با سلام خدمت دوستان
این روش که میگم درست که خیلی قدیمی ، اما تنها و بهترین روشی هستش که هیچ موقع از بین نمیره .
**** لازم به ذکر هستش که مراحل اکتیو ویندوز کاملا Offline بوده و هیچ نیازی به اتصال به اینترنت ندارد ****
1 - اول از هر کاری شما باید مطمئن بشید که MotherBoard شما ویژگی SLIC رو ساپورت میکنه ، که برای این کار کافیه که برنامه Everest رو از این سایت دانلود کنید :
[External Link Removed for Guests]
بعد از دانلود در سمت چپ بر روی گزینه MotherBoard کلیک کنید و قسمت ACPI رو در آخر انتخاب کنید ، حالا شما یکسری حروف اختصاری و کامل اونها رو در سمت راست صفحه میبینید ، کافی که در این قسمت دو گزینه SLIC و RSDT وجود داشته باشه ، روی SLIC کلیک کنید و عبارتی رو که مقابل OEM ID نوشته رو به خاطر داشته باشید ( البته اگه که فعلا گزینه SLIC وجود نداره ایرادی نداره بعد از اینکه این ویژگی رو به مادربرد اضافه کردید ببینید ) که این عبارت میتونه Dell , Asus.... باشه .
2 - این مرحله فقط برای کسانی هستش که گزینه SLIC رو ندارند :
حالا برای اینکه این گزینه رو به مادربرتون اضافه کنید باید که اون رو آپدیت کنید ( یعنی BIOS مادربورد باید آپدیت بشه )
برای این کار به سایت [External Link Removed for Guests] برید و مدل مادربورد خودتون رو پیدا کنید و فایل موجود رو دانلود کنید .
( دوستان با توجه به اینکه من مادربوردم Gigabyte بوده ، تنها میتونم که نحوه آپدیت این نوع مادربورد رو توضیح بدم که برای این کار شما وقتی فایل مورد نظر که فشرده هست رو باز کنید که داخلش 3 فایل وجود داره که این 3 فایل رو بریزید روی یک دیسکت و کامپیوتر رو با یک دیسکت Win98 ( چون خیلی بهتره ) بوت کنید و سپس اون دیسکت رو که 3 تا فایل داخلش هست رو بذارید و فایل Flash891 رو اجرا کنید و سپس در سمت راست در قسمت Load آدرس دقیق فایل سوم که اسم مادربوردتون هم روشه رو بهش بدید و بقیش دیگه معلومه ، و بعد از اتمام Restart کنید )
3 - حالا که مطمئن شدیم که مادربورد ما SLIC رو ساپورت میکنه ( در اینجا حتما عبارت OEM ID رو ببینید چون مهم ) ویندوز Vista رو بدون Product Key نصب کنید .
4 - بعد از اتمام مراحل در داخل ویندوز و بعد Accessoris روی Command Prompt کلیک راست کنید و Run As Admin رو بزنید .
5 - حالا این فایل رو دانلود کنید :
[External Link Removed for Guests]
و از حالت فشرده خارجش کنید و دقیقا فایلی رو که اسمش مطابق با عبارت جلوی OEM ID در SLIC بود رو در درایو C کپی کنید ( این فایل رو اجرا نکنید ) .
6 - حالا این دستور رو در Command Prompt که باز کرده بودید بزنید :
SLMGR.VBS -ILC C:\OEMCERT.XRM-MS
که در اینجا به جای عبارت OEMCERT اسم فایلی رو که در درایو C کپی کردید بزنید .
و منتظر پیغام Succecful بشید .
7 - بعد از آمدن پیغام این دستور رو اجرا کنید :
SLMGR.VBS -IPK 6F2D7-2PCG6-YQQTB-FWK9V-932CC
و باز هم منتظر پیغام باشید .
8 - ویندوز شما اکتیو شده و براحتی میتونید تمام آپدیت ها رو بگیرید و برای مطمئن شدن از اکتیو بودن به System در Control Panel برید و در اونجا ببینید .
هر مشکلی بود بگید
موفق باشید
اکتیو Windows Vista به صورت کامل
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 275 بار
- سپاسهای دریافتی: 1290 بار
- تماس:

- تماس:
dany20mh, جان من قصد توهین به شما رو نداشتم.
من یک همچین مطلبی رو قبلا( حدود 2-3 ماه پیش ) خوندم. که براتون لینکش رو در پیغام خصوصی فرستادم.
در هر صورت اگه ناراحت شدید من معذرت می خوام

من یک همچین مطلبی رو قبلا( حدود 2-3 ماه پیش ) خوندم. که براتون لینکش رو در پیغام خصوصی فرستادم.
در هر صورت اگه ناراحت شدید من معذرت می خوام

[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]
Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
Professional عزیز از لینکتون ممنون
اما لطف کنید یک بار این مطلبی که من نوشتم و مطلبی که شما لینکش رو دادید رو بخونید ( فقط یک بار ) ، اونوقت خودتون به اشتباهتون پی میبرید .
مطلبی که در لینک شما نوشته شده ، نحوه کرک با برنامه Paradox هستش و نحوه کارش اینه که میاد به صورت مجازی برای ما BIOS یک مادربورد با ویژگی SLIC درست میکه که این BIOS مادربورد میتونه ASUS , .... , ( و البته در یک برنامه بهتر به نام Windows Vista Activation And OEM Information 2.1.2.1.2 که میتونه 10 نوع BIOS مادربورد رو مجازی سازی کنه استفاده کرد ) باشه .
مشکل این روش این هستش که رو بعضی از کامپیتر ها جواب نمیده .
ولی مطلبی که من نوشتم اینجوری نیست ، بلکه شما ویژگی SLIC رو برای همیشه به مادربورد خودتون اضافه میکنید ، و هر بار که ویندوز ریختید کافی فقط دو دستور آخر رو اجرا کنید و هیچ نیازی به برنامه اضافی و امولاتور و .... نداره .
ممنون از توجهتون .
موفق باشید
اما لطف کنید یک بار این مطلبی که من نوشتم و مطلبی که شما لینکش رو دادید رو بخونید ( فقط یک بار ) ، اونوقت خودتون به اشتباهتون پی میبرید .
مطلبی که در لینک شما نوشته شده ، نحوه کرک با برنامه Paradox هستش و نحوه کارش اینه که میاد به صورت مجازی برای ما BIOS یک مادربورد با ویژگی SLIC درست میکه که این BIOS مادربورد میتونه ASUS , .... , ( و البته در یک برنامه بهتر به نام Windows Vista Activation And OEM Information 2.1.2.1.2 که میتونه 10 نوع BIOS مادربورد رو مجازی سازی کنه استفاده کرد ) باشه .
مشکل این روش این هستش که رو بعضی از کامپیتر ها جواب نمیده .
ولی مطلبی که من نوشتم اینجوری نیست ، بلکه شما ویژگی SLIC رو برای همیشه به مادربورد خودتون اضافه میکنید ، و هر بار که ویندوز ریختید کافی فقط دو دستور آخر رو اجرا کنید و هیچ نیازی به برنامه اضافی و امولاتور و .... نداره .
ممنون از توجهتون .
موفق باشید

- تماس:
Update & Activation Status
دوستان این عکس ها رو از کامپیوتر خودم گرفتم که مطمئن بشید که این روش 100 درصد جواب میده .

SLIC Table
دوستان این هم عکس مربوط به پنجره برنامه Everest که SLIC و OEM ID در اون نشون داده شده . ( ببخشید که یکم دیر شد )