صفحه 1 از 1

فتنه قرمز در راه است +عکس

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۱, ۷:۵۸ ب.ظ
توسط typhoon
ه گزارش مشرق به نقل از جام نیوز، شبکه "گوناز" (gnnaz.tv) روز شنبه 10 تیر( June30) در خبری از "فتنه قرمز" در آینده نزدیک خبر داد:

"جواد.بَی" مجری این شبکه از طرفدارانش خواست در تجمعاتشان از پرچم قرمز استفاده کنند. وی در این مورد گفت: «رنگ قرمز رنگ پرچم آذربایجان است و این رنگ قرمز برگرفته از خون "بابک خرمدین" است.»

 تصویر 
این مجری تجزیه طلب در ادامه خواستار سوء استفاده از استادیوم های ورزشی و بازی های تراکتورسازی برای پیشبرد اهداف شوم "پان ترکیسم" شد. وی گفت: «همه جای آذربایجان را قرمز کنید. سعی کنید از بازی های تراکتورسازی نهایت استفاده را کنید و پرچم قرمز را در جای جای آذربایجان برافراشته کنید. ما حق اشتباه کردن نداریم. این پرچم، پرچم بابک خرمدین است.»

 تصویر 
وی در ادامه به خاموش شدن چند فتنه در سال های گذشته توسط سپاه پاسداران اشاره کرده و گفت: «همزمان با سالگرد تولد بابک خرمدین تجمعاتی در قلعه بابک هر ساله به مدت یک هفته انجام می شده است اما متاسفانه سپاه پاسداران توانست این تجمعات را کنترل کند.»

  تصویر 
وی در ادامه به دست داشتن کشورهای همسایه در تجمعات غیر قانونی قلعه بابک اعتراف کرده و گفت: «نه فقط پان ترکیسم های ایران بلکه پان ترکیسم ها از کشورهای همسایه هم در این تجمعات شرکت کرده و سعی می کردند در این تجمعات نقشی ایفا کنند. این تجمعات چند سال ادامه پیدا کرد اما متاسفانه دولت ایران توانست این تجمعات را کنترل کند.»

Re: فتنه قرمز در راه است +عکس

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۱, ۹:۰۲ ب.ظ
توسط kdf
تا اونجا كه من ميدونم , در زمان بابك مردم آذربايجان به زبان شيرين پارسي حرف ميزدن نه تُركي . اصلا" دليل آذري زبان بودن مردم شمالغرب ايران اينه كه بعد فروپاشي دولت تيموريان گروهي از تركها (آق قويونلوها و قرا قويونلو ها ) بر اين منطقه حاكم شدند و در نتيجه به تدريج زبان مردم اين منطقه تغيير كرد. حالا من نميدونم بابك خرمدين فارس زبان چه ربطي به پان تركيسم داره !! همون ضرب المثل معروف كه ميگه ... به شقيقه چه ربطي داره !!
البته اين موضوع بايد جالب توجه آن دسته از دوستان باشه كه هر از چند گاهي تراوشات ذهني خودشون رو تحت عنوان جك و لطيفه راهي بازار ميكنن و باعث رنجش خاطر اقوام ايران ميشن.

Re: فتنه قرمز در راه است +عکس

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۱, ۱۰:۰۳ ب.ظ
توسط panda64
جریان قومگرایی حدود 10 سال هست که شروع به کار کرده اوج قدرت این جریان در سالهای 85-86 بود البته پشتوانه این جریان همین شبکه و نشر کتابی به نام تاریخ باستانی ترکان اثر زهتاب در ایران بود!!! خوشبختانه با گذشت زمان و نقد شدن تقریبا همه جعلیات این جریان به شدت این فرقه در تنگنا قرار گرفته شدت خیالپردازیهای زهتاب در این کتاب به حدی بوده که امروزه از کتابش به عنوان تاریخ خیالی ترکها نام برده می شود!!! جالب است بدانید برای تارخی کردن ترکان اقوام ماد و اورارتو را ترک به حساب آورده اند!!! جالب اینکه این اورارتوها اجداد ارامنه هستند و نه ترکها!!! ارامنه ایی که توسط ترکان نسل کشی شدند!!! خوشبختانه با هوشیاری مردم بویژه آذریاهای اصیل جعلیات اینها دیگر نخنما شده و راهمی جز سوئ استفاده از احساسات فوتبالی مردم ندارند!!! امسال 1 خرداد (سالگرد ماجرای منتسب به کاریکاتور)قرار بود تبریز را به آتش بکشند اما تبریز 1 خرداد آرام تر از همیشه شد!!! ماسماسک دوم اینها هم ماجرای دریاچه ارومیه هست!!! که البته باید یقه مسئولان استان را بگیرند اما یقه دیگر اقوام را میگیرند!!! فقط باید پرسید چرا جعلیات اینها نظیر اون کتاب در این نشر پیدا میکند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته بهتر که منتشر می شود چون راحتتر نقد شده و امروز دریافتیم که زهتاب کتاب خود را در عراق و به سفارش حزب بعث نوشته!!! راستی حزب بعث چندتا آذری کشته!؟!؟؟!؟!؟ چرا کتابی که با کمک حزب بعث نوشته شده در ایرا ن نشر میشه!؟!؟!؟ خلاصه که امروز قومگرایی به دلیل افشای جعلیاتش رواست و انشالله رسواتر هم میشه!!!

Re: فتنه قرمز در راه است +عکس

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۱, ۱۰:۰۴ ب.ظ
توسط panda64
البته همین نشان جعلی کله گرگ در واقع کپی شده نشان دست چپ فراماسونها است!!! بعد برای نشر این جریان کثیف حتی به حربه های اسلامی هم متوصل شده اند!!! حالا خوبه پانترکیسم در ترکیه از نقد اسلام شروع شده!!!

Re: فتنه قرمز در راه است +عکس

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۱, ۱۰:۰۵ ب.ظ
توسط دموکراسی
خب یک مجری تو برنامه اش از یک چیزی صحبت کرده این جام نیوز هم از موقعیت سو استفاده کرده اومده همه طرفدارای تراکتورو به پان ترک ها ربط داده!

حالا بماند اینکه حتی یک نفرهم تصمیم اون مجری رو عملی نخواهد کرد تو اذربایجان ولی اینکه جام نیوز اومده به این شدت خبر داده کمی مشکوکه! :-x

Re: فتنه قرمز در راه است +عکس

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۱, ۱۰:۰۷ ب.ظ
توسط panda64
این نجاستها در محفلی در ترکیه زر زدند که مردم آذربایجان منتقد شیعه هستند!!! و این فارسها هستند که آذریها را شیعه نگه داشته اند!!! خدایا دریوزگی تا چه حد!!! اینها اگر جرات دارند پشت شیعه در اردبیل با خلخال حرف بزنند بعد اگر کتک نخوردند من قبولشان میکنم!!!

Re: فتنه قرمز در راه است +عکس

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۱, ۱۰:۰۹ ب.ظ
توسط panda64
البته مدیر این تلویزیون پیشترسابقه نفاق داشته و جالب است دانید در خود آران(جمهوری جعلی آذربایجان) به دلیل پرونده فساد اخلاقی نمی تواند وارد شود!!