جان و روح جوانان كشورمان به تازگی در معرض خطر جدیدی قرار گرفته كه ناشی از ورود نوعی از مواد مخدر به نام «پان» میباشد.
روزنامه «جمهوری اسلامی» دراین باره نوشت، این ماده مخدر كه در بستهبندی آلومینیومی با تصاویر جذاب رنگی عرضه میشود، در قالب پودر، آدامس و باستیل با طعمهای مختلف گیاهی از جمله نعناع است و چون با قیمت نازل به فروش میرسد (بین 60 تا 300 تومان) عدهای از جوانان را در معرض خطر قرار داده است.
این ماده مخدر كه در پاكستان و هند تهیه میشود، دقایقی زیر زبان میماند و سپس تفاله آن دور ریخته میشود و بعد از لحظاتی شادی، موجب سرگیجه، عدم تعادل و تخریب اعصاب میگردد. خانوادهها باید به شدت مراقب فرزندان خود و دور نگه داشتن آنان از ابتلا به این مواد مخدر باشند.
ورود ماده مخدر تازه به ايران با نام پان
مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 351 بار
- سپاسهای دریافتی: 1579 بار
- تماس:

-
- سپاسهای دریافتی: 66 بار
- تماس:
Leila, اين طور كه Farhad3614, ميگه اصلا قابل تشخيص نيست و به اشكال مختلف وجود داره و قيمتش هم
كه خيلي كمه ( نسبت به مواد مخدر) هيچ بعيد نيست كه تا الان كلي ازش مصرف كرده باشيم . شايدم الان يكيش تو دهن
من باشه . من يه آدامس از دوستم گرفتم كه اصلا مزه آدامس نميده ولي باحاله.........
كه خيلي كمه ( نسبت به مواد مخدر) هيچ بعيد نيست كه تا الان كلي ازش مصرف كرده باشيم . شايدم الان يكيش تو دهن
من باشه . من يه آدامس از دوستم گرفتم كه اصلا مزه آدامس نميده ولي باحاله.........

به زودي در اين مكان امضا اضافه خواهد شد .

- سپاسهای ارسالی: 351 بار
- سپاسهای دریافتی: 1579 بار
- تماس: