آیا راست مغز هستید یا چپ مغز؟(تست)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت و روان به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: Dr.Akhavan, mahshid-banoo, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 70 بار

آیا راست مغز هستید یا چپ مغز؟(تست)

پست توسط Galadriel »

همانطوری که می دانید مغز از دو نيمكره تشكيل شده است كه هر نيمه سمت مقابل بدن را كنترل ‏می ‏نمايد. به عنوان مثال، اگر ضايعه ‏اي به سمت چپ مغز واردشود، سمت‏ راست بدن دست خوش فلج مي‏شود ومتقابلاً اگر ضايعه‏ اي در سمت‏ راست مغز باشد، سمت چپ بدن دچار فلج مي‏شود.
دو نيمه مغز از لحاظ بيولوژيكي كاملاً بهم شبيه هستند و هماهنگ عمل ‏مي ‏كنند. پژوهشها و كاوشهاي جديد بر روي مغز انسان حاوي نتايج جالب ‏و شگفت انگيزي است.
بررسي امواج منتشره مغز نشان داده است كه دو نيمكره مغز در كنترل ‏فعاليتهای بدن بين خود تقسیم كار كرده ‏اند وهر نيمه اداره كارهاي بخصوصي را به ‏عهده دارد:
نيمكره چپ مغز: رياضيات، زبان و ارتباط كلامي، منطق، بررسي وتجزيه‏ وتحليل، نويسندگي
نيمكره راست مغز: تصور وتجسم، شناخت رنگ، موسيقي، وزن وآهنگ،خيالات وآرزوها
اين پژوهشها نيز نشان داده است كه افرادي كه عادت كرده‏ اند تنها از يك ‏نيمه مغز خود استفاده كنند به طور نسبي از طرف ديگر مغز خود استفاده ‏نمي ‏كنند واگر در موارد خاص نيازي به ارتباط اين دو نيمه با يكديگر باشد اين ارتباط با ضعف توأم است.
نكته جالب ومهم ديگر، آنكه هرگاه دو نيمه مغز، بخش ضعيف‏تر تحريك‏ وترغيب به همكاري با بخش قويتر شود، افزايش فوق العاده اى در مجموع‏ توانايي وكارايي آنها خواهد داشت واين افزايش بيش از حد انتظار است.
به طور مثال اگر همكاري دو نيمه مغز، انتظار كارايي را به دو برابر افزايش‏ مي ‏دهد در عمل اين كارايي ممكن است در نتيجه هماهنگي آنها به ۵ تا ۱۰برابر ارتقاء دهد!. اما حالا شما برای اینکه بدانید بیشتر از کدام نیمکره مغرتان بهره می برید کافی است به سوالات این تست ۲۵ سوالی پاسخ داده تا متوجه آن شوید.

[External Link Removed for Guests]

اخوان : بدلیل مغایر با قولنین سایت - لینک تست حذف شد
وقتی هنوز خورشید نبود، زمین و آسمون نبود وقتی اثر از خلقت و نشونی از کهکشون نبود، نفس نبود، صدا نبود، هوا نبود
خدا خودش تنها نشست، قصه عالم رو نوشت، از جنس عشق شهرکی ساخت، اسم اونو گذاشت بهشت، از آب و خاک و گل اون، پیکر آدم رو سرشت
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

پست توسط mahshid-banoo »

درود
ممنون دوست عزيز از تستي که گذاشتي.
من اين تست رو زدم.
جوابش درومد که شما يک فرد راست مغز هستيد.
در حالي که من دست راست نيز هستم!!!
:-( :-x
بر اساس اين تست من بايد چپ دست ميبودم. :-o چون که خصوصياتم هم به افراد راست مغز بيشتر شبيه است.
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

من امتياز 24 رو کسب کردم ! من نه چپم و نه راست ؛ اصلاح طلبم :grin: :-)
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط درودبرايران »

براي من 33 شد. ميانۀ متمايل به راست مغزي :grin:
خودم پيش بيني مي کردم البته!
بايد امشب بروم...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

torabi89 نوشته شده:من امتياز 24 رو کسب کردم ! من نه چپم و نه راست ؛ اصلاح طلبم :grin: :-)

من 23 میانه رو متمایل به چپگرا شدم :::P
هیهات منا الذلة
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: navidsilver@mcn.com
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط N@AVID »

با تشکر از شما براي قرار دادن اين لينک .

دوست گرامی، شما از اين تست خودشناسی 33 امتياز کسب کرده ايد.
امتياز شما نمايانگر آن‌ است‌ كه‌ شما از تعادلي‌متناسب‌ بين‌ دو نيمكره‌ چپ‌ و راست‌ مغزتان‌برخورداريد. به‌ عبارت‌ ديگر، هيچ‌ نيمكره‌اي‌ برديگري‌ غلبه‌ و سلطه‌ ندارد.
يک روز با تو يک روز بر عليه تو ... روزي که با تو ست مغرور نشو ... روزي که بر عليه توست مايوس نشو
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 20 بار
سپاس‌های دریافتی: 17 بار
تماس:

پست توسط B2 Spirit »

من 31 شدم :D
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 369 بار
تماس:

پست توسط Azadi.Isatis »

من 30 شدم :grin:
 برای هر چیز زکاتی است و زکات علم نشر دادن آن است.  

الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط ekhrajiha »

من 24 شدم

بين‌ 16 تا 34 امتياز:
امتياز شما نمايانگر آن‌ است‌ كه‌ شما از تعادلي‌متناسب‌ بين‌ دو نيمكره‌ چپ‌ و راست‌ مغزتان‌برخورداريد. به‌ عبارت‌ ديگر، هيچ‌ نيمكره‌اي‌ برديگري‌ غلبه‌ و سلطه‌ ندارد.
اگرچه‌، ممكن‌ است‌ اين‌ حالت‌ يك‌ مزيت‌ چشمگيربه‌ حساب‌ بيايد، ولي‌ دال‌ بر آسودگي‌ خاطر نيست‌.مشكل‌ در رابطه‌ با اين‌ افراد، اين‌ است‌ كه‌ شما بيشتراز يك‌ شخص‌ راست‌ مغز يا چپ‌ مغز، از كشمكش‌ها وتضادهاي‌ دروني‌ رنج‌ مي‌بريد.
گاهي‌ اوقات‌، اين‌ كشمكش‌ها و تضادها بين‌ نحوه‌احساس‌ و نحوه‌ تفكر شما خواهد بود و هم‌ چنين‌ درمواجهه‌ با مشكلات‌ و تعبير و تفسير اطلاعات‌ باموانعي‌ روبرو مي‌شويد. گاهي‌، جزيياتي‌ كه‌ براي‌نيمكره‌ راست‌ مغز، مهم‌ هستند، به‌ واسطه‌ نيمكره‌چپ‌ ناديده‌ گرفته‌ مي‌شوند و بالعكس‌. و همين‌مي‌تواند يك‌ مانع‌ و سد راه‌ در جهت‌ مرحله‌ مؤثريادگيري‌ يا به‌ پايان‌ رساندن‌ كارها باشد.
از جنبه‌ مثبت‌، نقطه‌ قوت‌ اين‌ اشخاص‌ در اين‌است‌ كه‌ آنها در هنگام‌ حل‌ يك‌ مشكل‌ مي‌توانندهمزمان‌ و توأما تصوير اصلي‌ و بزرگ‌ و جزييات‌ضروري‌ را ادراك‌ كنند. هم‌ چنين‌، از مهارت‌هاي‌ كلامي‌مؤثري‌ در جهت‌ ترجمه‌ و تعبير مسايل‌ شهودي‌برخوردارند، طوري‌ كه‌ ديگران‌ مي‌توانند آن‌ را به‌راحتي‌ درك‌ كنند و در عين‌ حال‌ قادريد نقطه‌ نظرات‌برتر را تشخيص‌ دهيد.
يكي‌ از مزاياي‌ اين‌ افراد در اين‌ است‌ كه‌ آنها ازتوانايي‌ طبيعي‌ انعطاف‌ بالاي‌ ذهني‌ و فكري‌برخوردارند و از اين‌ رو مي‌توانند به‌ راحتي‌ در مواجهه‌با مشكلات‌ چند بعدي‌ به‌ حل‌ آن‌ بپردازند.
[External Link Removed for Guests] سريعترين راه حل رسيدن به جواب
ارسال پست

بازگشت به “روانشناسي و روان پزشكي”