hadi2901 نوشته شده:سلام دوستان و متخصصين محترم
ضمن تشکر از نظرات و مباحث شما عزيزان بايد بگويم که من در مورد بعضي از مباحث شما سر در نمياورم يعني علم و تخصص آن راندارم ولي در جواب سوال بعضي از دوستان عزيز اولا بگويم که من همسرم را واقعا دوست دارم يعني از صميم قلب و مي دانم او هم مرا دوست دارد ثانيا من نگفتم هيچ مشکلي نداريم من گفتم مشکل خاصي در زندگي نداريم يعني مشکلات بزرگ و غير قابل حلي نيست که باعث دردهاي عصبي و افسردگي او شود همانطور که گفتم چون خيلي حساس است حتي در مورد کوچکترين بحثي که در مورد او هم نبوده ناراحت مي شود ولي دائمي نيست و زودگذر است يعني نمي توان گفت که او بيماري افسرگي و يا عصبي دارد و خيلي روزها شاد و سرزنده است البته من خيلي با او در مورد اين مسائل صحبت کردم و خيلي بهتر شده ودرحال حاضر تنها مشکلي که اذيتش مي کنه درد شانه هاي اوست که با احترام به نظرات شما دوستان و راهنمائي آقاي دکتر اخوان تصميم گرفتيم که همان راه درمان پزشک ارتوپد خودشو انجام بده انشااله که زود خوب بشه . راستي بايد بگويم که من اين موضوع رو توي تاپپيک پزشکي هم مطرح کرده که نمي دانم چرا حذف شده است .ببخشيد يه سوال ديگه: چون خانم من در آستانه حاملگي است مي خوام بدونم آيا اين قرص هاي ضد التهاب براي او ضرر نداره؟ بازم ممنون و متشکرم
دوست گرامی hadi 2901 من از هم اکنون به شما تبریک می گویم چرا که بزودی به مقام پدر طبیعی یک کودک نائل خواهید آمد و امید وارم که در اتخاذ موقعیت « پدر قانونی و فرهنگی» نیز پیروز و موفق باشید. این گفتگو و پدر شدن شما موجب شد که یکی از کارهایی را که نا تمام رها کرده بودم به یاد بیاورم. این کار مربوط بود به عقدۀ اودیپ.
البته در حال حاضر هیچ قاعده و قانون خاصی برای پدر و مادر شدن وجود ندارد، و زوجها می توانند بچه دار شوند. ولی من اگر رئیس جمهور می شدم حتما قانونی را به تصویت می رساندم که حداقل زوجها یک دورۀ شش ماهه کارآموزی ببینند. و آموزش عقدۀ اودیپ را اجباری می ساختم.
بهر حال اگر فرصتی پیدا کنم یک تاپیک مخصوص آموزش عقدۀ ادیپ در این سایت در بخش روانشناسی ایجاد خواهم کرد و شما می توانید بر اساس فرصتهایی که پیدا می کنید به آن نگاه کنید.
در مورد پرسش آخری شما، البته پرسشی ست که مربوط به حوزۀ پزشکی می شود و خصوصا پرسشی ست که مربوط به پزشک معالج همسر شما می شود. البته من پزشک نیستم ولی می دانم که اغلب این قرصهای ضد التهاب در ترکیباتشان از مواد مخدر استفاده می کنند. البته باید بشکل دقیقتری موضوع بر رسی شود. ولی من اگر بجای شما بودم و اگر در ترکیبات قرص مواد مخدر پیدا می کردم، مانع استفاده از آن برای همسرم می شدم، خصوصا در دوران حاملگی. البته مواردی از این قبیل وجود دارد و مادر بیمار است . من شخصا به این موضوع حساسیت خاصی دارم چونکه من وقتی در رحم مادرم بودم ، او بیمار بود و حتی وضع بشکلی بود که پس از بدنیا آمدن من، مادرم را باید فورا عمل جراحی می کردند و من مدتها از مادرم از همان اوّل محروم بودم. و چنین واقعه ای نتایج مابعدی در زندگی ام داشت که از شرح ماجراهای کشف آنها می گذرم.
به همین علت چند وقت پیش وقتی خانم جوانی در ایران پنج قلو زاییده بود، در روزنامه ها اعلام کردند و نوشته بودند که به دلایلی پزشکان تصمیم گرفتند که بچه ها را به بیمارستانهای مختلفی منتقل کنند. یعنی بچه را از مادر جدا کرده بودند. با خواندن چنین خبری بود که من قویا نسبت به چنین راهکاری اعتراض کردم. چونکه این پزشکها گاهی گداری خیلی تکنوکراتیک فکر می کنند . و نمی توانند تصور کنند که جدا کردن کودک از مادر چه عواقب جراحت بار بشکل مابعدی می تواند در بر داشته باشد.