سلام من vaio vgn-nr160 دارم. ويندوز ايكس پي رو با همين روش نصب كرذم و جواب داد. ولي الان مودم و كارت صوت رو نمي شناسه و درايورشم هرچي گشتم پيدا نشد. اگر ميشه كمك كنيد.
من ويندوز ايکس پي رو بر روي HP Pavilion 6580 نصب کردم.نزدیک 80 درصد درايور هايش پيدا نشد.سايت سازنده اکثر درايور هاي ويستا رو فقط گذاشته بود. مي تونيد يک کمکي در مورد پيدا کردن درايور ها به من بکنيد؟
mehdinasiri جان
در اين صورت فقط ميتونيد در مدلهاي قبلي همين سري به جستجوي درايور اون بپردازيد و در مرحلهي بعد به سايت سازندهي هر يک از قطعات مراجعه کنيد، احتمالا ميتونيد اونها رو پيدا کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
Mahdi1944,
آقا مهدي سلام
من فايل intelmatrix رو دانلود کردم و سه تا فايل داخل اون بود.(install,setup,iSMSPatch)
ببخشيد من يه مقداري ابتدايي سوال ميکنم
اونجا که شما فرموديد بايد مسير درايور هارد ساتا رو براي ايجاد سي دي ويندوز بدم منظورتون مسير همين 3 تا فايله يا بايد اول درايورها را نصب کنم.
سوال بعدي من هم اينه که اگر بايد اول درايورها رو نصب کنم اونوقت مسير درايورها کجاست که بايد به برنامه nlite معرفي کنم
قبلا از راهنماييتون تشکر ميکنم
kamranshirazi,
نيازي به نصب نيست، مسير همين فولدر رو به برنامه بايد بديد
oghab_mobarez2,
در پيامي که داديد براتون توضحي دادم، اگر باز هم مشکلي بود همينجا بفرماييد تا راهنماييتون کنم
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
Mahdi1944,
سلام آقا مهدي
بعد از اينکه در برنامه nlite مسير درايوري رو که دانلود کردم ميدم.تو اون ليست هيچ درايوري رو نشون نميده.
يکي از دوستان هم قبلا اين موضوع رو مطرح کرده بودن ولي بلافاصله بعدش فرموده بودن که مشکلشون حل شد
لطفا راهنمايي بفرمايد
با تشکر ازشما
Mahdi1944,
سلام آقا مهدي
من از اون لينکي که فرموده بوديد (intelmatrix) رو دانلود کردم.بازش هم کردم.داخلش 3 تا فايل(INSTALL,SETUP,iSMSPatch) هستش.تا اونجا که من فهميدم اون برنامه براي اضافه کردن درايور نياز به فايل INF داره که تو اون فايلي که شما لينک داديد و من دانلود کردم نيست(حجم فايلي هم که دانلود کردم حدودا 21.1 مگابايت هست).
نميدونم مشکل کجاست.احتمال ميديد که اشکال از اون لينک باشه.لطفا راهنمايي بفرماييد
با تشکر