سلام
در این موضوع هرکسی نظری در مورد بد و یا خوب بودن این نوع موسیقی داره بیان کنه
ويژه موسيقي سنتي
مدیر انجمن: شوراي نظارت
آرمان,
دقت داشته باشيد که : موسيقي ملي چه در ايران و چه در لس انجلس توسط خوانندگان جوان رو به نابودي ميره
با اين آهنگ هاي دي جي گونه خواننده گاني سوسول مانند:
بنيامين
مردک بي شعور خواننده محسن چاوشي که صداشو مثل سياوش قميشي در آورده و کساني مثل مجتبي کبيري و محسن يگانه سوسول
ووووو و غيرو لس انجلسي که ديگه بدتر شده فقط به پول فکر مي کنند
جدان که موسيقي سنتي را بايد کساني مثل دکتر محمد اصفهاني و مهندس مجيد اخشابي پرورش دهند و زنده نگهدارند
اگر دقت کنيد کساني دنبال موسيقي سنتي هستند که اکثرا تحصيل کرده هستند
و افرادي که فقط ديپلم دارند سراغ موسيقي پاپ مي روند البته پاپ رو به مسخره گي گرفتند
اگر بنده وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي بودم تاييده خوانندگي بنيامين و مردک بي شعور محسن چاووشي رو باطل مي کردم
همين طور دستور مي دادم که از خوانندگان بطور جدي تست بعمل بياد
هرکسي که توي موسيقي سنتي موفق عمل کنه توي موسيقي پاپ بسيار زيبا خواهد خواند
دقت داشته باشيد که : موسيقي ملي چه در ايران و چه در لس انجلس توسط خوانندگان جوان رو به نابودي ميره
با اين آهنگ هاي دي جي گونه خواننده گاني سوسول مانند:
بنيامين
مردک بي شعور خواننده محسن چاوشي که صداشو مثل سياوش قميشي در آورده و کساني مثل مجتبي کبيري و محسن يگانه سوسول
ووووو و غيرو لس انجلسي که ديگه بدتر شده فقط به پول فکر مي کنند
جدان که موسيقي سنتي را بايد کساني مثل دکتر محمد اصفهاني و مهندس مجيد اخشابي پرورش دهند و زنده نگهدارند
اگر دقت کنيد کساني دنبال موسيقي سنتي هستند که اکثرا تحصيل کرده هستند
و افرادي که فقط ديپلم دارند سراغ موسيقي پاپ مي روند البته پاپ رو به مسخره گي گرفتند
اگر بنده وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي بودم تاييده خوانندگي بنيامين و مردک بي شعور محسن چاووشي رو باطل مي کردم
همين طور دستور مي دادم که از خوانندگان بطور جدي تست بعمل بياد
هرکسي که توي موسيقي سنتي موفق عمل کنه توي موسيقي پاپ بسيار زيبا خواهد خواند
آتش انسان را در لباس ابراهيم نمي سوزاند
شما پست حذف مي کنيد پس هستيد
شما پست حذف مي کنيد پس هستيد

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:
اسم رپ رو که اصلا نيار
اين موسيقي نه اهنگي خاصي داره نه هيچ جا ميشه هويتي ازش پيدا کرد پر از الفاظ زشته بزرگانش هم کساني مثل
eminem آشغالن که از مادرش يه بچه داره ......
موسيقي پاپ ما هم بدست نا اهلش افتاده و هر بچه ..... واسه خودش کليپ ميسازه
من اگه جاي وزير فرهنگ و ارشاد بودم بجز زحمتکشان و هنرمندان واقعي پلپ از جمله محمد اصفهاني - مجيد اخشابي
و..... که لااقل در حد موسيقي پاپ ما ميخونن
مجوز همه رو باطل مي کردم
اين موسيقي نه اهنگي خاصي داره نه هيچ جا ميشه هويتي ازش پيدا کرد پر از الفاظ زشته بزرگانش هم کساني مثل
eminem آشغالن که از مادرش يه بچه داره ......
موسيقي پاپ ما هم بدست نا اهلش افتاده و هر بچه ..... واسه خودش کليپ ميسازه
من اگه جاي وزير فرهنگ و ارشاد بودم بجز زحمتکشان و هنرمندان واقعي پلپ از جمله محمد اصفهاني - مجيد اخشابي
و..... که لااقل در حد موسيقي پاپ ما ميخونن
مجوز همه رو باطل مي کردم
[External Link Removed for Guests]
گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم

-
- محل اقامت: زیر آسمون خدا
- سپاسهای دریافتی: 407 بار
- تماس:
با همه شما دوستان موافقم. چون واقعاً جاي ارزش ها عوض شده. موسيقي پاپ هم در نوعي
که واقعاً زيباست مثلاً موسيقي پاپ مجيد اخشابي، ناصر عبداللهي و ... بسيار ارزشمند است
اما موسيقي مبتذلي که امروزه بيشتر به فيلم شباهت پيدا کرده تا موسيقي بسيار بي ارزش
و منحوس است و همين موضوع را خود طرفداران همان نوع موسيقي هم مي دانند منتها بروز
نمي دهند.
که واقعاً زيباست مثلاً موسيقي پاپ مجيد اخشابي، ناصر عبداللهي و ... بسيار ارزشمند است
اما موسيقي مبتذلي که امروزه بيشتر به فيلم شباهت پيدا کرده تا موسيقي بسيار بي ارزش
و منحوس است و همين موضوع را خود طرفداران همان نوع موسيقي هم مي دانند منتها بروز
نمي دهند.

- محل اقامت: همه جاي ايران زمين
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
به عنوان کسی که عاشق موسیقی اصیل ایران زمینه بهتون تبریک می گم بخاطر ایجاد
این تاپیک. کار اصلی من مهندسی هستش ولی بیش از 8 سال رو یادگیری تار وقت گذاشتم
و اینو مدیونه پدرم و تشویقاش هستم. ولی متاسفانه پدر مادرای این روزا خودشون به
بچه هاشون اراجیف بنیامین !!!!! یاد می دن!!!!
فکر نکنید که من پیرم ها! من 29 سالمه ولی موسیقی فقط اصیل ایرانی.
این تاپیک. کار اصلی من مهندسی هستش ولی بیش از 8 سال رو یادگیری تار وقت گذاشتم
و اینو مدیونه پدرم و تشویقاش هستم. ولی متاسفانه پدر مادرای این روزا خودشون به
بچه هاشون اراجیف بنیامین !!!!! یاد می دن!!!!
فکر نکنید که من پیرم ها! من 29 سالمه ولی موسیقی فقط اصیل ایرانی.

سلام خدمت همه کاربران محترم.
میخواستم بگم که هر موسیقی ای ارزشی داره نباید اصلا به موسیقی توهینی بشه.
البته موسیقی داریم تا موسیقی.....مثلا موسیقی رپ که یکی از دوستان محترم گفتن خوب اصلا قابل صحبت کردن نیست.
اما حالا بریم سر وقت موسیقی سنتی خودمون که از نظر پیچیدگی موسیقیایی یکی از بهترین موسیقی هاست.
این موسیقی مایه افتخار هر ایرانیه.
میخواستم بگم که هر موسیقی ای ارزشی داره نباید اصلا به موسیقی توهینی بشه.
البته موسیقی داریم تا موسیقی.....مثلا موسیقی رپ که یکی از دوستان محترم گفتن خوب اصلا قابل صحبت کردن نیست.
اما حالا بریم سر وقت موسیقی سنتی خودمون که از نظر پیچیدگی موسیقیایی یکی از بهترین موسیقی هاست.
این موسیقی مایه افتخار هر ایرانیه.

-
- سپاسهای دریافتی: 54 بار
در رابطه با هنر من فکر مي کنم سزاوار است که چشم انداز مان را محکوم و محدود نکنيم. اگر خودمان را به چيزي بنام موسيقي سنتي محدود کنيم، آیا هنر موسيقي را محکوم نکرده ايم؟ سنت مقوله اي تاريخي ست. امروز اگر آدم خوش ذوقي پيدا شود و حماسه اي به سبک شاهنامه بسرايد و اگر از خود فردوسي هم بهتر بگويد، هرگز بعنوان شاعر معاصر و بعنوان هنرمند پذيرفته نخواهد شد، حداکثر مي توانيم او را بخاطر تسلط بر چنين فني در شعر، صنعتکار ماهری بدانيم و نه بعنوان شاعري خلاق.
انسان مقوله اي تاريخي ست، قواي حسي نيز مقولات تاريخي هستند. گوش و چشم انسان امروز، گوش و چشم انسان دويست سال پيش نيست. گوش و چشم انسان امروز گوش و چشم انسان پنجاه سال پيش هم نيست.
موسيقي ايران اگر تحول پيدا نکند نابود خواهد شد. امروز اگر موسيقي سنتي ايراني وجود دارد بضرب بودجه هاي دولتي ست و به اين علت است که برخي گفته اند که آدم با فرهنگ بايد موسيقي سنتي گوش کند، با همان امکانات سنتي.
امکاناتي که در سازهاي موسيقي الکترونيک وجود دارد هرگز از عهدۀ سازهاي سنتي برنمي آيد، جستجوي ملودي و تجربيات زيبايي شناختي که در توان چنين ابزارهايي ست هرگز از ابزارهاي سنتي بر نمي آيد. ابزارهاي سنتي مي توانند البته جاي بارز خود را همچنان حفظ کند. آنهایی که دستگاههای ایرانی را بخوبی یاد می گیرند هنرمند نیستند، صنعتکار هستند.
هيچکس فکر کرده است که اگر تنبور يا سه تار ايراني مثل گيتار به تنبور الکترونيک تحول پيدا کند چه اتفاقي خواهد افتاد؟
اگر اين موسيقي به جهان سنته تيک راه پيدا کند چه اتفاقي خواهد افتاد؟ من فکر مي کنم که اين اتفاق خواهد افتاد. و شايد هم که چنين اتفاقي افتاده باشد.
البته ما در ايران مبارزات بسيار سختي براي دموکراتيزاسيون فرهنگ وهنر در پيش خواهيم داشت. يکي از مسائل اساسي، آموزش هنري در کادر آموزش عمومي ست.
اين مسئله از خيلي جهات حائز اهميت است. الغاي خصوصي سازي هنر که تقريبا در اختيار طبقات مرفه است، در ثاني هنرمندان بايد بتوانند از اين راه زندگي کنند. بنابراين وجود پستهاي آموزشي در کادر آموزش و پرورش فرصتهاي شغلي براي هنرمندان ايجاد مي کند و به آنها اجازه خواهد داد تا در سطوح گسترده به تجربیات و کندوکاوهایشان ادامه دهند. و از طرف ديگر به اين ترتيب آزادي بيان نيز به نخستين شرط خود تحقق مي بخشد. يعني آموزش همگاني. اين مسئله البته به موسيقي محدود نمي شود.
انسان مقوله اي تاريخي ست، قواي حسي نيز مقولات تاريخي هستند. گوش و چشم انسان امروز، گوش و چشم انسان دويست سال پيش نيست. گوش و چشم انسان امروز گوش و چشم انسان پنجاه سال پيش هم نيست.
موسيقي ايران اگر تحول پيدا نکند نابود خواهد شد. امروز اگر موسيقي سنتي ايراني وجود دارد بضرب بودجه هاي دولتي ست و به اين علت است که برخي گفته اند که آدم با فرهنگ بايد موسيقي سنتي گوش کند، با همان امکانات سنتي.
امکاناتي که در سازهاي موسيقي الکترونيک وجود دارد هرگز از عهدۀ سازهاي سنتي برنمي آيد، جستجوي ملودي و تجربيات زيبايي شناختي که در توان چنين ابزارهايي ست هرگز از ابزارهاي سنتي بر نمي آيد. ابزارهاي سنتي مي توانند البته جاي بارز خود را همچنان حفظ کند. آنهایی که دستگاههای ایرانی را بخوبی یاد می گیرند هنرمند نیستند، صنعتکار هستند.
هيچکس فکر کرده است که اگر تنبور يا سه تار ايراني مثل گيتار به تنبور الکترونيک تحول پيدا کند چه اتفاقي خواهد افتاد؟
اگر اين موسيقي به جهان سنته تيک راه پيدا کند چه اتفاقي خواهد افتاد؟ من فکر مي کنم که اين اتفاق خواهد افتاد. و شايد هم که چنين اتفاقي افتاده باشد.
البته ما در ايران مبارزات بسيار سختي براي دموکراتيزاسيون فرهنگ وهنر در پيش خواهيم داشت. يکي از مسائل اساسي، آموزش هنري در کادر آموزش عمومي ست.
اين مسئله از خيلي جهات حائز اهميت است. الغاي خصوصي سازي هنر که تقريبا در اختيار طبقات مرفه است، در ثاني هنرمندان بايد بتوانند از اين راه زندگي کنند. بنابراين وجود پستهاي آموزشي در کادر آموزش و پرورش فرصتهاي شغلي براي هنرمندان ايجاد مي کند و به آنها اجازه خواهد داد تا در سطوح گسترده به تجربیات و کندوکاوهایشان ادامه دهند. و از طرف ديگر به اين ترتيب آزادي بيان نيز به نخستين شرط خود تحقق مي بخشد. يعني آموزش همگاني. اين مسئله البته به موسيقي محدود نمي شود.
«تنها آنان که بر خاک افتادند پایان جنگ را دیدند»