جناب آقاي محسن عزيز،
درگذشت پدربزرگ ارجمندتان را تسليت عرض نموده و از درگاه حضرت حق براي آنمرحوم مغفرت و آمرزش و براي بازماندگان صبر و اجر مسئلت مينمايم.
/// پيام تسليت ، به مدير محترم سايت نشر اعتقادات///
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 264 بار

-
- سپاسهای ارسالی: 52 بار
- سپاسهای دریافتی: 22 بار

- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
با سلام و دورد به همه دوستان
بنده مدتی هست که کمی گرفتار هستم و مشغله دارم, امروز که به سایت اومدم خیلی متاثر و متاسف شدم! الان دیدم که برای دومین بار ( از زمانی که من اومدم به این سایت) پیام های تسلیت رو از طرف دوستان دیدم! بسیار بسیار متاثر و متاسف شدم!
برادر گرانقدرم جناب محسن عزیز و خواهر گرامی ام خانم لیلا در گذشت پدر عزیز و مهربان تان را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض میکنم, غم بزرگیست ما نیز در غم شما شریک هستیم. از درگاه خداوند منان طلب آمرزش برای آن مرحوم و تسلی خاطر جنابعالی و خانواده شریف را آرزو دارم.
ان شا الله روح ایشون با ارواح طیبه شهدا و امام شهدا محشور گردد.
ان شاالله
بنده مدتی هست که کمی گرفتار هستم و مشغله دارم, امروز که به سایت اومدم خیلی متاثر و متاسف شدم! الان دیدم که برای دومین بار ( از زمانی که من اومدم به این سایت) پیام های تسلیت رو از طرف دوستان دیدم! بسیار بسیار متاثر و متاسف شدم!
برادر گرانقدرم جناب محسن عزیز و خواهر گرامی ام خانم لیلا در گذشت پدر عزیز و مهربان تان را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض میکنم, غم بزرگیست ما نیز در غم شما شریک هستیم. از درگاه خداوند منان طلب آمرزش برای آن مرحوم و تسلی خاطر جنابعالی و خانواده شریف را آرزو دارم.
ان شا الله روح ایشون با ارواح طیبه شهدا و امام شهدا محشور گردد.
ان شاالله
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!