سلام
10 تا سوال فوری در مورد گوشی SonyEricson P990i داشتم
1- علت اینهمه اختلاف تو قیمتهای این گوشی چيه؟ اين قيمتهاییه که
ديروز از سايت GSM گرفتم. بين بدون گارانتی و گارانتی سیتادل 180000 تومان
تفاوته. چرا؟؟
گارانتی اصلی (سیتادل) 555000 تومان
گارانتی اصلی (کامتل) 460000 تومان
گارانتی متفرقه 375000 تومان
2- فرق سيستم عامل Symbian OS v9.1, Series 60 rel. 3.0 که مال 3250 و بعضی گوشيهای نوکياست با Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 که مال P990 هست چيه؟
3- گوشيهای اصل سونی اريکسون ساخت کجان؟ فرانسه اصله؟
4- تفاوت P990 و P990i چيه؟
5- صدای P990i نسبت به گوشيهای ديگه چطوره؟ مثلا نسبت به N70
6- هدفون می خوره؟
7- کارت حافظش قابل تعويض و ارتقا هست؟
8- می گن کیفيت تصويرش نسبت به گوشيهای نوکيا خیلی پايينه، درست می گن؟
9- و می گن زياد هنگ می کنه ؟ همينطوره؟؟؟
10- کلا نظرتون رو هم در مورد P990i بگين ممنون می شم.
ممنون که حوصله کردين و سوالامو خوندين. اگه جوابمو بدين خیلی لطف کردين.
موفق باشيد.
10 تا سوال فوری دو مورد P990i
مدیران انجمن: Thunderclap, SHAHRAM, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
vahid182 جان
دليل اختلاف قيمت که وضعيت افسار گسيخته بازار هست
البته مقداري تفاوت بين فازهاي ساخت SE وجود داره
به طور کلي توليد کننده اصلي SE کسور سوئد هست، اما گوشيهاي SE در سه فاز توليد ميشن، فاز اول در خود کمپاني اريکسون هست که به تعداد معدود توليد ميشه و قيمت بسيار بالاست، در فاز دوم در کشورهاي اروپايي توليد ميشه که تعدادشون زياده (ايجاد خط توليد براي کشورهاي صنعتي چندان سختي نداره) ، در اين فاز قيمت پايين مياد، اما عموما در خود اروپا به فروش ميرسه، در فاز نهايي که توليد در تيراژ بسيار بالا هست، توليد اون به کشورهاي آسيايي مثل چين، تايوان و ... داده ميشه، که چون نيروي کار ارزان در اين کشورها وجود داره، قيمت تمام شده محصول کاهش پيدا ميکنه و به قيمت مناسب به تمام دنيا صادر ميشه، دليل اين قيمتها اين هست
البته اين رو هم اضافه کنم، تمام توليدات در هر سه مرحله، کاملا تحت نظارت و ليسانس SE توليد صورت ميگيره و بدون تاييديه شرکت اصلي، شرکتهاي مونتاژ کننده خط تغيير حتي يک پيچ هم ندارند، پس کاملا کيفيت يکساني دارند و در اين زمينه مشکلي وجود نداره، اگر گوشي نو باشه و سالم، تفاوتي نداره در کجا توليد شده باشه
در مورد سيستم عامل هم که دو سري مجزا رو مورد بحث قرار داديد، UIQ که اينترفيس TochُScreen داره و S60 که با keypad کار ميکنه، از طرفي پلاتفورم استانداردي روي هر دو وجحود داره به نام OS9 که هر چه رورژن بالاتري باشه، مسلما نقصهاي کمتري داره
ما گوشياي به نام P990 نداريم، گوشيهاي سوني اريکسون عموما i هستند، که نوع شبکه قابل پشتيباني اونها رو مشخص ميکنه و بيانگر امکانات گوشي نيست،
صداي بسيار خوبي داره اين گوشي
حدفون هم بله
قابليت پذيرش مموري هم داره و مشکلي در اين زمينه نيست
در مورد کيفيت و گفتههاي ديگران هم چندان نبايد توجه کرد، و همينطور در مورد هنگ کردن، موضوعي مطرح ميشه به نام Prototype يا همون نسخه تست يا بتا، گوشي ها در سري اول به صورت محدود توليد و براي تست در اختياز افراد خاصي قرار ميدهند، در اين نسخه SAR تنظيم نيست و امواج مخرب اون بالاتر از حد استاندارد هست و براي استفاده طولاني به بدن صدمه ميزنه، از طرفي اشکالات متعددي داره و فقط براي ارزيابي ارائه ميشه، در اين بين افراد سودجو اين گوشيها رو به قيمت بسيار بالا به بازارهاي آسيايي ميفرستند و معمولا به دست افراد به قيمت بالا و با مشکلات زياد ميرسه، در حالي که اين گوشيها اصلا براي استفاده توليد نشدند و فقط براي ارزيابي و تست توليد شدند، اينکه گوشي هنگ ميکنه، کيفيت فيلم و عکس پايينه يا مشکلاتي از اين قيبل عموما در سري تست هست که به دست مردم ميرسه و چون مشکل داره، فلان گوشي رو به داشتن فلان عيب معروف ميکنه،
در کل گوشي خوبي هست ، براي افرادي که PPC نياز ندارند، اما به امکانات tochscreen اون نيار دارند انتخاب بسيار مناسبي هست
موفق باشيد
دليل اختلاف قيمت که وضعيت افسار گسيخته بازار هست
البته مقداري تفاوت بين فازهاي ساخت SE وجود داره
به طور کلي توليد کننده اصلي SE کسور سوئد هست، اما گوشيهاي SE در سه فاز توليد ميشن، فاز اول در خود کمپاني اريکسون هست که به تعداد معدود توليد ميشه و قيمت بسيار بالاست، در فاز دوم در کشورهاي اروپايي توليد ميشه که تعدادشون زياده (ايجاد خط توليد براي کشورهاي صنعتي چندان سختي نداره) ، در اين فاز قيمت پايين مياد، اما عموما در خود اروپا به فروش ميرسه، در فاز نهايي که توليد در تيراژ بسيار بالا هست، توليد اون به کشورهاي آسيايي مثل چين، تايوان و ... داده ميشه، که چون نيروي کار ارزان در اين کشورها وجود داره، قيمت تمام شده محصول کاهش پيدا ميکنه و به قيمت مناسب به تمام دنيا صادر ميشه، دليل اين قيمتها اين هست
البته اين رو هم اضافه کنم، تمام توليدات در هر سه مرحله، کاملا تحت نظارت و ليسانس SE توليد صورت ميگيره و بدون تاييديه شرکت اصلي، شرکتهاي مونتاژ کننده خط تغيير حتي يک پيچ هم ندارند، پس کاملا کيفيت يکساني دارند و در اين زمينه مشکلي وجود نداره، اگر گوشي نو باشه و سالم، تفاوتي نداره در کجا توليد شده باشه
در مورد سيستم عامل هم که دو سري مجزا رو مورد بحث قرار داديد، UIQ که اينترفيس TochُScreen داره و S60 که با keypad کار ميکنه، از طرفي پلاتفورم استانداردي روي هر دو وجحود داره به نام OS9 که هر چه رورژن بالاتري باشه، مسلما نقصهاي کمتري داره
ما گوشياي به نام P990 نداريم، گوشيهاي سوني اريکسون عموما i هستند، که نوع شبکه قابل پشتيباني اونها رو مشخص ميکنه و بيانگر امکانات گوشي نيست،
صداي بسيار خوبي داره اين گوشي
حدفون هم بله
قابليت پذيرش مموري هم داره و مشکلي در اين زمينه نيست
در مورد کيفيت و گفتههاي ديگران هم چندان نبايد توجه کرد، و همينطور در مورد هنگ کردن، موضوعي مطرح ميشه به نام Prototype يا همون نسخه تست يا بتا، گوشي ها در سري اول به صورت محدود توليد و براي تست در اختياز افراد خاصي قرار ميدهند، در اين نسخه SAR تنظيم نيست و امواج مخرب اون بالاتر از حد استاندارد هست و براي استفاده طولاني به بدن صدمه ميزنه، از طرفي اشکالات متعددي داره و فقط براي ارزيابي ارائه ميشه، در اين بين افراد سودجو اين گوشيها رو به قيمت بسيار بالا به بازارهاي آسيايي ميفرستند و معمولا به دست افراد به قيمت بالا و با مشکلات زياد ميرسه، در حالي که اين گوشيها اصلا براي استفاده توليد نشدند و فقط براي ارزيابي و تست توليد شدند، اينکه گوشي هنگ ميکنه، کيفيت فيلم و عکس پايينه يا مشکلاتي از اين قيبل عموما در سري تست هست که به دست مردم ميرسه و چون مشکل داره، فلان گوشي رو به داشتن فلان عيب معروف ميکنه،
در کل گوشي خوبي هست ، براي افرادي که PPC نياز ندارند، اما به امکانات tochscreen اون نيار دارند انتخاب بسيار مناسبي هست
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای دریافتی: 155 بار
- تماس:
هفته پيش SonyEricson P990i خرديم 430 هزار تومان فرانسه هم بود البته گارانتي نداشت به نظر من گارنتي کار خاصي نميکنه که بخواي بخاطرش پول بيشتر بدي
کيفيت فيلم برداريش از N73 که قبل داشتم بالاتر است ولي عکس برداريش در حد K750 است
مشکل خاصي من توش نديدم حتي يکي دوبار از دستم افتاده که باز هيچ مشکلي فعلا نداره
البته من پيشنهاد ميکنم اگر دنبال يک گوشي خوب ميگرديد W950 بخريد تنها نکته منفي اين گوشي نداشتن دوربين هست اما از هر نظر ديگه با گوشي هاي موفق بازار نظير w900 و P990 و سري N غير از 95 و 93 برابري ميکنه
موفق باشيد
کيفيت فيلم برداريش از N73 که قبل داشتم بالاتر است ولي عکس برداريش در حد K750 است
البته من پيشنهاد ميکنم اگر دنبال يک گوشي خوب ميگرديد W950 بخريد تنها نکته منفي اين گوشي نداشتن دوربين هست اما از هر نظر ديگه با گوشي هاي موفق بازار نظير w900 و P990 و سري N غير از 95 و 93 برابري ميکنه
موفق باشيد

- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
Kingman_62 نوشته شده:هفته پيش SonyEricson P990i خرديم 430 هزار تومان فرانسه هم بود البته گارانتي نداشت به نظر من گارنتي کار خاصي نميکنه که بخواي بخاطرش پول بيشتر بدي
موفق باشيد
KingMan عزیز، یعنی شخصی در کرهء زمین پیدا می شود که نیازی به عکاسی نداشته باشد؟ یعنی کوه نمی رود؟ گردش نمی رود؟ مسافرت نمی رود؟ و هیچگاه نیازی به یک عکاسی لحظه ای پیدا نمی کند؟
واقعن که پول دادن به گوشی هوشمندی که دارای قابلیت عکاسی نیست، مثل این است که اتومبیلی بدون چراغ بخرید!
[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای دریافتی: 155 بار
- تماس:
شاید ولی این نکته مهم هست که w950 داری 4 گیگ حافظه داخلی هست و به سفارش اعراب ساخته شده
بسیار طرح خوش دست و شیکی داره
دست هر کسی پیدا نمیشه
اگر دنبال دوربین هستید با 400 تومان میتونید یک 7 مگا پیکسل بگرید خب این شکلی کیفیت عکس ها بیشتر هم میشه
انتخاب بر حسب نیاز بوجود میاد
باید نیاز سنجی بشه تا بشه یک انتخاب خوب انجام داد
موفق باشید
بسیار طرح خوش دست و شیکی داره
دست هر کسی پیدا نمیشه
اگر دنبال دوربین هستید با 400 تومان میتونید یک 7 مگا پیکسل بگرید خب این شکلی کیفیت عکس ها بیشتر هم میشه
انتخاب بر حسب نیاز بوجود میاد
باید نیاز سنجی بشه تا بشه یک انتخاب خوب انجام داد
موفق باشید

-
- محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
- سپاسهای ارسالی: 103 بار
- سپاسهای دریافتی: 117 بار
Reza6662 عزیز من حرف شما رو کاملا قبول دارم اما این رو باید بدونید که هر گوشی ای برای یه طیف خاص از مردم ساخته میشه W950 و M600 هردو فاقد دوربین هستن و در سری Bussiness جای میگیرن . خوب همونطور هم که از اسم اش پیداست برای افرادی که در کارهای تجاری هستن به کار میاد . من خودم میخواستم M600 بخرم اما وقتی این موضوع رو فهمیدم پاکت پیسی خریدم و الان هم خیلی راضی ام.
ار آخر میرسیم به همون حرف معروف که باید ببینی از هر گوشی چه انتظاری داری !
ار آخر میرسیم به همون حرف معروف که باید ببینی از هر گوشی چه انتظاری داری !