تاپیک معرفی نرم افزار , بازی و یا ... ییکه برای گوشیمان مشکل سازند !

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي سوني بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: Thunderclap, SHAHRAM, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: Tehran
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 99 بار
تماس:

تاپیک معرفی نرم افزار , بازی و یا ... ییکه برای گوشیمان مشکل سازند !

پست توسط Thunderclap »

دوستان گرامی و عزیز
با مشکلی که برای من پیش آمد به فکر این افتادم که تا بحال در همه انجمنها فقط تاپیک معرفی نرم افزار و بازی و ... ایجاد میشود و چنین تاپیکی موجود نیست و همین امر باعث ایجاد مشکلهای کم و بیش جدی برای دوستان میشود که گاها" مانند بنده کارشان به فلش گوشیشان میکشد .
در این تاپیک همه دوستان مخصوصا" مدیران گرامی که اساتید فن هستند و کاربرانی مانند بنده که تازه گوشی گرفته اند و بر روی یک برنامه و یا ... درس عبرت گرفته اند و برایشان تجربه نا خوشایندی شده میتوانند جهت اطلاع دیگر دوستان نام برنامه و بازی و ... و مواردی که مشکل ساز شده و نوع رفع آن را به دیگر دوستان اطلاع دهند .
:-)
آخرین ويرايش توسط 2 on Thunderclap, ويرايش شده در 0.
 انجمنهای مرکز پژواک , جایگاهی جهت هر آنچه میخواهید در مورد بیماری و بیماران تالاسمی بدانید !
لطفا" جهت ورود به مرکز پژواک روی نوار پائین کلیک کنید ...
  [External Link Removed for Guests] 
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: Tehran
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 99 بار
تماس:

Psiloc_CrystalArabic_UIQ3

پست توسط Thunderclap »

و حالا برای شروع اولین پست را با اجازه دوستان مینویسم .
من یک گوشی Sony Ericsson P990i دارم و بعد ریختن چند نرم افزار و چک نمودن آنها و آخرین آن یعنی :
Psiloc_CrystalArabic_UIQ3
گوشیم بعد از خاموش کردن دیگر بالا نیامد و پس لوگوی گوشی و نصفه شدن نوار برای بالا آمد دوباره ری استارت میشد و این کار مدام تکرار میشد .
با کمک دوستان و راهنمایهای مدیران گرامی بخش و انجام تمام اوامر ایشان نتوانستم مشکل را حل کنم و مجبور شدم گوشی را فلش کنم .
این مورد را به این دلایل اطمینان دارم برای اینکه هم درست پس از ریختن این نرم افزار این مشکل شروع شد و هم اکثر دوستانم و هم اینکه هر جا را گشتم درباره این مشکل خیلی از دوستان همین مشکل برایشان پیش آمده بود و کار گوشیشان به فلش کشیده بود .
در آخر از تمام دوستان که پاسخ مشکلات بنده را دادن سپاسگزارم مخصوصا" دوست خوبم مهدی گرامی :) :(
 انجمنهای مرکز پژواک , جایگاهی جهت هر آنچه میخواهید در مورد بیماری و بیماران تالاسمی بدانید !
لطفا" جهت ورود به مرکز پژواک روی نوار پائین کلیک کنید ...
  [External Link Removed for Guests] 
ارسال پست

بازگشت به “Sony”