طالع بيني

به كاربران برتر امكان ايجاد موضوع در اين بخش و مديريت آن موضوع داده مي‌شود

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های دریافتی: 10 بار
تماس:

پست توسط Reibon2002 »

واقعا دست همه بچه ها درد نکنه ... من از اين متاسفم که نميتونم زياد بيام اينجا !! سايت بسيار عالي هست .. :smile: :)
Free! Download Center
[External Link Removed for Guests]
&
P30Forum ... where you not Alone :
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 186 بار

پست توسط ARMIN »

سلام دوستان
در اين پست مي خواهم چگونگي كار فالگير ها را خدمتتون عرض كنم. اين قدرت به بعضي افراد در مدت زماني داده مي شود و پس از اين مدت ديگر اين افراد قدرت انجام اين كارها را ندارند.
بعضي از اين افراد اين قدرت را با استفاده از مناجات و دعا و نيايش خدا بدست مي آورند البته اين دسته معمولا در انجام فال از گرفتن پول خودداري مي كنند. اين افراد معمولا با قرآن استخاره مي گيرند و كمتر كسي به آن ها فال گير مي گويد.
بعضي افراد بدون مناجات الهي و از طريق رياضت هاي مادي ( مانند غدا نخوردن . در جاي راحت نخوابيدن . ازدواج نكردن{منظورم از ازدواج نكردن يعني جلوگيري كردن از ارضاء شدن ميل جنسي است} . انزوا و ملاقلت نكردن با هيچ شخصي و .................... اين قدرت را بدست مي آورند. اين افراد معمولا براي انجام فال پول مي گيرند.
بعضي افراد نيز به سبب انجام كار هايي نيك و موثر به اين قدرت دست پيدا مي كنند( من شخصي را مي شناسم كه چند موقعيت حساس برايش فراهم آمد و او توانست از خود اشتباهي بروز ندهد و به اين سبب به قدرتي دست يافت كه مي توانست آينده را پيش بيني كند جالب اين است كه درست دراوج شهرت با گفتن اين حرف كه زين پس پول براي گرفتن فال ميگيرم اين قدرت از او ساقط شد.)
در هر صورت فالگيرها از هر كدام از افراد بالا كه باشند در يك چيز باهم مشتركند و آن اين است كه تمامي آنها يك قدرتي از خدا براي مدت محدودي بدست مي آورند و در صورت عدم استفاده درست از آن. اين قدرت از آن ها ساقط مي شود.
چيز جالب اين است كه بر خلاف اعتقاد بعضي از مردم كه فكر مي كنند نوع گرفتن فال در صحت فال تآثير دارد بايد بگويم كه هيچ فرق نمي كند كه براي شما فال قهوه بگيرند يا فال حافظ . صحت درست بودن حرف به فالگير ربط دارد. بعضي از فالگير ها با ورق فال مي گيرند بعضي ديگر با قهوه بعضي ديگر از طريق كف دست ( لازم به ذكر است كه در كف بيني از دست راست افراد استفاده مي شود در صورتي كه مشاهده كرديد فالگيري از دست چپ شما استفاده مي كند متوجه شويد كه او شيادي بيش نيست.) ولي در هر صورت هر سه اينها يك چيز مي گويند. اين كه مي گويم يك چيز مي گويند منظورم اين نيست كه همه اينها در مورد يك مساله حرف مي زنند. شايد يكي در مورد ازدواج و ديگري در مورد كار برايتان بگويد ولي اگر فالگير ها . فالگير هاي مطمئيني باشند ممكن نيست يكي بگويد شما در 20 سالگي ازدواج مي كنيد و ديگري بگويد شما در 25 سالگي. هر دو اين افراد يك سري مطالب به آنها مي رسد ولي نحوه دريافت آنها مختلف است. يكي اين مطالب را از طريق قهوه و ديگري از طريق ورق دريافت مي كنند.
در پست بعدي در مورد چگونگي پي بردن شما به اين كه فالگير قابل اعتماد است يا نه توضيح مي دهم.
در ضمن اگر دوستان فالگيري را مي شناسند يا قبلا به فالگيري مراجعه كردند خواهش مي كنم در مورد چگونگي آنها صحبت كنند.
Don't play games with the ones who love you
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط ARMIN »

سلام دوستان
مثل اينكه كسي تا حالا پيش فالگير نرفته. خيلي جالبه تو اين سايت كسي علاقه اي به دانستن آينده نداشته. چون هيچكي تا حالا پيش فالگير نرفته.
همانطور كه گفتم كار من طالع بيني است و رمالي و فالگيري بلد نيستم. ديروز با چند نفر از دوستان فالگير صحبت كردم متاسفانه هيچكدام راضي نشدند با من همكاري كنند. البته دليل هاي مختلفي داشتند. يكي مي گفت من پول مي خوام مگه وقتمو از سر راه آوردم. (منم گفتم پول مي خواي به سلامت. برو همون دور ميدان آزادي فال بگير ). يكي مي گفت نمي شه كه همه كف دستشون رو اسكن كنند و بفرستند تازه كلي خط تو اسكن ديده نمي شه. (باز به مرام اين كه حرف پول رو نكشيد وسط). به يكي گفتم اگه مردم خونه فال قهوه بگيرند شكل هاشون و بگن مي توني فالشون و بگيري گفت از كجا معلوم درست فال گرفته باشند. به يكي گفتم بيا فال حافظ بگير گفت بايد رو در رو باشه تا نيت فهميده شه.
خلاصه سرتون رو درد نيارم. همه يه جوري پيچوندنمون .
اما در تلاشم يكي رو گير بيارم. البته قول نمي دم ولي سعي ميكنم.
راستي اگه خودتون به فالگيري برخورد كرديد و خواستيد مطمئين شويد كه قابل اعتماد است يا نه هيچگاه با توجه به حرف مردم كه مي گويند اين كارش درسته قبلا واسه من فال گرفته و درست در اومده عمل نكنيد. چون ممكن است همين امروز اين شخص اين قدرت را از دست داده باشد. پس حرفهاي ديگران اصلا ملاك درستي نيست.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 747 بار

پست توسط Leila »

مال من كه خيلي شبيه خصوصياتم بود :-o
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: essi8689@yahoo.com
سپاس‌های ارسالی: 28 بار
سپاس‌های دریافتی: 188 بار
تماس:

پست توسط essi10 »

ARMIN جان مرحبا واقعا گل كاشتي
من مردادي هستم عشقي دارم كه اون دي ماهي است
جالب اينجاست كه دوتاش درست از آب در اومده
من خودم به طالع بيني معتقدم
چون خيلي از مشكلاتم رو بر اين اساس حل كردم
ممنون از اين كار قشنگت
ادامه بده حيف :smile:
رحم کن تا شب بی جنبش بی حوصلگی پشت این پنجره خالی قابم نکنه
دارم از فکر رسیدن به تو آباد میشم ،تو بیا که باد ولگرد خرابم نکنه
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط ARMIN »

سلام
esmail1, Leila, ممنون از لطفتون. اميدوارم براي ساير دوستان نيز مفيد بوده باشد.
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

ARMIN جان همانطور که آقا Fareed3230 گفتند اگر پستي داده نميشود به اين دليل است که اين تاپيک مطالب خوبش با نظم جلو بره در غير اين صورت که کار شما عالي است :smile: ..
مال منم خيلي شبيه خصوصياتم بود :-)
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 80 بار
تماس:

پست توسط Elahe »

سلام اقا ARMIN
بايد بگم بي نظير بود تنها TOPIC هست که من خيلي توش گشتم
زن مهر هم دقيقا هموني که نوشتي 8)

با تشکر الهه :smile:
 [FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده.  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life  
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط ARMIN »

سلام
elahe, ممنون از لطفتون. خوشحالم که کاربران زيادي مثل شما از اين تاپيک رضايت داشتند.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط ARMIN »

سلام دوستان
اگر کسي اطلاعاتي در ديگر زمينه هاي طالع بيني از جمله طالع بيني چيني، طالع بيني هندي و انواع فال مي خواهد در خدمتشان هستم.
اخراج شده
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران - پونک
سپاس‌های دریافتی: 24 بار
تماس:

طالع بيني حروف

پست توسط Nokia N93 »

طالع بینی حروف

طالع بینی انسانها و شناخت شخصیت آنها از روی حرف اول اسم آنان !!!

توجه : در این روش به دلیل وجود نداشتن حروف \"گ.پ.چ.ژ\"باید به جای این حروف معادل فارسی آنها را قرار دهید .مثال : (ژچ گ)=ج (پ)=ب

الف:خوش اخلاق و خوش رفتار و در باطن میانه رو و با همه ملاحظه کند و خونگرم میباشد و با همه کس زود صمیمی میشود ودر زندگی در جنگ و جدال و گفتگو به سر میبرد و پیراهن سیاه بر او نامبارک می باشد و محنت بسیار می کشد و هر چه را طلب کند زود بیابد و مریضی وی همیشه در باد قولنج گردن وپهلو می باشد.
ب :فردی خوش قیافه و زیبا وبا محبت و رفیق باز و همیشه مغرور و جیب او خالی و قدر مال دنیا را نداند.
ج : فردی باشد زیبا و خوش اخلاق وبا محبت و او همیشه از مریضی شکم رنج میبرد و این مریضی هر چند وقت یکبار اشکار میشود و دو وجه دارد یا سیاه چهره و قوی استخوان یا سفید پوست و بزرگ اندام و همیشه سرگردان واشفته می باشد و از کار خود حیران است
د:او فردی با دیانت و پر فکر وبشاش و زیبا چهره و جنگجو است و قدر مال دنیا را نمی داند و همیشه در حال ترقی می باشد
ه : او فردی است که همیشه اطرا فیان را امر ونهی کند و زیبا چهره وتند خو و اتشی مزاج و طبع او گرم میباشد
و: فردی است که همیشه به دیگران کمک می کند و گاهی مغرور میشود و زبان بد پشت سر او باشد و دیگران بدی او را میگویند
ز: زیبا و خوش اخلاق و با محبت و خونگرم و در هر کاری مقرراتی است و در زندگی برای او سحری می کنند و در زندگی شکست بزرگی می خورد و همیشه از درد سر و زانو در عذاب میباشد و نسبت به زندگی دلسرد می گردد و حیران و سر گردان میشود
ت: او فردی است خوش جهره و خوش اخلاق کم خواب و هرگاه مرتکب گناه میشود سریع توبه میکند و اگر دل کسی را برنجاند بسیار نگران و در پی ان است که دلجویی کند و همیشه احساس تنهایی عجیبی در خود دارد
ث: فردی است ثابت قدم و پر اراده و در هر کاری ثابت قدم می باشد خوش اخلاق و پر عقل است و پیشانی او پهن میباشد و در زندگی هرگز محتاج نخواهد شد
ح: او فردی زیبا و خوش اخلاق و حق گو و کینه ای و حرف را در دل نگه دارد و همیشه در بحث و جدل وجنگ به سر میبرد
خ: فردی است زیبا چهره با چشمانی درشت با محبت و مقرراتی و هر چه سعی میکند رزقش بسیار شود موفق نمی شود و او فردی است عشقی و تنبل و کاهل در کارها و باید این کار را ترک کند تا در زندگی موفق و سر بلند شود
ر: او فردی است خوش اخلاق میانه رو و اتشی و همیشه اطرافیان در پشت سر او بد گویی کنند و او فردی است طمعکار و زیبا چهره وخوش گذران و اگر ایمان خود را حفظ کند به هر مقام و منزلتی که بخواهد میرسد و دست او همیشه از پول دنیا تهی است
س : او فردی میباشد پر استعداد و با ذوق و سلیقه و همیشه بهترین اجناس را انتخاب می کند و بسیار مغرور ومتکبر میباشد و هر کاری که میل داشت انجام میدهد و با اطرافیان خود در نزاع و لجبازی بسر میبرد فردی باشد اتشی مزاج و همیشه در چشم اهل واعیان پر هیبت به چشم میاید
ش: او فردی است مشفق ومهربان و جنگجو و عصبانی و خونگرم و زبان او تلخ است و هر چه در دنیا به او ضرر برسد از دست و زبان خود میخورد و اگر زبان خود را نگه دارد از بلا محفوظ میماند و بسیار لجباز است
ص : فردی است حرف شنو و دهن بین و هرکس هر حرفی را با او در میان بگذارد سریع باور میکند نترس و خشن و خوش اخلاق و با محبت و همیشه در حال ترقی و فکر میباشد
ض : او فردی است خوش اخلاق و زیرک ودانا وکینه توز و همیشه نگرانی خود را در ظاهر بروز نمیدهد و پیشانی او پهن است و کمان ابرو دارد و در کارها بسیار دقیق میباشد و هرگز یاد خدا را فراموش نمی کند و به دنبال هر کار زشتی توبه می کند و فردی زرنگ است
ط :او فردی است پاک و خوش اخلاق و عشقی و خوش گذران و خو نگرم و پیراهن سیاه براو خوشایند نیست و دوستی بسیار میکند
ظ : او فردی است که ظاهر و باطنش یکی است و خشک ومقرراتی میباشد و اطرافیان پشت سر او بد گویی کنند و قدر مال دنیا را نداند و در سینه و اعضا خالی دارد که نشان اقبال است و دنبال دوست رود و خواهان ان است که با دوستان تفریح کند
ع:او فردی باشد بلند مرتبه و پر گذشت و خوش اخلاق و بخشنده و مقرراتی وخشک و او هرگز قدر مال دنیا را نمیداند و در دوستی با دیگران پاینده و متعصب و در اول زندگی رنج بسیار کشد و قدر مال دنیا را نداند
غ: زیبا چهره با گذشت و خشک و مقرراتی و احساس نا امیدی کند در فکر میرود و به گذشته واینده خود می اندیشد دانا وعالم است و زندگی را با صلح وصداقت دوست دارد
ف : او فردی است اتش مزاج و تند خو و جاهل و زیبا چهره و جنگ جو و خون گرم و نترس از ناحیه هر چند وقت یک بار مریض و رنج میکشد و در زندگی چند بار شکست میخورد ولی در اینده به مقام و منزلت خوبی میرسد
ق: فردی است قادر وتوانا و زیرک و دانا و در هر کاری نقشه بسیار میکشد و موفق میشود هم زیباست و هم خوش اخلاق و فردی است خوش گذران و قدر مال دنیا را نداند و گاه گاهی با ملایمت و یا خصومت برخورد میکند
ک: او فردی است زیبا وخوش اخلاق و زیرک و دانا و زیرک و خشک و مقرراتی و زبان او تلخ است و همیشه دیگران از زبان او در عذاب میباشند با یک کلمه حرف دیگران را برنجاند و همیشه در حال ترقی و فعالیت باشد
ل: فردی است زیبا چهره و خوش اخلاق و یکدنده و همیشه جدایی اختیار کند و غرور خاصی دارد قدر مال دنیا را نمی داند و همیشه متعصب اطرا فیان نزدیک خود میباشد
م : خوش اخلاق و با محبت و خون گرم ونترس و همیشه اطرافیان پشت سرش بد گویی کنند و در روبرو از او تعریف و تمجید کنند او فردی باشد خوش چهره و چشمان درشتی دارد و در کارهای خود همیشه کاهلی دارد و زود عصبانی میشود و سریع خاموش میشود عشقی میباشد و در تمام کارها تقاضای کمک کند
ن: او فردی است زیبا و خوش اخلاق و کینه توز و دم دمی مزاج میباشد گاهی اوقات بسیار خوب و گاهی اوقات بسیار بد و مقرراتی وخشک میشود همچون قاضی میباشد ودر حقوق خود ودیگران به میزان برخورد کند
ی :او فردی است پر فکر وزیبا و با هر کس در افتد بر او غالب گردد دم دمی مزاج میباشد و گاهی بسیار خوب و گاهی بسیار خشک و مقرراتی است او فردی است چهار شانه و از مریضی شکم گاه گاهی رنج میبرد
تصویر

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 64 بار

پست توسط sara »

ARMIN, خيلي جالب بود ممنون :smile:
ارسال پست

بازگشت به “بخش ويژه”