اکتيو کردن Kaspersky Internet Security v7.0.0.119

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: www.ir-dl.ir
سپاس‌های ارسالی: 2151 بار
سپاس‌های دریافتی: 1069 بار
تماس:

پست توسط nt »

سلام
منم همين مشکل پيش اومده کسي key جديدي نداره؟
reza63, عزيز
بابت عکس 3 اون کدي که مهدي عزيز گذاشته براي Kasparsky Internet Security هست اما مال شما Kasparsky anti Viruse هست
اگر Key جديدي هم نداره بگيد چه جوري اين اررور (عکس 2) که همش مياد را غير فعال کنيم.
ممنون
Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

پست توسط osilatoria »

اعصابم خورده . Bit Deffender کرک نمیشه . NOD32 یوزر پسوورد میخواد . Kasper بلک لیست میشه . خوب من باید چیکار کنم ؟ از چه آنتی ویروسی استفاده کنم ؟
 تصویر 
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار

پست توسط hob »

من الان مجموعه اي از كليدهاي كاسپر رو آپلود كردم كه تا 2008 فعاله.
خودم الان دارم از كاسپر استفاده ميكنم.
اميدوارم مشكل دوستان ديگه رو هم حل كنه . (البته پس از تاييد فايل توسط مدير محترم)
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

دوستان از گوگل جستجو کنيد کي‌هاي زيادي پيدا ميکنيد و ممکنه کار کنه، متاسفانه KasperSky اگر چند نفر از يک key استفاده کنند اونها رو بلک‌ليست ميکنه، پس نميشه اونها رو به اشتراک گذاشت :sad:
hob جان
اگر خحم فايلها زير 2 مگابايت هست ميتونيد اونجا آپلود کنيد، البته در آپلود سنتر قرار نديد بهتره، چون در زمان ارتقا احتمالا تمام فايلهاي مرکز دانلود حذف خواهد شد (هنوز کاملا مشخص نيست اين موضوع)
پس اون رو در فضاهاي مجاني آپلود کنيد و لينک اون رو اينجا قرار بديد، در صورت لزوم اون رو در سرور آپلود ميکنم :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

پست توسط mozafar »

سلام
منم هميشه با انتي ويروسها مشکل داشتم همه را هم نصب کردم اما براي اپديت همه انها به مشکل بر ميخوردم تا اينکه
به پيشنهاد يکي از دوستان از مکافي 10.25 استفاده ميکنم و اپديتش را هم از يک سايت خارجي ميگيرم .تا حالا که با اون مشکلي نداشتم .کارش هم خوبه.//
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط hob »

اين هم لينك دانلود در غير آپلود سنتر سايت

[External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط reza63 »

باتشکر از همه دوستان
من تمام کلیدهایی که دوستمون گذاشتن را امتحان کردم تقریبا7تا8 از این کلیدها میخوره طبق عکس
اما بازم برای آپدیت مشکل هست حال آیابازم مشکل از کلید است یا مشکل دیگه ای در کاره اینم عکس

ودر مورد
Kasparsky Internet Security هست اما مال شما Kasparsky anti Viruse هست
nt جان مگه ایندو باهم فرق دارن و آیا اندو باهم هستن یا اینکه اون یکی که من ندارم را باید گیر بیارم یه راهنمایی کنی ممنون میشم
چه پيشکشي مي توانيم به خدا بدهيم؟همه چيزازاوست.همه چيزدراوست.چيزي نيست که از آن اونباشد.پس هيچ باشيم وآن رابه اوتقديم کنيم
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

reza63 جان
بدون اکتيو شدن هيچ آپديتي صورت نميگيره، اين که آپديت کامل انجام نميشه به نسخه مورد استفاده و يا کانکشن شما مربوطه، در مورد KIS و KAV هم، KIS شامل تمام امکانات KAV هست و يک پکيج کامل محسوب ميشه، هيچ نيازي به استفاده از KAV وجود نداره، پيشنهاد بنده هم اينه که همة‌ي دوستان از KIS استفاده کنند

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط reza63 »

با تشکر از شما ورژنKAV من 7.0.0.119 است
راستی مهدی جان اون کلید پس چرا میخوره :-(
چه پيشکشي مي توانيم به خدا بدهيم؟همه چيزازاوست.همه چيزدراوست.چيزي نيست که از آن اونباشد.پس هيچ باشيم وآن رابه اوتقديم کنيم
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

reza63
نسخه جديد رو از kaspersky.com دانلود کنيد و با اون key ها اکتيو کنيد

Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط hob »

بله ، آقاي مدير درست ميگه و با اكتيو شدن برنامه اجازه آپديت هم داريد
من خودم مرتب دارم آپديت ميكنم.
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط reza63 »

با تشکر از دوستان من ورژنKaspersky Internet Security 7.0.1.250en که از دانلود افلاین گرفته بودم را نصب کردم وخوشبختانه کلی Key هم همراش بود ومشکل فعلا برطرف شد خدا کنه مشکل دوستان هم حل بشه
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”