ارتقا درجه کاربران

اخبار و قوانين انجمن را در اين بخش مطالعه فرماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: www.ir-dl.ir
سپاس‌های ارسالی: 2151 بار
سپاس‌های دریافتی: 1069 بار
تماس:

پست توسط nt »

منم به دوست عزیزم (Professional) برای رسیدن به درجۀ Moderator قسمت نرم افزارهاي PALM و PDA و بقیه دوستان گلم تبریک میگم و آرزوی موفقیت برای همه شماها در تمامی مراحل زندگی را دارم :) :-D :smile: :( :)
Major II
Major II
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط babaki »

منم به Professional عزیز تبریک میگم .ایشون واقعا زحمت می کشند . دستشون درد نکنه :razz:
Captain
Captain
محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

پست توسط DANG3R »

سلام :(
ضمن تبریک به تمامی دوستانی که ارتقاء درجه گرفتند و سعادت نصیب ما نشد اکنون می خواهم به آقا آرش عزیز KingArash که با علم زیادشون در تاپیک "صنعت نفت و گاز "زحمت زیادی می کشند که تخصصشون هم هست و این تاپیک تاپیک مفیدی است و من خودم شخصا مقاله هاشونو دنبال می کنم ارتقای ایشون رو به کاربر ارشد, Major تبریک می گویم و براشون آرزو می کنم که در پناه خداوند همیشه شاد و خوش و خرم باشند :smile: :) :( :razz: :razz:
موفق باشید
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 275 بار
سپاس‌های دریافتی: 1290 بار
تماس:

پست توسط Professional »

از لطف همه دوستان سپاسگذاری می کنم. :(
امیدوارم بتوانم قدمی هرچند کوچک برای کمک به شما عزیزان بردارم. :-)
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]

Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
Captain
Captain
تماس:

پست توسط DANG3R »

سلام به دوستان گل و عزیز در انجمن :)
اینجانب از طرف خودم و از طرف تمامی دوستان عزیزمون در این انجمن به دوست عزیز و فعال KingArash برای ارتقاء به درجۀ Captain II تبریکی صمیمانه می گم و آرزو می کنم همیشه موفق و پیروز باشند. :) :-) :smile: :o :razz: :razz:
موفق باشید
Captain
Captain
تماس:

پست توسط DANG3R »

سلام به دوستان عزیز :(
می خواهم از طرف خودم و همۀ حاضران در انجمن به دوست عزیز و کوشا nanox2004 برای ارتقاء به درجۀ Moderator برای مدیریت بخش کتاب الکترونیک (E-Book ) تبریک می گم و برای ایشون آرزوی تلقی بیشتر و موفقیت دارم. :o :) :smile: :( :-D :razz: :razz:
و به کاربر عزیز دیگر Dahkoo نیز برای رسیدن به همین درجه برای مدیریت بخش های بخش رسیورهاي خانگی ، بخش (DVB Card) ، متفرقه در مورد ماهواره تبریک می گویم و برای ایشون نیز آرزوی موفقیت روزافزون دارم. :(
موفق باشید
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2311 بار

پست توسط achachi98 »

behnazجان :D

صبر کردیم علی جان بگه دیدیم نگفتند ما گفتیم. :o

درجه کاربری ارشد تون رو بهتون تبریک می گم . ان اشالله همیشه پله های ترقی رو پشت سر هم بدون مانع بپیمایی :-) :grin:
ان شالله برای کاپیتانی :-) :(
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Captain
Captain
تماس:

پست توسط DANG3R »

سلام دوستان
یک سوال هست که خیلی وقته برای سوال هست چون یک سری از دوستان عزیزم میان می گن از کجا می فهمی و .....
هر کس می خواهد ارتقاء درجه به جز من تبریک بگه یک اسمی هم می برن از من مثل سحر خانم،رویا خانم. ::ns
خب سوالم اینه که این تبریک گفتن ما خیلی تبدیل به معضل بزرگی شده ؟ :o :-o :-x
آرزو می کنم هر جا هستید موفق باشید و سرافراز
:)
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط behnaz »

دوستان عزيزم سلام :D
از اينکه من رو مورد لطف و عنايت خودتون قرار داديد متشکرم. اميدوارم در کنار هم بتونيم روز به روز بر غناي سنترال کلاب بيفزاييم :AA:
achachi98, جان از شما هم بسيار متشکرم :)
وقتي به اوج ميرسي از نظر مردمي که پرواز رو نميفهمند کوچک به نظر ميرسي. اميدوارم هميشه در اوج باشيد.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 47 بار

پست توسط Atlantis »

DANG3R نوشته شده:سلام دوستان
یک سوال هست که خیلی وقته برای سوال هست چون یک سری از دوستان عزیزم میان می گن از کجا می فهمی و .....
هر کس می خواهد ارتقاء درجه به جز من تبریک بگه یک اسمی هم می برن از من مثل سحر خانم،رویا خانم. ::ns
خب سوالم اینه که این تبریک گفتن ما خیلی تبدیل به معضل بزرگی شده ؟ :o :-o :-x
آرزو می کنم هر جا هستید موفق باشید و سرافراز
:)

سلام

نه DANG3R جان ... اصلا اینجوری نیست .
تبریک گفتن شما به هیچ وجه معضل نیست .... این نهایت لطف شماست که حواستون جمع هستش و به دوستان تبریگ میگین .... این خیلی کار مهمی هستش .
حداقل شما این تاپیکو نجات دادین .
همونطوری که دیدیم امروز سحر تاریخ تولدها رو داخل تاپیک تولدت مبارک گذاشت ... سحر دیگه نیست .... نه اینجا و نه هیچ جای دیگه این انجمن .
پس خیلی خوب میشه اگه شما و بقیه دوستان حواستون به تاپیک تولدها هم باشه .... خیلی خوب میشه به خاطر سحر جان هم که شده اونجا رو هم به یاد داشته باشین .

این جمله آخر سحر جان داخل تاپیک تولدها :

سلام
اينو به چندتا از دوستان قول داده بودم که بزارم متاسفانه مثل اينکه اين تاپيک از رونق افتاده
به هر حال مي زارم شايد بچه ها بازم اومدند

Mehdi2224, عزیز هم که حرف قشنگی زدن :

نمیدونم علت اینکه چرا هر جا پیشرفت پا گذاشت صمیمیت گم شد . یک از علت هایی که باعث عضویت من تو این انجمن بود همین صمیمیت بچه بود . الان نزدیک یک سال گذشت .ولی دیگه حتی گفتن یک تولدت مبارک هم گویا برامون اونقدر سنگین شده که حاضریم چرت ترین حرفهای علمو بزنیم ولی به خاطر روز تولد کسی بهش تبریک نگیم . نمونه اصلیش هم خودمم . نمیدونم چرا کم به این تاپیک سر زدم ولی به هر حال این کار رو نکردم . شاید علتش مریضی باشه . مرض نخندیدن . مرض تبریک نگفتن . مرض با هم نبودن . در کل در زندگی ادم تنهایی بودم و هستم و خواهم بود ولی به هر حال دیگران که به مراتب از من اجتماعی ترند جواب بدن؟ چرا شما هم مثل من رفتار کردید .

پس علی جان , کاری که شما داخل این تاپیک میکنین و همچنین انشالله داخل تاپیک تولدت مبارک انجام خواهید داد , خیلی زیاد ارزش داره .... مطمئن باشین .
[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
تماس:

پست توسط DANG3R »

سلام
بریدین و دوختین و مونده بکنید به تنمون :smile: ::ns :grin:
چشم انجام میدم. یعنی وظیفه می دونم یک قدمی هر چند کوچک برای اطلاع رسانی اعضای انجمن بردارم.... :) :(
ولی می خواهم اینجا به همه بگم که من کار خاصی انجام نمی دم و به دوستان هم اینو گفتم ولی الآن علنی اش می کنم.همونطور که گفتم کارخاصی انجام نمی دم و تنها تا آنجا وقت داشته باشم سعی می کنم اکثر مطالب رو بخونم..... :-) :) :o
موفق باشید :razz: :razz: :razz:
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

پست توسط naghme »

سلام :D

ضمن تبريک خدمت تمام دوستاني که ارتقاء درجه گرفته اند :smile:

خدمت دوست گرامي mahshid-banoo

ارتقاء به درجه Major I را تبريک مي گويم :(

و اميدوارم تمام دوستان و هچنين دوست گرامي mahshid-banoo در تمام مراحل زندگي به بهترين درجه ها دست پيدا کند. :AA:
:razz: :razz: :razz:
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و قوانين سايت”