Mobile To WebCam

در اين بخش مي‌توانيد درباره برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي سيمبيان به تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
تماس:

Mobile To WebCam

پست توسط Noob Saibot »

با سلام به همه.
مژده مژده. از این به بعد میتونید گوشیتون رو به عنوان وب کم معرفی کنید بدون اینکه آنتی ویروس غیر فعال کنید و یا مشکلات دیگر. یه برنامه پیدا کردم باحاله. ولی یه مشکل اساسی داره. :lol: کسی میتونه براش رجیستر کد گیر بیاره؟ من هر چی گشتم پیدا نکردم :?
لینک دانلود برنامه:
[External Link Removed for Guests]

حالا چه جوری کار میکنه؟ خیلی ساده. بر اساس ورژن و نوع سیمبیان گوشیت نرم افزار رو تنظیم میکنی و بعد دانلود رو میزنی. وقتی دانلود تموم شد، برنامه را بر روی سیستم کامپیوترت نصب میکنی، بعد از نصب به آدرس برنامه تو سیستمت میری، یه فایل SIS میبینی که باید اون رو در گوشیت نصب کنی. وقتی نصب کردی کابل گوشیتو وصل میکنی و برنامه را در داخل گوشی باز کرده و همچنین برنامه ای که روی سیستم نصب کردی رو باز کن. حالا از یکی از برنامه چه در داخل گوشی و یا چه در کام فرقی نمیکنه، مثلا از داخل گوشی از گزینه Option بر روی گرینه Connect کلیک کن تا برنامه آماده به کار بشه. در ضمن در تنظیمات اتصال در برنامه از طریق کامپیوتر باید COM 5 USB رو انتخاب بکنید. برنامه آماده به کار. از این به بعد برای هر کسی که دوست داری میتونی وب نشون بدی. :-? ولی چه فایده؟ یکی براش کرک پیدا کنه. :lol: اینجوری 7 روز بیشتر کار نمیکنه.
گوشی هایی که ساپورت میکنه:

Windows Mobile Windows Mobile 5 and 6 devices equipped with camera including Smartphones

Nokia 6600, 6620, 7610, 6630, 6670, 6260,6680, 6681, 6682, 3230, N70, N90, 3250, 5500, E50, E51, E65, E70, E90, N71, N73, N76, N80, N81, N82, N91, N92, N93, N93i, N95

Sony-Ericsson P1i, P990, M600, W950, W960, P800, P900, P910, P990,

Motorola Z8
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Noob Saibot »

::ss مرسي از اين همه تحويل. فکر کردم به درد بخوره. :grin:
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 369 بار
تماس:

پست توسط Azadi.Isatis »

Noob Saibot, عزيز
با تشکر از شما
اما اين برنامه به در K750 نمي خوره
:lol:
 برای هر چیز زکاتی است و زکات علم نشر دادن آن است.  

الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Noob Saibot »

با سلام به شما.
مرسي که به اين تايپيک سر زدي. بالاخره يکي اومد سر بزنه. دوست عزيز من که گفتم چه مدل از گوشي هاي سوني اريکسون را ساپورت ميکند. تمام مدل گوشي هايي که داراي سيستم عامل سيمبيان و يا ويندوز موبال هستند مي توانند از اين نرم افزار استفاده کنند. گوشي شما سيستم عامل ندارد و به عبارتي از سيستم عامل جاوا برخور دار ميباشد. خوب به اندازه کافي در مورد اين سيستم عامل و نرم افزار هاي موجود براي اين گوشي اطلاع داري. پس توضيح اضافه نميدم. به هر حال شرمنده که نااميد شدي.
ارسال پست

بازگشت به “Symbian App”