دوستان عزيز كه با نصب برنامه ههاي زياد وضعيت گوشيشان بهم ريخته با رفتن به قسمت مخفي گوشي ميتوانند گوشي را به حالت روز اول كار خانه در آورند و هيچ مشكلي بوجود نخواهد آمد(احتمالا در 800 هم كار ميكند)
براي اين كار ابتدا مموري را خارج كنيد. گوشي را در حالات تلفن بگذاريد( در شماره گير بسته باشد)
حالا بد ين صورت عمل كنيد - 1بار كليد چرخان را به سمت بالا داده و * را بزنيد . 2 بار كليد را پايين داده * و 1 بار پايين داده و *
دستگاه شما اتوماتيك وارد منوي تست ميشود . كه ميتوانيد جزييات نرم افزار تست كلي مبايل و در با انتحاب حالت سوم (servis function) از شما براي فرمت درايو cسوال ميكند با خيال راحت انجام دهيد بعد از ري استارت گوشي مشاهده ميكنيد كه گوشي شما به حالت اول بر گشته است حالا وارد قسمت مربوط به فرمت مموري شده مموري را جا بزنيد و آن را هم فرمت كنيد.
موفق باشيد. نظر ات خود را جهت كمك به دوستان هم بدهيد.
فرمت كامل p900/p910
مدیران انجمن: Thunderclap, SHAHRAM, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
Rizvandi, N دوست عزيز شما اين اري كه من ميگم بكنيد در ضمن سره اري چيه !!!من 100 بار بيشتر گوشيم رو با اين روش ريست كردم!!
اول از همه گوشي روي فليپ بسته بزاريد انگشت شصتتون رو روي اسكرول بزاريد و يه انگشتتون رو روي *
حالا يك بار اسكرول رو با بالا بديد و سريع * بزنيد .........بعد 2 بار ديگه بزنيد بايين و دوباره سريع * بعدش يه بار ديگه بالا بزنيد اسكرول را و بعدش *....
فكر كنم پست اول بهتر توضيح داده بود
شما امتحان كنيد مي شه....فقط يه نموره بد دسته اين روش
اگه نشد من يه برنامه دارم اين منو روي خودش توش داره براتون ميزارم....ولي بايد بگردم پيداش كنم
اول از همه گوشي روي فليپ بسته بزاريد انگشت شصتتون رو روي اسكرول بزاريد و يه انگشتتون رو روي *
حالا يك بار اسكرول رو با بالا بديد و سريع * بزنيد .........بعد 2 بار ديگه بزنيد بايين و دوباره سريع * بعدش يه بار ديگه بالا بزنيد اسكرول را و بعدش *....
فكر كنم پست اول بهتر توضيح داده بود
شما امتحان كنيد مي شه....فقط يه نموره بد دسته اين روش
اگه نشد من يه برنامه دارم اين منو روي خودش توش داره براتون ميزارم....ولي بايد بگردم پيداش كنم

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

-
- محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
- سپاسهای ارسالی: 103 بار
- سپاسهای دریافتی: 117 بار

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
osilatoria جان
البته شايد خنده دار باشه، اما اولين احتمال نداشتن شارژ کافي هست
درصورتي که شارژ کافي هست، بايد گوشي رو فرمت کنيد،که روشش رو فرهاد عزيز توضيح دادند
البته شايد خنده دار باشه، اما اولين احتمال نداشتن شارژ کافي هست
درصورتي که شارژ کافي هست، بايد گوشي رو فرمت کنيد،که روشش رو فرهاد عزيز توضيح دادند

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
iranpak جان
گوشي شما در حالت آنلاين قرار داره؟
گوشي شما در حالت آنلاين قرار داره؟

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد