كاملترين منبع نرم افزارهاي موبايل

در اين بخش ميتوانيد درباره كليپ‌هاي صوتي و تصويري و ديگر سرگرمي‌هاي تلفن همراه بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Ma3ouD جان
اين همون برنامه‌اي هست که در مرکز دانلود موجوده و لينکش رو بهتون دادم
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط night owl »

من از بعضي برنامه ها استفاده کردم ...
واقعا جالب بود :D ...ولي بعضي ها رو هم بخاطر ZIP بودن نتونستم باز کنم .. :K:L
ميشه لطفا راهنمايي کنين؟ :AA:
در ضمن من تيکه HIDE extensions for knoen file typesرو برداشتم
و اسم فايل و هم عوض کردم ولي بازم درست نشد. :-x
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

night owl جان
شما بايد فايلهاي Zip رو ابتدا با ابزارهاي خود ويندوز و يا برنامه‌هايي مثل WinRAR باز کنيد، با تغيير دستي پسوند فايل مشکل شما حل نخواهد شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major I
Major I
نمایه کاربر
تماس:

با sony ericsson رايگان صحبت كنيد

پست توسط vangelis »

يك مژده براي تمامي سوني اريكسون دارها

با ترفندي كه به شما خواهم گفت ميتوانيد چندين بار و براي هر بار به مدت 3 دقيقه رايگان صحبت كنيد.

و اما روش كار :
1. ابتدا با يكي از شماره هاي زير كه شماره دايورت به مخابرات است تماس حاصل كنيد: ( #094021*21* يا #090*21* )
2. بعد از تماس عبارتي به اين شكل بر روي Lcd همراه شما ظاهر خواهد شد : divert calls divert always voice calls activated +9894021
3. بالاي Lcd همراه شما علامت دايورت به شبكه مخابرات ظاهر مي شود.
4. شماره مشترك مورد نظر را بگيريد و به مدت 3 دقيقه با هزينه مخابرات رايگان صحبت كنيد. " در نظر داشته باشيد كه زمان از دست شما خارج نشود و زماني كه احساس ميكنيد به پايان 3 دقيقه نزديك مي شويد كاربرد شماره 5 را اعمال كنيد "
5. پس از اينكه احساس كرديد پايان 3 دقيقه نزديك است با شماره مقابل (#21# ) تماس حاصل كنيد تا همراهتان از دايورت خارج شود و مخابرات نتواند رد شما را بگيرد.
6. و باز هم براي چندين بار ميتوانيد اين كار را انجام دهيد و براي چندين ساعت متناوب با گوشي هاي sony ericsson بدون هيچ هزينه اي در فيش موبايلتان صحبت كنيد.
7. موفق باشيد.
New Member

پست توسط nima444 »

سلام دوست عزيز

لينك دانلود برنامه Face Store Snap خراب

ميشه دوباره آن را بگذاريد

ممنون ميشم :razz: :P
ارسال پست

بازگشت به “سرگرمي‌هاي تلفن همراه”