آموزش نصب xp بعد ازvistaبراي نوت بوک هايي که از هارد ساتا استفاده ميکن

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

samen110 جان
براي چه ويندوزي مد نظرتون هست؟
اگر براي ويستا ميخواهيد که ميتونيد از خود سايت sony.com/index.php دانلود کنيد
اگر براي XP مد نظرتون هست هم ميتونيد از سايت intel.com برنامه IntelMatrix رو دانلود کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط samen110 »

سلام
من روشی را که شما گفته بودید دنبال کردم ولی قسمتی که درایور ها را باید معرفی کنم درایورها ئی که گرفته ام را نمی شناسد
لطفا راهنمائی کنید.
New Member

پست توسط kaveh_rad2004 »

آقا شهرام دست گلت درد نکنه.من مدتها بود دنبال این آموزش میگشتم.امیدوارم جواب بده.اگه ممکنه بگو ببینم میشه با سی دی ریکاوری ویستا بعد از نصب xp طوری ویستا رو ریخت که xp هم بالا بیاد هم ویستا؟نوت بوک من اینه vostro 1500
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

kaveh_rad2004
ضمن عرض خوش‌امد به شما دوست گرامي
با ريکاوري خير، شما بايد ويندوز رو مجددا نصب کنيد، و يا با روشي که براي نصب XP بعد از ويستا توضيح دادم، XP رو بعد از ويستا نصب کرده و در يک منو داشته باشيد، اگر جستجو کنيد در انجمن کاملا در اين مورد توضيح دادم
موفق باشيد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط gezir »

با سلام
من هم چنین مشکلی دارم امروز که داشتم دنبال مطلب توی سایتهای می گشتم که به این سایت رسیدم
از دوستان تقاضا دارم که من را راهنمایی نمایند
من برنامه ها را دانلود کردم ولی مشکل در پیدا کردن درایور داشتم از دوستان تقاضا دارم که لینک دانلود اون را برای من بگذارند
toshiba
model name :satellite a200-1m7
model no:psae3e-02goorar
با تشکر منتظر پاسخ استادن گرامی هستم
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

gezir جان
بهتره مدل sata ي لبتاپ رو ذکر ميکرديد، بنده مدلي به نام satellite a200-1m7 در سايت توشيبا نديدم البته
اما ظاهرا اين مدل هم از Intel Matrix Storage استفاده ميکنه و از چيپ‌هاي ICHX استفاده ميکنه
ميتونيد از اين لينک دانلود کنيد
[External Link Removed for Guests]

New Member

پست توسط gezir »

با سلام و تشکر از پاسخ شما
من این برنامه که شما گفته را دانلود گرفتم و مطابق آموزش شما هم تمامی برنامه ها دانلود کردم و ویندوز هم در کامپیوترم کپی کردم و مطابق آموزش شما مرحله به مرحله کارهایرا انجام دادم به به مرحله که درایور را وارد کردم اما داریور را نمی شناخت یعنی چیزی نمایش نمی داد این داریور هم همون داریوری است که شما دادید
ههمچون عکس:

تصویر

همچون عکس بالا هیچ چیزی بعد از انتخاب درایورنمایش نمی دهد
منتظر پاسخ دوستان هستم
با تشکر
Mahdi1944 نوشته شده:gezir جان
بهتره مدل sata ي لبتاپ رو ذکر ميکرديد، بنده مدلي به نام satellite a200-1m7 در سايت توشيبا نديدم البته
اما ظاهرا اين مدل هم از Intel Matrix Storage استفاده ميکنه و از چيپ‌هاي ICHX استفاده ميکنه
ميتونيد از اين لينک دانلود کنيد
[External Link Removed for Guests]
New Member

پست توسط gezir »

با سلام و تشکر از دوستان
من این مشکل که درایور رو نمی شناخت حل شد ولی یه مشکل دیگه به وجود میاد یعد از اینکه فایل ایمیج را ایجاد می کند و و فایل ایمیج هم توسط برنامه نرو روی سی دیمی ریزم و وقتی که می خوام نصب کنم یعنی بهد ار بالا امدن بوت به جای پیغام قبلی که هارد رو نمی شناخت این پیغام را می ده
پیغام:
The file iaStor.sys is corrupted
این پیغام می دهد و نصب نا موفق می شود
از استادان گرامی تقاضا دارم راهنمایی نمایند
با تشکر
New Member

پست توسط samen110 »

با سلام و تشکر از mahdi1944
مشکل شناسائي درايور هايم حل شد و ويندوز xp را نصب کردم ولي از بين درايورهائي که براي ايکس پي گرفتم صوت و بلوتوث و دوربين و گرافيک جواب نمي ده مي خواستم ببينم مي تونيد درايورهاي اي مدل رو برام پيدا کنيد مدل:sony vaio vgn-fz150e
خيلي ممنون مي شم اگه کمک کنيد.
راستي نرم افزاري که گفته بوديد چيکار ميکنه(intelmatrix :-( )
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

samen110 جان
اغلب درايورهاي Vista با Xp سازگار هست، اما اگر مورد خاصي مد نظرتون هست ميتونيد از مدلهاي قديمي تر اون سري استفاده کنيد که براي Xp ارائه شده

New Member

درايور

پست توسط regbyte »

سلام

من نتونستم درایور SATA برای نوت بوکم پیدا کنم.
مدل: Pavilion dv6680en

لطفا راهنمایی کنید.

با تشکر.
New Member

درايور

پست توسط regbyte »

سلام

من نتونستم درایور SATA برای نوت بوکم پیدا کنم (در سایت HP که چیزی پیدا نکردم ) و در نتیجه موقع نصب XP هاردو نمی شناسه.
مدل: Pavilion dv6680en

لطفا راهنمایی کنید.

با تشکر.
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”