هر مزخرفی را باور نمی کنند...

بنازم به جنگ و دفاع مقدس،که عده ای را اسمانی کرد و عده ای را شهر نشین و پولدار!

Re: 20 درصد مردم از ماهواره استفاده میکنند !!!

ارسال شده: چهارشنبه ۷ تیر ۱۳۹۱, ۱:۵۲ ب.ظ
توسط Cloor Master
این شرف و حس اعتماد مردم را به صدا و سیما نشون می دد !!!؟ که ۸۰٪ درصد ترجیح می دهند برنامه های متنوع و دلچسب این صدا سیما زحمت کش (ا0ا) را ببینند سه تا حالت دارد ۱:اینکه صدا سیما مردم را احمق فرض کرده و فکر کرده مثل خودشون بی اطلاع هستند و یا اینکه نیرو انتظامی در ۲۰ سال قبل یا اصلا تو یک سیاره دیگه تشریف دارند چون از هیچی خبر ندارند و یا اینکه خبر دارند خودشون را می زنند به کوچه علی چپ (نمی دونند خانه ی مردم همونجاست )

Re: 20 درصد مردم از ماهواره استفاده میکنند !!!

ارسال شده: چهارشنبه ۷ تیر ۱۳۹۱, ۲:۴۱ ب.ظ
توسط Sami 1993
نظر سنجی مشترک گالوب و بی بی جی

به گزارش بي بي سي براساس نتايج اين نظرسنجي كه در ماه مارس - اسفند و فروردين- و به واسطه تماس تلفني با دو هزار نفر در 31 استان ايران انجام شده، «شركت كنندگان انتقادهايي را كه از طرف رسانه هاي خارج از كشور نسبت به ايران صورت مي گيرد، رد مي كنند و معتقدند آن رسانه ها از طرف گروه هايي با منافع خاص اداره مي شوند.»
ويليام بل از مديران بي بي جي مي گويد «30 درصد افرادي كه با آنها تماس گرفته شد قبول نكردند با ما صحبت كنند كه البته اين درصد، از آمار آمريكا خيلي بهتر است. در آمريكا 60 تا 70 درصد مردم شركت در نظرسنجي ها را رد مي كنند». وي با وجود اين اذعان - و به واسطه اينكه نتايج نظرسنجي به مذاق تهيه كنندگان و سفارش دهندگان آن خوش نيامده- نتايج نظرسنجي اخير از مردم ايران را زير سؤال برده و مدعي شده «وقتي از مردم خواسته مي شود كيفيت رسانه هاي داخلي و خارجي را ارزيابي كنند، معلوم نيست[!؟] كه شركت كنندگان جواب هاي صادقانه بدهند». او توضيح نمي دهد كه اگر اين گونه است پس اساساً چرا مرتباً از اين قبيل نظرسنجي ها انجام مي دهند؟!
به گزارش رسانه هايي كه به صورت قطره چكاني اقدام به انتشار نتايج اين نظرسنجي كرده اند «تلويزيون طبق نظرسنجي انجام شده همچنان رسانه اصلي دريافت اطلاعات در ايران است. استفاده از ماهواره، رسانه هاي ديجيتال و اينترنت از سال 2008 تاكنون رشد نسبي داشته است. در كل همه شركت كنندگان تلويزيون دارند و 90 درصد آنها داراي تلفن هاي همراه هستند. نزديك به 70 درصد كامپيوتر، بيش از 50 درصد راديو، بيش از 40 درصد اينترنت و بيش از 20 درصد آنتن ماهواره دارند. همچنين استفاده از اينترنت طي 2 سال گذشته دو برابر شده است.»
به رغم اين آمار، تاكيد 86 درصد شهروندان بر اين كه اطلاعات موردنياز خود را از سيماي جمهوري اسلامي دريافت مي كنند قابل توجه است و همين امر نيز باعث شده تا رسانه هاي ضدانقلاب نتايج نظرسنجي دولت متبوع خود در آمريكا را زير سؤال ببرند. در عين حال پايگاه اينترنتي خودنويس كه همسو با ديگران قصد ترديدافكني در نتايج نظرسنجي را داشت، اذعان كرد: «يكي از نتايج اين نظرسنجي، گرايش بخش بزرگي از جامعه به سيما مي باشد. نمي توان شك كرد كه سيماي جمهوري اسلامي همچنان يك منبع خبري مهم براي جامعه است و نمي توان تاثير آن را ناديده گرفت.»

[External Link Removed for Guests]

من به خاط نداشتن ابزاری مثل V_P N به منبع اصلی دسترسی ندارم ، لیکن ان دسته از کاربرانی که به منبع اصلی دارند لینکش رو قرار بدهند.

Re: 20 درصد مردم از ماهواره استفاده میکنند !!!

ارسال شده: چهارشنبه ۷ تیر ۱۳۹۱, ۲:۴۴ ب.ظ
توسط SEAFARER
سلام دوستان. :D :razz:
در ابتدا از جناب sayeh_roshan_1988 به خاطر ایجاد نظر سنجی تشکر میکنم.
ما هم از ماهواره استفاده میکنیم و از ضبح تا شب بازه.ولی شبکه هایی که نگاه میکنیم:
1
2
3
4
5(تهران)
شبکه خبر
5(تبریز)
ایلام
به خاطر اینکه آنتن ها زیاد قابل اعتماد نیستند و نمیشه هر شبکه ای رو باهاشون گرفت ما اون زمون ماهواره خریدیم.زمانی بود که گیرنده های دیجیتال ایرانی نیومده بود.اگه اون زمون اومده بود از اونا میخریدیم.
هر وقت یکی از اعضای خونواده به یک شبکه دیگه مثل من و تو انگلیسی و دیگر شبکه های صهیونیستی فارسی زبان میزنند کفرمون در میاد.اونقدر اصبانی میشیم که صورتمون قرمز بشه با مشت بزنیم به دیوار. :grin:

Re: 20 درصد مردم از ماهواره استفاده میکنند !!!

ارسال شده: چهارشنبه ۷ تیر ۱۳۹۱, ۳:۲۲ ب.ظ
توسط anga2009
ما هم ماهواره می بینیم هم صدا سیما ...البته خود بند بیشتر ۲۰تیوی برای دیدن فیلم و کارتون و و شبکه من و تو برای مستند و شبکه های صدا سیما برای اخبار می بینم ...همه چیز خوب است اگر درست استفاده شود حتی ماهواره...

Re: 20 درصد مردم از ماهواره استفاده میکنند !!!

ارسال شده: چهارشنبه ۷ تیر ۱۳۹۱, ۳:۳۹ ب.ظ
توسط KH.I.A.2500
با سلام ؛

ایشان که میگن من نتیجه این تحقیقات را تایید نمیکنم، حالا عصبانیت شما برای چیه ؟
در مورد ماهواره نیازی به تایید کسی نیست . این هم باید مثل انرژی هسته ای حق مسلم ما بشه و اصلا" کسی اجازه نداشته باشه در موردش با مردم بحث کنه .

Re: 20 درصد مردم از ماهواره استفاده میکنند !!!

ارسال شده: چهارشنبه ۷ تیر ۱۳۹۱, ۳:۵۸ ب.ظ
توسط ramin-am
ببینید دوست عزیز من خودم ماهواره هم داشتم و بیشتر رویدادهای مورد نیازم رو مثل تماشای مسابقات فورمول 1 یا فوتبال به طور زنده یا برنامه های مستند و علمی فیلمها به روز دنیا و اخبار و موسیقی مورد علاقه خودم دسترسی داشتم و برای من یک آموزشگاه بود که تونستم دو زبان متفاوت دیگر رو هم یاد بگیرم . همونطوری که اینترنت برای من سود زیادی داشت .
بیشتر مشکل دولت با گیرنده های ماهواره ای در اینه که شاید به عملکرد خودش شک داره .