با سلام خدمت دوستان .
تا حالا که براتون SMS میومد می دیدید که تاریخ اون 1 روز یا عقب یا جلو .
اما با انجام این تنظیمات این مشکل رو میتونید حل کنید .
1 - برید به Location ( دوستانی که نمیدونند برند به Control Panel -> Device -> Location ) .
2 - قسمت اول یعنی Current Time Zone رو بزنید .
3 - اون رو روی کشور یا حالا شهر Honolulu بذارید و Save رو بزنید .
4 - حالا برید و تارخ گوشی خودتون رو تنظیم کنید ( یعنی ساعت و تاریخی که توش هستید )
5 - حالا برید به Inbox و به SMS هایی که براتون اومده نگاه کنید و میبینید که درست شدند .
موفق باشید
حل مشکل درست نبودن ساعت دریافت SMS در P990
مدیران انجمن: Thunderclap, SHAHRAM, شوراي نظارت
-
salam dadashidany20mh نوشته شده:با سلام خدمت دوستان .
تا حالا که براتون SMS میومد می دیدید که تاریخ اون 1 روز یا عقب یا جلو .
اما با انجام این تنظیمات این مشکل رو میتونید حل کنید .
1 - برید به Location ( دوستانی که نمیدونند برند به Control Panel -> Device -> Location ) .
2 - قسمت اول یعنی Current Time Zone رو بزنید .
3 - اون رو روی کشور یا حالا شهر Honolulu بذارید و Save رو بزنید .
4 - حالا برید و تارخ گوشی خودتون رو تنظیم کنید ( یعنی ساعت و تاریخی که توش هستید )
5 - حالا برید به Inbox و به SMS هایی که براتون اومده نگاه کنید و میبینید که درست شدند .
موفق باشید
in kari ke gofti kardam vali nashopd
bye
-

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
aseman110, دوست عزيز من 1 هفته ور رفتم تا يه راهي پيدا کنم...ولي اخرش نتونستم.....و با پشتيباني سوني اريکسون مکاتبه کردم.......گفتند مشکل از ماست........و واقعا هم مشکل از ماست....يعني مشکل از سيم کارت هاي دولتي هست کمهع با اين گوشي جور در نمياد.......اگر ايرانسل بندازيد تو گوشي درست ميشه ولي با سم کارت هاي دولتي يا همون همراه اول مشکل داره!....با اخرين اپديت هم مشکل حل نميشه...من تست کردم...موفق باشيد 

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )