کمک درمورد ساخت وب سايت
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
کمک درمورد ساخت وب سايت
سلام دوستان عزیز من خیلی وقت پیشا عضو شده بودم ولی وب شما رو گم کرده بودم
من تا چند روز پیش از بلاگفا استفاده میکردم که منو مسدود کرد نمی دونم برای چی
شاید چون آمارم داشت میرفت بالا و می ترسیدن چیزی بزارم که آبروی بلاگفا بره
کلا می خوام سایت بزنم
به من یه سیستم مدریتی محتوا نام ببرید که بیشترین کارایی تنوع قالب یا تم و ......از هر لحاظ برتر باشه امکاناتی از جمله زدن انجمن و گالری عکس و ..........
یکی بیاد مشاوره کنه می دونم که در اینجا کسانی هستن که به کمک من بیان
با تشکر هانی راسخ
من تا چند روز پیش از بلاگفا استفاده میکردم که منو مسدود کرد نمی دونم برای چی
شاید چون آمارم داشت میرفت بالا و می ترسیدن چیزی بزارم که آبروی بلاگفا بره
کلا می خوام سایت بزنم
به من یه سیستم مدریتی محتوا نام ببرید که بیشترین کارایی تنوع قالب یا تم و ......از هر لحاظ برتر باشه امکاناتی از جمله زدن انجمن و گالری عکس و ..........
یکی بیاد مشاوره کنه می دونم که در اینجا کسانی هستن که به کمک من بیان
با تشکر هانی راسخ

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
hani_rasekh جان
بنده براي شما Php-Fusion رو پيشنهاد ميکنم، اگر نياز به انجمن پيشرفته تر هم داريد، Phpbb رو پيشنهاد ميکنم
البته قبل از هر چيز بايد هاست و دامين تهيه کنيد براي کارتون
بنده براي شما Php-Fusion رو پيشنهاد ميکنم، اگر نياز به انجمن پيشرفته تر هم داريد، Phpbb رو پيشنهاد ميکنم
البته قبل از هر چيز بايد هاست و دامين تهيه کنيد براي کارتون
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
کمک درمورد ساخت وب سايت
خوب مي تونيد براي نمونه يکي چندتا از کسا يي که از اين سرويس ها استفاده مي کنن رو نام ببريد در مورد پي اچ پي بي بي نه در مورد اون يکي Php-Fusion
ببخشيد زيباي محيط کاربران خيلي مهمه براي اين نمونه اي که گفتيد تم هاي متفاوت وجود داره؟؟؟ فارسي سازي شده ؟
محيط پنل فارسي هست؟؟
آيا نيوک نسخه ي پلا تينيوم به پاي اين سيستم Php-Fusion مي رسه؟؟//؟؟؟
ببخشيد زيباي محيط کاربران خيلي مهمه براي اين نمونه اي که گفتيد تم هاي متفاوت وجود داره؟؟؟ فارسي سازي شده ؟
محيط پنل فارسي هست؟؟
آيا نيوک نسخه ي پلا تينيوم به پاي اين سيستم Php-Fusion مي رسه؟؟//؟؟؟

- تماس:
hani_rasekh جان
همين سايت از سيستم پايه phpbb استفاده ميکنه و البته توسعهي زيادي داده شده
براي نمونهاي از phpfusion هم ميتونيد اين سايت رو ببينيد که سرويس هاستينگ ما هست و براي شروع از اين سيستم استفاده ميکنه
[External Link Removed for Guests]
فارسي هر دوي اينها تهيه شده
در مورد نيوک هم، از نظر امکانات بسيار گسترده هست، اما از نظر مهندسي، ساختاري و امنيت در جايگاه پاييني قرار داره و سيستم سنگيني هست، به همين دليل کارائي لازم رو نداره
همين سايت از سيستم پايه phpbb استفاده ميکنه و البته توسعهي زيادي داده شده
براي نمونهاي از phpfusion هم ميتونيد اين سايت رو ببينيد که سرويس هاستينگ ما هست و براي شروع از اين سيستم استفاده ميکنه
فارسي هر دوي اينها تهيه شده
در مورد نيوک هم، از نظر امکانات بسيار گسترده هست، اما از نظر مهندسي، ساختاري و امنيت در جايگاه پاييني قرار داره و سيستم سنگيني هست، به همين دليل کارائي لازم رو نداره
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 275 بار
- سپاسهای دریافتی: 1290 بار
- تماس:

-
کمک در مورد ساخت سایت
بزارید یه جور دیگه بپرسم
سلام من می خوام سایت درست کنم موندم که از چه سیستمی استفاده کنم
نکات مد نظر من این هاست
کنترل پنل فارسی
محیط کاربری فارسی
تنوع قالب ها وساده بودن
و اضافه کردن قالب ها
داشتن امکاناتی از جمله زدن انجمن + درست کردن گالری عکس + و .....
حالا خودتون بگید بین سیستم شما و phpfusion کدوم بهتره برای فراهم کردن نیاز های من؟؟؟
سلام من می خوام سایت درست کنم موندم که از چه سیستمی استفاده کنم
نکات مد نظر من این هاست
کنترل پنل فارسی
محیط کاربری فارسی
تنوع قالب ها وساده بودن
و اضافه کردن قالب ها
داشتن امکاناتی از جمله زدن انجمن + درست کردن گالری عکس + و .....
حالا خودتون بگید بین سیستم شما و phpfusion کدوم بهتره برای فراهم کردن نیاز های من؟؟؟

-

- تماس:
Professional جان
MT همونقدر که قدرتمند و امن هست، همونقدر هم از نظر ساختاري نقص داره، البته نقصي که در عمل باعث امنيتش شده، اما مزاياي زيادي رو از اون گرفته، Mybb هم سيستم ساده و استانداردي هست که با الگوبرداري از BB ايجاد شده، اما بنده BB رو ترجيح ميدم
hani_rasekh جان
اگر سيستمي يکپارچه مد نظرتون هست بهترين انتخاب nuke هست، اما بنده هرگز اين سيستم رو به خاطر نقصهاي امنيتي و مشکل بنيادي در ساختار قبول ندارم، با fusion ميتونيد تمام نيازهاتون رو تامين کنيد، اينقدر ساختار ساده و قابل درکي داره که حتي بچه ي مدرسهاي ممکنه بتونه براش قالب تهيه کنه و از اين نظر چندان فکر نميکنم مشکلي باشه
تيم توسعهي فعالي هم داره
اما براي ساخت انجمن توسعه يافته و قوي مناسب نيست، براي اين کار بايد از تلفيق اين دو سيستم استفاده کنيد
MT همونقدر که قدرتمند و امن هست، همونقدر هم از نظر ساختاري نقص داره، البته نقصي که در عمل باعث امنيتش شده، اما مزاياي زيادي رو از اون گرفته، Mybb هم سيستم ساده و استانداردي هست که با الگوبرداري از BB ايجاد شده، اما بنده BB رو ترجيح ميدم
hani_rasekh جان
اگر سيستمي يکپارچه مد نظرتون هست بهترين انتخاب nuke هست، اما بنده هرگز اين سيستم رو به خاطر نقصهاي امنيتي و مشکل بنيادي در ساختار قبول ندارم، با fusion ميتونيد تمام نيازهاتون رو تامين کنيد، اينقدر ساختار ساده و قابل درکي داره که حتي بچه ي مدرسهاي ممکنه بتونه براش قالب تهيه کنه و از اين نظر چندان فکر نميکنم مشکلي باشه
تيم توسعهي فعالي هم داره
اما براي ساخت انجمن توسعه يافته و قوي مناسب نيست، براي اين کار بايد از تلفيق اين دو سيستم استفاده کنيد

- سپاسهای ارسالی: 275 بار
- سپاسهای دریافتی: 1290 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 176 بار
- سپاسهای دریافتی: 468 بار
- تماس:
Mahdi1944,
تبریک ما رو قبول کن بابت
سیستم فوزیون هم سیستمه خوبیه و پرقدرت فقط مصایبش مربوط به زبانه انگلیسیشه که به راحتی اون هم قابل ترجمه هست
.hani_rasekh,
دوست من ایجاد ساین یک یا دوشبه امکان پذیر نیست . حد اقل باید با چندین هاست رایگان به اندازه یک ماه کار کنید تا حساب کار دستتون بیاد . اگر واقعا قصد ایجاد سایت دارید باید خودتون رو برای تحمل زحمات فراوان برای اون اماده کنید . از قدیم گفتن هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد .
همین سیسی یک شبه این شکلی نشده کلی وقت گرفته تا این شکلی بشه .
موفق باشید
تبریک ما رو قبول کن بابت
سیستم فوزیون هم سیستمه خوبیه و پرقدرت فقط مصایبش مربوط به زبانه انگلیسیشه که به راحتی اون هم قابل ترجمه هست
.hani_rasekh,
دوست من ایجاد ساین یک یا دوشبه امکان پذیر نیست . حد اقل باید با چندین هاست رایگان به اندازه یک ماه کار کنید تا حساب کار دستتون بیاد . اگر واقعا قصد ایجاد سایت دارید باید خودتون رو برای تحمل زحمات فراوان برای اون اماده کنید . از قدیم گفتن هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد .
همین سیسی یک شبه این شکلی نشده کلی وقت گرفته تا این شکلی بشه .
موفق باشید

-

- تماس:
hani_rasekh
سيستمهاي مديريت محتوا هيچ ارتباطي به اين شکل با هاست ندارند و ميتونيد هر وقت خواستيد اون رو تغيير بديد يا حذف کنيد
هر سه سيستم ذکر شده به صورت فارسي قابل دسترسي هستند
اگر ميخواهيد اول نيوک رو امتحان کنيد، چون ظاهرا مايل به استفاده از اون هستند
سيستمهاي مديريت محتوا هيچ ارتباطي به اين شکل با هاست ندارند و ميتونيد هر وقت خواستيد اون رو تغيير بديد يا حذف کنيد
هر سه سيستم ذکر شده به صورت فارسي قابل دسترسي هستند
اگر ميخواهيد اول نيوک رو امتحان کنيد، چون ظاهرا مايل به استفاده از اون هستند