به کاربر عزیز و دانا robotic برای رسیدن به درجۀ Major II تبریک می گویم و برای ایشان در تمامی مراحل زندگی آرزوی موفقیت و کامیابی دارم
موفق باشید
مدیر انجمن: شوراي نظارت

امیدوارم بتونم تو این درجه خدمت وسیع تر و ارزنده تری به شما کاربران گل این سایت بکنم بازم می گم از همه ممنون : torabi89, f_love_s, MASTER, nt, ghadami2005 از همۀ این دوستان نهایت تشکر را دارم و بقیه دوستان که از پستهای این عزیزان سپاس به عمل آوردند و ترجیح دادند چیزی نگویند
....

اينجوري مي فرماييد حالا همه فکر مي کنن ما 12 سالمونه ديگه از فردا کسي بره مقاله هامون تره هم خورد نمي کنه
)(هرچند بنده مي دونم بسياري از کاربران فعال و علاقه مند در اين سايت از هم قطاران من هستند که از اونا هم قدرداني مي کنم) و امسال اگه خدا بخواد دانشجو ميشيم .علت تسلط من به زبان هم رفت و امد به کشور ديگه هست.

سلامMahdi1944 نوشته شده:کاربر mohen1001 بنا به فعاليت مثبتشون در فروم به درجهي Major II ارتقا يافتند
بهشون تبريک ميگم

HRG نوشته شده:گذر تعداد کاربران سایت از مرز 26000 را به تمامی زحمت کشان سایت تبریک می گویم ...

nt نوشته شده:سلام
ارتقا درجه کاربر و دوست عزيزمان CentralWeb, را به درجه MajorII, تبريک ميگم و بابت زحمتي هم که براي شبه مرورگر مخصوص سنترال کلابس کشيديد ازتون ممنونم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
موفق باشيد