سلام دوستان
در محیط دانشگاه ما اینترنت بی سیم وجود داره برای وصل شدن به اون با p990 باید چی کار کنم؟
وقتی اسکن میکنم شبکه رو پیدا میکنه اما connect نمیشه!
مشکل در اتصال به اينترنت بيسيم دانشگاه با p990
مدیران انجمن: Thunderclap, SHAHRAM, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
MeaN5990 جان اگه شبکه های Wireless را پیدا کنبد بستگی داره که آيا شبکه پيدا شده قفل است یا باز ؟!
شما بايد Access Point داشته باشيد .. معمولا توي دانشگاه ها و مراکزي که Wi-Fi دارند ( یک نوع شبکه محلی بیسیم (Wireless Local Area Network) دسترسي به شبکه براي اعضاي گروه باز هست و از خارج کسي نميتونه دسترسي داشته باشه .. براي دسترسي شما بايد از مدير شبکه اجازه دسترسي بگيريد..
نقش یک Access Point (برای Share یا تقسیم کردن سرویس اینترنت بین کامپیوتر های داخل شبکه)...
موفق باشيد../
شما بايد Access Point داشته باشيد .. معمولا توي دانشگاه ها و مراکزي که Wi-Fi دارند ( یک نوع شبکه محلی بیسیم (Wireless Local Area Network) دسترسي به شبکه براي اعضاي گروه باز هست و از خارج کسي نميتونه دسترسي داشته باشه .. براي دسترسي شما بايد از مدير شبکه اجازه دسترسي بگيريد..
نقش یک Access Point (برای Share یا تقسیم کردن سرویس اینترنت بین کامپیوتر های داخل شبکه)...
موفق باشيد../

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
MeaN5990, دوست عزيز من با لپ تاپ خودم تونسمتم کانکت شم(ويل اين مدلي که عمومي باشه رو استفاده نکردم).....حالا احتمالا شما تو قسمت تنظيمات مشکل داريد...يا اينکه وايرلس دامشگاه شما G هست که p990 پشتيباني نميکنه(شايد).......يه توضيح من بدم.....شما بعد از سرچ وقتي روي شبکه پيدا شده کليک ميکنيد نميگه کانکشن درست کن؟...... اسم شبکه که ظاهر شد بر روی دوفلش سبز رنگ رو به هم که به معنای کانکت شدن هست کلیک کنید بعد از شما پرسیده می شود که برای وایرلستون اکانت ندارید می خواهید ساخته شود که شما yes رو میزنید که یک صفحه جدید باز می شود ...اينجا يک سري تنظيمات هست که براي سرويس هاي عمومي من نمي دونم چي بايد وارد کني(براي لپتاپ من مشخصات شبکه خوده لپ تاپرو دادم)........ولي فکر ميکنم اگر از منوي بالاي صفحه از بخش wlansetup---tcpip---ipconfig راانتخاب كنيد و قسمت automatically را به ipv4 تغيير بديد و از قسمت wlansetup---tcpip---ip dns addressدو آدرس dns را وارد کني و ذخيرش کني درست بشه(این ادرس رو من همون چیزی که تو لپتاپ زده بودم دادم...نمیدونم شما چی باید بزنی).....شايد هم ip شما پينگ نمي شه!...به هر حال فکر میکنم باید به بخش مربوطه دانشگاهتون برید و یک سری اطلاعات لازم برای کانکت رو ازشون بگیرید 

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
يه مقاله هم من پيدا کردم گذاشتم تو انجمن سوني اريکسون..اينم ادرسش ببين کمکت ميکنه
MeaN5990,
http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... 472#130472
MeaN5990,
http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... 472#130472
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )