فارسي نويسي در گوشي P990 * سری UIQ3 *
مدیران انجمن: Thunderclap, SHAHRAM, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
moreha, دوست عزيز اين برنامه ي فارسي ساز نميدونم با فايل هاي بوت گوشي چيکار ميکرد که ديگه بالا نيميومد...............البته با همه گوشي ها مشکل نداشت .....مشکل شما که بعد از اپديت کردن پيش اومده افت سرعن گوشيتونه......که با تعويض حالت ها يه صفحه سفيد رنگ مياد(من خودم هم 910 داشتم اين مدلي بود)....احتمالا برنامه سنگين يا تم سنگين يا واپيپر سنگين داريد که گوشي کمي مکث ميکنه تا بياد.... 

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
سلام من یک راه حل برای مشکل برنامه کریستنال عربی دارم:برنامه رو نصب کنید و سریال 214457051231735 رو وارد کنید تا از طریق sms موقتا رجیستر بشه بعد گوشی رو ریستارت کنید بعد از اون با استفاده از برنامه swiss manager یا هر برنامه دیگه از درایو c واز قسمت system فایل commonDrm.db رو پاک کنید و دوباره گوشی رو ریستارت کنید دیگه این برنامه برای همیشه کار میکنه بدون این که رجیستر کنید.من خودم این کار رو انجام دادم خیلی هم راضیم.با تشکر

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
-

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6716 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
nima_vf,
براي من که بدون هيچ مشکلي نزديک 5 ماهه کار ميکنه و چند بار هم آنيستال کردم و فقط هر روز يه پيغام ميده که مدت استفاده از برنامه تموم شده و بايد رجيستر بشه و هيچ کار خاصي انجام نميده! فقط بعد از هر بار آنيستال ديگه و نصب مجدد بايد حتما رجيستر بشه و شما براي نصب مجدد بايد گوشي رو فرمت کارخونه اي کنيد تا دوبار بتونيد نصب کنيد .
براي چهار حرف فارسي (چون برنامه براي زبان عربي هست گ ژ پ چ رو نشون ميده ولي نمي تونيد تايپ کنه ) هم توي يک قسمت ار رم گوشي يه فولدر بسازيد به نام همان چهار حرف (البته اين کار رو بايد توي کامپيوتر انجام بديد ) سپس وقتي گوشي رو از کامپيوتر جدا کرديد اون فولدر رو rename کنيد و اسم اون چهار حرف رو کپي کرده و توي قسمت Drafts مسجها کپي و در موقعه تايپ اس ام اس فارسي اونها رو توي متن کپي کرده و بچسبونيد .
يکبار ديگه ميگم اين برنامه بار ورژن 1.10 روي گوشي من به خوبي کار ميکنه.
ورژن فريم ور گوشي من R6D23 هست که البته روي گوشي دوستم با فريمور يک ورژن پايينتر هم به خوبي کار ميکنه.
يه اخطار جدي براي بچه هايي كه دنبال فارسي نويس براي 990 هستند
به هيچ وجه برنامه ي Crystal Arabic UIQ3 رو نصب نكنيد.از اومجايي كه ميدونم همتون اطلاع داريد برنامه هاي اين گوشي اكثرا جديد هستند هنوز براي خيلي از آنها كرك مناسبي درست نشده و خيلي از آنها مشكل دارند.يك از اين برنامه ها همين Crystal Arabic UIQ3 هست.
بارها گزارش شده كه بعد از نصب و مخصوصا remove اين برنامه،مشكلاتي براي گوشي پيش اومده.
البته اكثر اوقات با آپديت مشكل حل شده ولي به دردسرش نمي ارزه
براي من که بدون هيچ مشکلي نزديک 5 ماهه کار ميکنه و چند بار هم آنيستال کردم و فقط هر روز يه پيغام ميده که مدت استفاده از برنامه تموم شده و بايد رجيستر بشه و هيچ کار خاصي انجام نميده! فقط بعد از هر بار آنيستال ديگه و نصب مجدد بايد حتما رجيستر بشه و شما براي نصب مجدد بايد گوشي رو فرمت کارخونه اي کنيد تا دوبار بتونيد نصب کنيد .
براي چهار حرف فارسي (چون برنامه براي زبان عربي هست گ ژ پ چ رو نشون ميده ولي نمي تونيد تايپ کنه ) هم توي يک قسمت ار رم گوشي يه فولدر بسازيد به نام همان چهار حرف (البته اين کار رو بايد توي کامپيوتر انجام بديد ) سپس وقتي گوشي رو از کامپيوتر جدا کرديد اون فولدر رو rename کنيد و اسم اون چهار حرف رو کپي کرده و توي قسمت Drafts مسجها کپي و در موقعه تايپ اس ام اس فارسي اونها رو توي متن کپي کرده و بچسبونيد .
يکبار ديگه ميگم اين برنامه بار ورژن 1.10 روي گوشي من به خوبي کار ميکنه.
ورژن فريم ور گوشي من R6D23 هست که البته روي گوشي دوستم با فريمور يک ورژن پايينتر هم به خوبي کار ميکنه.

به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Mohammad 1985 جان
چرا از FarsiSMS استفاده نميکنيد؟
هيچ کدوم از اين کارها رو لازم نيست ديگه انجام بديد
اگر خواستيد ميتونيد از مرکز دانلود دريافت کنيد
هيچ کدوم از اين کارها رو لازم نيست ديگه انجام بديد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- تماس:
Mahdi1944 نوشته شده:Mohammad 1985 جان
هيچ کدوم از اين کارها رو لازم نيست ديگه انجام بديد![]()
البته کارهایی که من گفتم رو فقط یک بار باید انجام داد . در ضمن برنامه کریستال اربیک روی گوشی من و دوستان خوب کار کرد ! تضمین نداره روی گوشیهای دیگه هم خوب کار کنه.!
ولی لطف کنید لینک دانلودش رو برام بزارید ممنون میشم.

جکسون براون
جکسون براون
-

- تماس:
يه اخطار جدي براي بچه هايي كه دنبال فارسي نويس براي 990 هستند
به هيچ وجه برنامه ي Crystal Arabic UIQ3 رو نصب نكنيد.از اومجايي كه ميدونم همتون اطلاع داريد برنامه هاي اين گوشي اكثرا جديد هستند هنوز براي خيلي از آنها كرك مناسبي درست نشده و خيلي از آنها مشكل دارند.يك از اين برنامه ها همين Crystal Arabic UIQ3 هست.
بارها گزارش شده كه بعد از نصب و مخصوصا remove اين برنامه،مشكلاتي براي گوشي پيش اومده.
البته اكثر اوقات با آپديت مشكل حل شده ولي به دردسرش نمي ارزه
برنامه با موفقيت روي 2 گوشي ديگر P990i نصب شد

جکسون براون
جکسون براون
-
NEW AND BEST FARSI AND ARABIC FONT
سلام
سری به این آدرس بزنید:
[External Link Removed for Guests]
فونت فارسی جدید، بدون تغییر فونت اصلی گوشی یا نصب نرمافزار اضافی.
سری به این آدرس بزنید:
[External Link Removed for Guests]
فونت فارسی جدید، بدون تغییر فونت اصلی گوشی یا نصب نرمافزار اضافی.