اینجارونگاه کنین
در ضمن من خط اینترنت پر سرعت ندارم
از رفقا خواهش میکنم برنامه هاشو دانلود کنید ولینکشو بذارین ایجا تا اون جوری دانلود شدن
اگه بشه 6630 به موزیکال تبدیل کرد چی مشیشه
[External Link Removed for Guests]
تبدیل گوشی های استاندارد 6630 وان 70و73 معمولی به موزیکال عالیه
مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت
-
-
سلام .من 6630 دارم اصلا هیج اطلاعاتی ندارم.چه جوری باید 6630 رو موزیکال کنم؟؟؟؟؟g نوشته شده:اینجارونگاه کنین
از رفقا خواهش میکنم برنامه هاشو دانلود کنید ولینکشو بذارین ایجا تا اون جوری دانلود شدن
[External Link Removed for Guests]

-
Re:
soltane_ghalb نوشته شده:سلام .من 6630 دارم اصلا هیج اطلاعاتی ندارم.چه جوری باید 6630 رو موزیکال کنم؟؟؟؟؟g نوشته شده:اینجارونگاه کنین
[External Link Removed for Guests]![]()
![]()
![]()
![]()
سلام خسته نباشید من خواستم موبایلمو بدون باکس از طریق رم ریدر یا کابل usb فلش و موزیکال کنم گوشی من نوکیا

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: تبدیل گوشی های استاندارد 6630 وان 70و73 معمولی به موزیکال عا
,
با دانلود برنامه Nokia Software Updater از سايت نوکيا ميتونيد اين کار رو انجام بديد
با دانلود برنامه Nokia Software Updater از سايت نوکيا ميتونيد اين کار رو انجام بديد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد