سلام
به دوست عزیز و دانامون که پیشرفت یک روزۀ ایشان بسیار قابل تحسین است RamCoبرای رسیدن به درجۀ Major II تبریک و تهنیت گفته و برای ایشان آرزوی موفقیت های بزرگتر با همین سرعت را داریم.
موفق باشید
سلام دوستان عزیزم
من به نوبۀ خودم و از طرف سایر کاربران سایت که همه با هم دوست هستیم به کاربر عزیز و بامعلومات انجمن vaispard برای ارتقاء درجه به Major IIتبریک گفته و برای ایشان برای موفقیت در تمام لحظات زندگی آرزوی موفقیت و خوشحالی می کنم.
سلام
جای تبریک داره که به دو نفر عزیز که یکیشون دوست عزیز و دانامون RamCo برای رسیدن به درجۀ Major I و به کاربر عزیز majidjon13 برای رسیدن به درجۀ Major II تبریک بگوییم و برایشان آرزوی موفقیت و سرفرازی بکنیم.
موفق باشید
سلام
من هم از طرف خودم و هم از طرف تمامی عزیزلان حاضر در انجمن به دوست عزیزمون Gamma برای ارتقاء به درجۀ Major I و به کاربر گرانقدر Frogfoot برای دستیابی به درجۀ Captain II تبریک گفته و برای عر دوی این عزیزان آرزوی پیشرفت و تلقی هر چه تمامتر در تمامی لحظات زندگی را دارم. موفق باشید
سلام به دوستان عزیز و خوبم
من جا داره مه به دوست عزیزمون KingArash از طرف خودم و شما عزیزان برای ارتقاء به درجۀ Major I تبریک بگویم و براشون در تمامی مراحل زندگی آرزوی موفقیت و پیروزی بکنیم./
موفق باشید
بازم سلام دوستان
الآن هم می خواهم هم به دوست عزیزمون shahram_sampad برای ارتقاء به درجۀ Major I تبریک گفته و براشون آرزوی شادی و سرفرازی دارم موفق باشید