شخصيت‌شناسي با ميوه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت و روان به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: Dr.Akhavan, mahshid-banoo, شوراي نظارت

ارسال پست
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 13 بار

شخصيت‌شناسي با ميوه

پست توسط Ocean Bird »

شخصيت‌شناسي با ميوه 

[External Link Removed for Guests] 

فرض كنيد ظرفي پر از ميوه جلوي شماست كدام يك از ميوه‌ها را اول برمي‌داريد؟ تحقيقات روان‌شناسي نشان داده كه شخصيت افراد مختلف به انتخاب ميوه مورد علاقه‌شان ربط دارد.

سيب
اگر سيب ميوه مورد علاقه شماست فردي افراطي هستيد كه از روي انگيزه آني و بدون فكر قبلي كار را انجام مي‌دهيد رك ‌گو هستيد و از مسافرت لذت مي‌بريد.

پرتقال
فردي صبور و پرطاقت هستيد كه اراده‌تان بسيار قوي است. دوست داريد كارها را به آهستگي ولي به‌طور جدي انجام دهيد خجالتي هستيد و نزد اطرافيانتان قابل اعتماديد.

گلابي
اگر تمام توجه‌تان را به كاري معطوف كنيد مي‌توانيد آن را با موفقيت انجام دهيد گاهي در انجام كارهاي‌تان بي‌ثبات و متغيريد و مايليد كه از نتايج سعي و تلاش خود خيلي سريع مطلع شويد.

گيلاس
زندگي هميشه براي‌تان شيرين نيست و اغلب با فراز و نشيب‌هاي زندگي مواجه مي‌شويد به جاي داشتن درآمدي جزيي به شيوه‌اي براي دريافت مقدار زيادي پول فكر مي‌كنيد و به دنبال فعاليت‌هاي خلاقانه هستيد.

موز
فردي با محبت، خونگرم و دلسوز هستيد. اغلب اوقات از كمبود اعتماد به نفس رنج مي‌بريد و كمي احساس ترس در شما ديده مي‌شود برخي مواقع از اخلاق خوب شما سوء استفاده مي‌كنند اما به‌طور كلي ارتباطات شما با ديگران در وضعيت متعادلي قرار دارد.

نارگيل
جدي، متفكر و انديشمند هستيد اگر چه از روابط اجتماعي‌تان لذت مي‌بريد ولي در انتخاب شريك زندگي بسيار سخت‌گير هستيد در كارهاي‌تان سرسختي و سماجت داريد ولي لزوما بي‌پروا نيستيد.
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 13 بار

پست توسط Ocean Bird »

برای خودم این تست خیلی جالب بود. من پرتقال و بعد هم نارگیل رو خیلی دوست دارم. جالبه که ویژگیهاش بهم میخوره.
شما چطور؟
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: God Knowz
سپاس‌های ارسالی: 212 بار
سپاس‌های دریافتی: 225 بار
تماس:

پست توسط Justice »

من که اول موز بعد پرتقال که ویژگیهاش بهم میخوره.
تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

موز چون عجيب خجالتيم. عجيب!!!
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 17 بار

پست توسط machkol »

حالا تکلیف من که کیوی دوست دارم چیه؟
غیر ممکن است که در نهایت آنچیزی نشویم که مردم فکر می کنند هستیم.
ژولیوس سزار
Captain II
Captain II
محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
سپاس‌های ارسالی: 159 بار
سپاس‌های دریافتی: 377 بار
تماس:

پست توسط ta.abad »

نارنگي هم نداشت :lol:

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 37 بار

پست توسط limo_torosh »

منظورشون اينه كه از اين ظرفي كه جلوتون ميگذارند يكي رو انتخاب كني اگه هم هيچ كدومش رو بر نمي داري بدون سيري. چون جلوي آدم گشنه سنگم بزاري قورت ميده
انسان ها نياز به كمبودي كه در بدنشون دارند (ويتامين پروتين چربي آهن كلسيم و....)ميل به غذا پيدا ميكنند و در فصل هاي مختلف - آب و هوا - و ميزان مصرف انرژي كه در طول روز مصرف مي كنند ذائقه هاي متفاوتي دارند.
پس شما هم اگه يه مورد رو انتخاب مي كنيد كلي انتخاب كنيد كه اكثرا چه ميوه اي رو دوست داريد البته اگه راست باشه! :?
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 17 بار

پست توسط machkol »

اگه اينطوره گيلاس رو انتخاب مي کنم.(بقيشون پوست دارن يا بايد نصفش کني.)تقريبا درسته.اما فکر کنم اين عده زيادي را در بر بگيرد حتي کسي که موز يا سيب برداشته.
غیر ممکن است که در نهایت آنچیزی نشویم که مردم فکر می کنند هستیم.
ژولیوس سزار
ارسال پست

بازگشت به “روانشناسي و روان پزشكي”