با عرض سلام و خسته نباشيد.
اول اينكه خيلي خيلي از همه شما دوستان و مديريت محترم كل سايت و ديگر مديران سايت
معذرت مي خواهم كه اين تاپيك اينگونه شلوغ شده است و من را به بزرگواري خودتان ببخشيد.
اگر مديران مربوطه جمع اوري نرم افزار و مديريت كل سايت و دوست عزيز Kingman_62 به
سوالات زير پاسخ كامل و كلي بدهند من نيز قول مي دهم ديگر اينگونه اين تاپيك را شلوغ نكنم
اول اينكه اين را بگويم كه من هنگامي كه اين انجمن را از طريق سرچ كردن در گوگل پيدا كردم و
اينكه ديگر سايت هايي را نيز پيدا كردم كه به همين شكل كار مي كنند ولي از هيچ كدام به
اندازه سايت شما خوشم نيامد و خواستم سفارش نرم افزارها را در اغاز در اين انجمن بزنم تا
شايد كار ما سريعتر راه بيفتد ولي با وجود گذشتن 12 روز از درخواست من اينگونه در اينجا
مشاهده مي كنم كه من را نا اميد كرديد با وجود اينكه من فكر مي كردم كار ما سريعتر راه مي
افتد.واين را بگويم كه خود من به دليل داشتن مشغله كاري زياد وقت نمي كنم اين نرم افزارها را
از طريق اينترنت دانلود كنم و چون اين انجمن را كه يافتم ديدم كه اين انجمن از نظر نرم افزاري
كامل هستش و درخواستم را در اينجا مطرح كردم.لطفا مديران محترم سايت به سوالات زير
پاسخ كامل و كلي بدهند.
---------------------------------------------------------------------
سوالات من اين بود كه :
1. اول اينكه دوست عزيز Kingman_62 پاسخ بدهند كه چرا نرم افزارهايي را كه درخواست
داده بودم را نتوانسته اند جمع اوري كنند و اينكه ليست نرم افزارهايي را كه توانسته اند جمع
اوري كنند را برام pm يا ايميل كنند؟
2. من مي دانم شايد نرم افزارهاي مجموعه شماره 2 كمي از نظر حجم سنگين تر بوده اند ولي
من همين الان در pm و ايميلي كه به شما Kingman_62 زده ام درخواستم را به گونه اي ديگر
داده ام لطفا بررسي كنيد و پاسخ كلي و كاملي بدهيد.
3.درخواست سومم درباره مجموعه اموزشي زبان روزتا استون بود كه ايا شما Kingman_62
مي توانيد به همراه نرم افزارهايي كه در بالا درخواست كرده ام ارسال كنيد.
4. از مديران چه كسي ديگر مي تواند نرم افزار روزتا استون را به صورت درخواست شده كه براي
شما در pm و ايميلي كه اگر خواستيد مي زنم تا بدانيد به چه گونه اي اين نرم افزار را مي
خواهم؟
لطفا به سوالات بالا پاسخ كامل و كلي بدهيد.
shahyar_mbm2000@yahoo.com