با سلام:
واقعا صحبت کردن در مورد یک کاربر در این سایت سخت است چرا که محیط این سایت به قدری صمیمی و دوستانه است که اگر کسی به مدت حتی کمی از آن دور باشد مشکل روحی پیدا میکند زیرا در این سایت همه با هم برادر و خواهرند...و موقعیت سایت از نظر بار علمی . نحوه مدیریت سایت به خصوص استفاده از مدیران مرد و زن به طور همزمان. حس نوعدوستی و کمک به افراد در حل مشکلات شخصی. احساس همدردی با دیگران . دادن اطلاعات حساس و جالب و. طرح مسائل علمی و پاسخ دادن به سوالات آماتورها در عین احترام و رعایت قوانین سایت و...از نکات برتر این سایت میباشد که به نظر من میتوان سایت برتر قرن در ایران وشاید جهان نامید.
اول از همه یک خسته نباشید جانانه به بروبچ بخش های هوانوردی و جنگ افزار دارم و به حق با قرار دادن تاپیک های علمی و عکس های جالب و خبر های دسته اول دست همه را از پشت بسته اند...بنده خودم به مدت یک سال و خورده ای است که دراین سایت عضو هستم و تقریبا با هر کدام از مدیران سایت یکبار گفت و گو داشتم و باز هم تقریبا با اکثر مدیران سایت حتی مدیران پیشین آشنا هستم و باور کنید تقریبا 98% اطلاعاتی که دارم از این سایت و بعد از عضو شدن در آن است که به همین دلیل باعث شده تقریبا هر روز به سایت سر بزنم و در حد امکان به سوالاتی که میدانم جواب دهم.
حالا کاربران برتر از نظر بنده:
1.جناب آقای
Mahdi1944 که من هربار مشکلی را با ایشان در میان گذاشته و چیزی را خواسته ام بلافاصله ترتیب اثر داده اند.
2.جناب آقای
Fariborz که واقعا عاشقانه دوستشون دارم و هر چه دارم از ایشون دارم و به نظر در رنکینگ سایت بعد از آقا
Mahdi1944 قرار دارند چرا که تا به حال هر سوالی از ایشون پرسیدم و هر تصویری خواستم درنهایت احترام به بنده داده اند و هیچ کمکی را از من دریغ نکرده اند.
3.جناب آقای
moh-597 که با عکسهای زیبا و دسته اولشون و مطالب زیبا و قشنگشون و جناب آقای
Yasser با اطلاعات قوی و زیباشون به خصوص ادوات دریایی که من با سوالاتم ایشون رو پیر کردم و واقعا تا کنون هیچ پاسخی را جز...از من دریغ نکرده اند و دوست خوبم
Reza6662 با مطالب جالبشون و دوست خوبم
Black Hawk با ترجمه ها زیبا و تصاویر نایابشون به خصوص اوریون ها هم را شگفت زده کرده اند.
ولی اگر قرار به انتخاب یک نفر باشد به طور قطع اون فرد کسی جز دوست خوبم
فریبرز نخواهد بود...
با تشکر فراوان از کلیه کاربران سایت
Central Clubs.
قربان همه شما
DJ Dani (دانیال بهمنش)!