سلام
من یه مشکل اساسی با گوشیم(p990) پیدا کردم که دارم یواش یواش به این نتیجه میرسم که برم گوشیم رو فلش کنم
من برنامه ی advenced device lock رو نصب کردم بعد فایل کرکش رو یکی برام اپلود کرد و من اون رو ساین کردم و اون رو هم نصب کردم
فکر کنم این فایل کرک خراب بود
بعد از نصب فایل کرک برای اجرای این برنامه این ارور رو میده
overflow
حالا هر کاری میخوام با گوشی انجام بدم گوشی ریست میکنه
مثلا برای عوض کردن تم یا استفاده از دوربین حتی وصل کردن گوشی به کامپیوتر
و وقتی میخوام این برنامه رو پاک کنم این ارور رو میده
cannot uninstall
بعدشم ریست میکنه
برنامه رو هم نمیشه دوباره نصب کرد
مستر ریست هم نمیکنه
جمعه هم میخوام برم مسافرت و اگه تا فردا نتونم کاری بکنم باید ببرمش واسه فلش کردن
خلاصه هر کاری به ذهنتون میرسه بغیر از اینکه گوشی نترکه بگید که انجام بدم
مرسی
در مورد p990 کمک لازم دارم
مدیران انجمن: Thunderclap, SHAHRAM, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
soheil366 جان
فکر ميکنم ميتونيد اون رو فرمت و مستر ريست کنيد، در اين زمينه تاپيکي وجود داره که به طور کامل نحوهي اين کار رو توضيح داده
فکر ميکنم ميتونيد اون رو فرمت و مستر ريست کنيد، در اين زمينه تاپيکي وجود داره که به طور کامل نحوهي اين کار رو توضيح داده

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
soheil366, من ديشب جواب اين پست رو دادم ولي پست من نيست....به هر حال.....شما بايد مموري داخلي رو از روش زير فرمت کنيد
کليد چرحشي( گوشي که سمت چپ گوشي هست) رو يک بار با بالا بعد کليد ستاره.......... دوياره 2 بار به سمت پايين کليد ستاره......يکباز ديگر به سمت پايين ستاره......... دقت کنيد بايد مراحل پشت سر هم انجام بشه.........بعد وارد منوي سرويس ميشيد......گزيتپنه 3 رو انتحاب کنيد و بقيه مراحل معلومه
اگه با اين کار درست نشد متوپاسفانه راه ديگه اي براي فرمت و برگردوندن به حالت کارخونه نيست و به نظر من بايد فلش کنيد
کليد چرحشي( گوشي که سمت چپ گوشي هست) رو يک بار با بالا بعد کليد ستاره.......... دوياره 2 بار به سمت پايين کليد ستاره......يکباز ديگر به سمت پايين ستاره......... دقت کنيد بايد مراحل پشت سر هم انجام بشه.........بعد وارد منوي سرويس ميشيد......گزيتپنه 3 رو انتحاب کنيد و بقيه مراحل معلومه
اگه با اين کار درست نشد متوپاسفانه راه ديگه اي براي فرمت و برگردوندن به حالت کارخونه نيست و به نظر من بايد فلش کنيد

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
-

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
pesare_ironi_m
لطفا فارسي تايپ کنيد
لطفا فارسي تايپ کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 17 بار
- سپاسهای دریافتی: 19 بار
pesare_ironi_m نوشته شده:ras - setare -chapchap-setare -chap-setare
in ramz ro bezan
gozineye akhar formate
oono entekhab kon
yes bede
hame barnamehaye janebie goshi pak mishe
روشی که شما اعلام کردید به p990مربوط نمیشه این روش مربوط به سری جاوا(سونی اریکسون)هست
روشی که شهرام عزیز گفتند درسته چون p990جوی استیک نداره و بجای اون غلطکی داره که کناره گوشی درسمت چپ تعبیه شده.بيستون را عشق کند و شهرتش فرهاد برد.

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6716 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس: