با سلام وعرض خسته نباشید
1- من v3i دارم که تازه گرفتم و هدستش را وقتی که به گوشی وصل می کنم قطع کنش کار می کنه ولی صدا در گوشی نمی یاد لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم که کار بکنه
2- وقتی که وارد منوی گوشی می شم و روی ایکونها می رم تصویر ایکون از بین می رود و فقط نوشته مثلا صدا یا دوربین روی صحفه می مونه
با تشکر
مشکل در هدفن و منو v3i
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
ahmad126 جان
فکر ميکنم اين موضوع به فريموير گوشي شما مربوط باشه، با فلش و آپديت مشکل حل خواهد شد، در سريهاي اوليه گوشي V3 ها اين اختلالات وجود داشت
فکر ميکنم اين موضوع به فريموير گوشي شما مربوط باشه، با فلش و آپديت مشکل حل خواهد شد، در سريهاي اوليه گوشي V3 ها اين اختلالات وجود داشت
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد