آموزش نصب xp بعد ازvistaبراي نوت بوک هايي که از هارد ساتا استفاده ميکن

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

New Member

پست توسط alone86 »

سلام من vaio vgn-nr160 دارم. ويندوز ايكس پي رو با همين روش نصب كرذم و جواب داد. ولي الان مودم و كارت صوت رو نمي شناسه و درايورشم هرچي گشتم پيدا نشد. اگر ميشه كمك كنيد.
:D :?
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

alone86 جان
درايورها رو از مدلهاي پايين‌تر که به طور پيشفرض XP هستند دانلود کنيد و استفاده کنيد (مدلهاي پايين‌تر از همين سري NR)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط hondol »

با سلام و خسته نباشيد
لطف كنيد درايور هارد ساتا براي sony fz190n2 رو قرار بدين
اگه زحمتي نيست تمام درايورهاش رو هم براي ويندوز xp ميخوام
New Member

پست توسط mohammadva »

agha mamnun ali bud
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط mehdinasiri »

من ويندوز ايکس پي رو بر روي HP Pavilion 6580 نصب کردم.نزدیک 80 درصد درايور هايش پيدا نشد.سايت سازنده اکثر درايور هاي ويستا رو فقط گذاشته بود. مي تونيد يک کمکي در مورد پيدا کردن درايور ها به من بکنيد؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

mehdinasiri جان
در اين صورت فقط ميتونيد در مدلهاي قبلي همين سري به جستجوي درايور اون بپردازيد و در مرحله‌ي بعد به سايت سازنده‌ي هر يک از قطعات مراجعه کنيد، احتمالا ميتونيد اونها رو پيدا کنيد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط kamranshirazi »

Mahdi1944,
آقا مهدي سلام
من فايل intelmatrix رو دانلود کردم و سه تا فايل داخل اون بود.(install,setup,iSMSPatch)
ببخشيد من يه مقداري ابتدايي سوال ميکنم
اونجا که شما فرموديد بايد مسير درايور هارد ساتا رو براي ايجاد سي دي ويندوز بدم منظورتون مسير همين 3 تا فايله يا بايد اول درايورها را نصب کنم.
سوال بعدي من هم اينه که اگر بايد اول درايورها رو نصب کنم اونوقت مسير درايورها کجاست که بايد به برنامه nlite معرفي کنم
قبلا از راهنماييتون تشکر ميکنم
New Member

سلام

پست توسط oghab_mobarez2 »

سلام خدمت همه دوستان

من درایور ایکس پی مدل سونی زیر رو می خواستم.خدای خیرتون بده.یه کمکی هم به ما کنید

sony fz240eb
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

kamranshirazi,
نيازي به نصب نيست، مسير همين فولدر رو به برنامه بايد بديد
oghab_mobarez2,
در پيامي که داديد براتون توضحي دادم، اگر باز هم مشکلي بود همينجا بفرماييد تا راهنماييتون کنم
موفق باشيد

New Member

پست توسط kamranshirazi »

Mahdi1944,
سلام آقا مهدي
بعد از اينکه در برنامه nlite مسير درايوري رو که دانلود کردم ميدم.تو اون ليست هيچ درايوري رو نشون نميده.
يکي از دوستان هم قبلا اين موضوع رو مطرح کرده بودن ولي بلافاصله بعدش فرموده بودن که مشکلشون حل شد
لطفا راهنمايي بفرمايد
با تشکر ازشما
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

kamranshirazi,
فايل رو zip کردم، شما بايد اول اون رو باز کنيد بعد مسير فايلهاي باز شده رو وارد کنيد

New Member

پست توسط kamranshirazi »

Mahdi1944,
سلام آقا مهدي
من از اون لينکي که فرموده بوديد (intelmatrix) رو دانلود کردم.بازش هم کردم.داخلش 3 تا فايل(INSTALL,SETUP,iSMSPatch) هستش.تا اونجا که من فهميدم اون برنامه براي اضافه کردن درايور نياز به فايل INF داره که تو اون فايلي که شما لينک داديد و من دانلود کردم نيست(حجم فايلي هم که دانلود کردم حدودا 21.1 مگابايت هست).
نميدونم مشکل کجاست.احتمال ميديد که اشکال از اون لينک باشه.لطفا راهنمايي بفرماييد
با تشکر
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”