كمك در استفاده ازk 800
مدیران انجمن: Thunderclap, SHAHRAM, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
كمك در استفاده ازk 800
من تازه k 800 خريدم با مموري 1 گيگ و باكس مسيجام پرشده چند تا از مسيجام رو سيو كردم ولي بيشتر ديگه نمي تونم سيو كنم يكي بگه چطور ميتونم روي مموري مسيجام رو سيو كنم در ضمن speed diall هم كار نمي كنه

- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
سلام r0zeabi جان.به سايت cc خوش اومدي.
تا اونجايي که من ميدونم تو سوني اريکسون نميشه مسيجو رو مموري ريخت.نرم افزار myphone explorer که لينکش در زير آومده رو دانلود کن.ميتوني مسيجا رو بريزي رو کامپيوتر.
اسپيد ديال چجور کار نميکنه.يه مقدار توضيح بيشتر لطفا
http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... 854#149854
که يه تاپيک تو همين cc هست
[External Link Removed for Guests]
password:www.ir-tci.org
تا اونجايي که من ميدونم تو سوني اريکسون نميشه مسيجو رو مموري ريخت.نرم افزار myphone explorer که لينکش در زير آومده رو دانلود کن.ميتوني مسيجا رو بريزي رو کامپيوتر.
اسپيد ديال چجور کار نميکنه.يه مقدار توضيح بيشتر لطفا
http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... 854#149854
که يه تاپيک تو همين cc هست
[External Link Removed for Guests]
password:www.ir-tci.org
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
lipioجان 240 تومن مموري هم 24 تومن خريدم ولي يه خرده پشيمونم چون دوستام نوكيا دارن امكاناتش بيشتره
mahdiجان يعني واقعن نميشه... چه بد و منظورم از اسپيد ديال اينكه وقتي يه شماره رو برا يه فرد تنظيم كردم مثلن 2 برا علي بايد در استند باي با فشار دادن ونگخ داشتن 2 بره روي شماره علي ولي مال من اينكار نميشه و ميره روي اسمي كه با a شروع ميشه
mahdiجان يعني واقعن نميشه... چه بد و منظورم از اسپيد ديال اينكه وقتي يه شماره رو برا يه فرد تنظيم كردم مثلن 2 برا علي بايد در استند باي با فشار دادن ونگخ داشتن 2 بره روي شماره علي ولي مال من اينكار نميشه و ميره روي اسمي كه با a شروع ميشه
كوروش كبير :مرا بدون تابوت دفن كنيد تا تمام ذرات وجودم خاك ايران شود.

- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 7 بار
- تماس:
دوست عزیز r0zeabi
در گوشی K800 برای استفاده از speed dial، بعد از اینکه شماره رو برای یه نفر تنظیم کردی ( مثلا 2 برای علی) کافیه که اون شماره رو یک بار بزنی و بعد دکمه تماس رو بزنی! به همین راحتی! (مثلا برای تماس با علی دکمه ی 2 رو میزنی و بعد کلید تماس)
در گوشی K800 برای استفاده از speed dial، بعد از اینکه شماره رو برای یه نفر تنظیم کردی ( مثلا 2 برای علی) کافیه که اون شماره رو یک بار بزنی و بعد دکمه تماس رو بزنی! به همین راحتی! (مثلا برای تماس با علی دکمه ی 2 رو میزنی و بعد کلید تماس)
به ياد دشته باش... امروز، همان فرداييست كه ديروز منتظرش بوديم و همان ديروزيست كه فردا حسرتش را خواهيم خورد...

- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
hamidreza6620 نوشته شده:دوست عزیز r0zeabi
دقیقا درسته.اسپید دیال همینه.اونی هم که شما میگی رز آبی جان یه بحث دیگه هست.مثلا اگه عدد 5 رو نگه داری اسمی که با j شروع میشه میاد.مثل javad
ناگهان چقدر زود دیر میشود !