دانلود برنامهای مخصوص PocketPC

در اين بخش مي‌توانيد درباره برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي ويندوز موبايل و ويندوز فون به تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Professional, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 275 بار
سپاس‌های دریافتی: 1290 بار
تماس:

پست توسط Professional »

پلاگین برای صفحه ی تودی که به برنامه جانبی دیگری نیاز نداره و فینگر فرندلی هم هست . یقیناً بعد از کار کردن با برنامه خواهید دید که سرعت گوشی شما بیشتر از قبل شده است

* خدای برنامه هم هست *

تصویر

* Control your device via touch or your thumb with the directional control
* Smart Lists Navigation ™ with bookmarks allows you to easily locate an item in even the largest lists
* Choose the slide navigation that suits you
* One touch access to calls, email, text messages and music
* Easily see who and when calls were received, made and missed
* Using the Applet Ribbon ™ you can easily access the time, tasks, appointments, calendar and up to date weather forecasts and current temperatures
* Easily manage your sound, wireless, battery and device settings
* Easy create new emails, text messages, multimedia messages, tasks, appointments, documents and spreadsheets
* Load and switch between running applications effortlessly

تصویرتصویر

[External Link Removed for Guests]

[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]

Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Professional »

بوسیله نرم افزار SRS WOW HD sound driver امکانات WOW HD و SRS رو به گوشیتون اضافه کنید.

تصویر

Requirements:
Windows Mobile 6

• Arrived: Today

[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]

Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط Kiarash77 »

[quote="Professional"]پلاگین برای صفحه ی تودی که به برنامه جانبی دیگری نیاز نداره و فینگر فرندلی هم هست . یقیناً بعد از کار کردن با برنامه خواهید دید که سرعت گوشی شما بیشتر از قبل شده است

دمت گرم برنامه خیلی خوبی بود ولی یه عیب داره البته در مقایسه با Spb Weather و اونم اینه که قسمت وضعیت هواش از طریق Activ Sync آپ تو ریت نمیشه!
و همینطور برا بستن برنامه باید بری تو Setting و تا آخر لیست بری یا انکه دگمه قرمز دستگاه رو بزنی تا برنامه minimize شه!
ولی بقیه چیزاش جالبه
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: در همين نزديكي...
سپاس‌های ارسالی: 48 بار
سپاس‌های دریافتی: 189 بار

پست توسط Masoud »

Professional نوشته شده:اینم از برنامه FlashSMS

تصویر

برنامه ای برای ارسال sms
همانطور که مطلعید برنامه FlashSMS مخصوص سری 60 را در بخش مربوط معرفی کرده بودیم.

این بار این برنامه بسیار جالب را برای گوشی های دارای ویندوز موبایل قرار میدهیم.
برنامه FlashSMS این امکان را به شما میدهد تا بتوانید اس ام اسی جادوئی برای دوستان خود ارسال کنید به این صورت که شما متن پیام خود در این برنامه نوشته و ارسال میکنید ، دوستان شما پس از دریافت پیام در صفحه موبایل خود و خواندن آن با زدن دکمه Back دیگر اثری از پیام نه در Inbox و نه در هیچ یک از بخش های گوشی خود نخواهند یافت و پیام پس از خوانده شدن پاک خواهد شد.

سلام.

نصب شد. ولي براي اجرا ميگه شما نياز به نسخه جديدتري از Microsoft .NET framework داريد!
ميشه بگيد اين چيه و از كجا بيارمش و چجوري نصبش كنم؟
سرچ كردم در مورد آخرين ورژن اين فايله، تقريبا 25 مگ بود!!! آيا بايد رو PPC نصب شه؟ فايل به اين بزرگي؟؟ :?
تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 113 بار

پست توسط siavash45 »

Professional نوشته شده:اولین پیغام گیر ارائه شده برای pocket pc ها با نام The first generic answering machine for Windows Mobile

البته من تست نکردم.

تصویر

من برنامه رو دانلود کردم ولی موقع نصب ارور می ده ؟
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

SpaceTime v3.0 Update.6 PocketPC with Keymaker

پست توسط atropak »

یک برنامه ی ریاضی که انقلابی در زمینه ی برنامه های ریاضی در زمینه ی موبایل به وجود آورده است. با این برنامه می توانید انواع نمودار های 2 بعدی ، 3 بعدی و 4 بعدی (مختصص فضا ) را رسم نمود همچنین می توانید معادلات مشکل جبر و حساب دیفرانسیل و انتگرال را حل نمود. این برنامه به درد دبیرستانی ها تا حرفه ایی ترین مهندسین می خورد. این برنامه به شما یاد می دهد که چگونه نمودار ها ، معادلات جبر و... را در عرض فقط چند ثانیه حل و رسم نمایید. این نسخه جدیدترین آپدیت از این برنامه است که گرافیک آن افزایش یافته است. این برنامه همراه با کیجین ارائه شده است و شما هیچ محدودیتی برای استفاده از این برنامه ندارید. پیشنهاد می کنم حتما از این برنامه استفاده کنید.

تصویر 

منبع: [External Link Removed for Guests]
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط Kiarash77 »

siavash45 نوشته شده:
Professional نوشته شده:اولین پیغام گیر ارائه شده برای pocket pc ها با نام The first generic answering machine for Windows Mobile

البته من تست نکردم.

تصویر

من برنامه رو دانلود کردم ولی موقع نصب ارور می ده ؟

دوست عزیز من هم خیلی دنبال این برنامه بودم و همینجا جا داره که از Profi عزیز نشکر کنم بابت این برنامه خوب و اولین برنامه در این زمینه برای PPC هستش.
در مورد برنامه و نحوه اجراش باید بگم که برنامه نصبی نیست و باید کل Folder برناتمه رو روی PPC کپی کنی(مهم نیست کجا) بعدش اجراش کنی.
باید بگم که برنامه یه مشکل داره که با هر بار جواب دادن به تلفن یا اگر بری تو تنظیماتش پیغام Error میده و میاد بیرون از برنامه.
شایدم برنامه با سیستم من مشکل داشته باشه!اگه کسی این مشکل رو حل کرد ممنون میشم منم در جریان بزاره.
نکته مهم اینکه صدای برنامه به زبان اکراینیه و قبل از هر چیز صدای خودتونو ضبط و جایگزین کنید.
راستی برا Register برنامه از کد زیر استفاده کنید.
Code: 4pda.ru
Key: 3419FD41A11EE4
موفق باشید.
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط Kiarash77 »

در مورد برنامه منشی پاکت پی سی باید یادآور بشم که باید minimize کنیدش تا Active باشه برا این کار اگه Wisbar رو نصب کرده باشید مشکلی ندارید.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 113 بار

پست توسط siavash45 »

با تشکر از Profi
من برنامه رو روي گوشي جس جم نصب کردم .چند تا مشکل داره
1- کسي که زنگ مي زنه صداي منشي خيلي خش دار و سخت شنيده مي شود.
2- بعد از قطع تلفن کننده مشخص نمي شه که کسي زنگ زده مگر اينکه وارد برنامه بشي و نگاه کني
3- صداي ظيط شده اصلا شنيده نمي شود و خيلي پارازيت داره
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: در همين نزديكي...
سپاس‌های ارسالی: 48 بار
سپاس‌های دریافتی: 189 بار

پست توسط Masoud »

atropak, با شما كاملا موافقم! ميتونم بگم خارق العاده ترين برنامه رياضيات در PPC و ميشه گفت نرم افزار موبايل هست!

كسي در مورد مشكل Microsoft .NET framework كه بالا گفتم ، نظري نداره؟ :lol:
تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Professional »

Kiarash77, برای بستن برنامه روی علامت بالای سمت راست کلیک کنید و آخرین گزینه یعنی close home رو بزنید.

برای update اطلاعات هواشناسی از yahoo weather استفاده میکنه.

Masoud, این برنامه مشکلاتی داره و نسخه بدون عیبش رو ندیدم .اگه دیدم همین جا قرار میدم .نه 25 مگابایت نیست خیلی کمتره.

siavash45, این نسخه beta هست وقتی نسخه اصلی بیاد مشکلاتش برطرف میشه :-)

Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط Kiarash77 »

Profi عزیز منظور منم همون جا بود یعتی برای بستن برنامه Home. ولی در مورد وضعیت هوا منضورتو نفهمیدم.منم خوندم که از Yahoo Weather استفاده میکنه ولی چطوزی؟میخوام بدون GPRS آپ تو دیت شه یعنی مثل Sbp Weather.
میشه؟
قفل شده

بازگشت به “Windown Phone App”