پيشگويي‏هاي نوسترآداموس

به كاربران برتر امكان ايجاد موضوع در اين بخش و مديريت آن موضوع داده مي‌شود

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست

مايل به درج ادامهء‌ مطالب هستيد؟

بلي
290
87%
خير
45
13%

مجموع رای گیری: 335

Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: در همين نزديكي...
سپاس‌های ارسالی: 48 بار
سپاس‌های دریافتی: 189 بار

پست توسط Masoud »

حسن2568 نوشته شده:چقدر جالب فال حافظ داشتيم فال نوستر هم اومد به قول معروف هردم از اين باغ بري ميرسد :)

جالب گفتي! :???:
تصویر
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار
تماس:

پست توسط kingsaeid »

درود

چند پيشگويي ديگر از نستراد آموس :

پيشگويي درباره پاستور :

سانتوري 1 - سروده 25
گم شده اي
که در گذاره سده ها
از چشم پنهان بوده است
سرانجام ديده مي شود
از ((پاستور)) به سان تنديسه اي ايزدي
تجليل خواهد شد
و اين همه
در آن زمان که ماه پر باشد
اگر چه
از شايعاتي چند
او ((پاستور))
سرافکنده مي شود .

اين سروده به روشني از پاستور بزرگ که اينک يکي از پايه گزاران دانش پزشکي شناخته مي شود به نام ياد مي کند .
پاستور به تاريخ 14 نوامبر سال 1889 انستيتوي معروف خود را بازگشايي کرد گردش دوراني ماه هم از سال 1535 تا 1889 بود .
مخالفت هاي پي در پي آکادمي و دشمني ها و کارشکني هاي آشکار نه تنها در پيرامون اين مرد بزرگ جنجالي به راه انداخت بلکه سبب ساز افسردگي او نيز گشت . اگر چه از آن پس از او و مقام علمي او تجليل هاي بشياري شد .

در باره اسلام :

سانتوري 1 - سروده 18
به خاطر
ناسازگاري ها و تنش ها
و به سبب
فرو گذاشت هاي گل ها (فرانسويان)
به محمدي ها
شادماني شورانگيزي پديد مي شود
زمين سينا
و درياي سينا
در سرخاي خون فرو مي روند
و کشتي ها و قايق هاي بي شمار
بندر مارسي را
خواهند پوشانيد .

اين سروده به روشني نشان از آن دارد که در آينده مسلمانان با حمله به فرانسه که سبب کشتار وسيعي مي گردد و مرکزيت کشتار در صحراي سينا قرار دارد باعث سقوط بندر مارسي و فتح آن مي گردند . البته بنا به پيشگوييهاي ديگر سردمدار اين جنگها ايران بوده و مسلمانان د ر زير پرچم ايران و قطعا با برنامه ريزي ايران چنين حرکاتي انجام مي دهند ( ناگفته نماند به رهبري آيت ال... رهبر جهان اسلام و حومه )

قسمت دوم - انشاالله ادامه خواهد داشت .

بدرود
بدرود _ پاينده و خرسند باشيد _ ياعلي
شاه سعيد مبشري
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

kingsaeid نوشته شده:درود

چند پيشگويي ديگر از نستراد آموس :

پيشگويي درباره پاستور :

سانتوري 1 - سروده 25
گم شده اي
که در گذاره سده ها
از چشم پنهان بوده است
سرانجام ديده مي شود
از ((پاستور)) به سان تنديسه اي ايزدي
تجليل خواهد شد
و اين همه
در آن زمان که ماه پر باشد
اگر چه
از شايعاتي چند
او ((پاستور))
سرافکنده مي شود .

اين سروده به روشني از پاستور بزرگ که اينک يکي از پايه گزاران دانش پزشکي شناخته مي شود به نام ياد مي کند .
پاستور به تاريخ 14 نوامبر سال 1889 انستيتوي معروف خود را بازگشايي کرد گردش دوراني ماه هم از سال 1535 تا 1889 بود .
مخالفت هاي پي در پي آکادمي و دشمني ها و کارشکني هاي آشکار نه تنها در پيرامون اين مرد بزرگ جنجالي به راه انداخت بلکه سبب ساز افسردگي او نيز گشت . اگر چه از آن پس از او و مقام علمي او تجليل هاي بشياري شد .

در باره اسلام :

سانتوري 1 - سروده 18
به خاطر
ناسازگاري ها و تنش ها
و به سبب
فرو گذاشت هاي گل ها (فرانسويان)
به محمدي ها
شادماني شورانگيزي پديد مي شود
زمين سينا
و درياي سينا
در سرخاي خون فرو مي روند
و کشتي ها و قايق هاي بي شمار
بندر مارسي را
خواهند پوشانيد .

اين سروده به روشني نشان از آن دارد که در آينده مسلمانان با حمله به فرانسه که سبب کشتار وسيعي مي گردد و مرکزيت کشتار در صحراي سينا قرار دارد باعث سقوط بندر مارسي و فتح آن مي گردند . البته بنا به پيشگوييهاي ديگر سردمدار اين جنگها ايران بوده و مسلمانان د ر زير پرچم ايران و قطعا با برنامه ريزي ايران چنين حرکاتي انجام مي دهند ( ناگفته نماند به رهبري آيت ال... رهبر جهان اسلام و حومه )

قسمت دوم - انشاالله ادامه خواهد داشت .

بدرود

ممکن هست اصل این شعر ها رو اینجا قرار بدین؟

من میخوا ببینم تو شعرهای این آقا(بنظر من درغگو...) از لفظ بربر ها برای مسلمانان استفاده شده یا از محمدیانیست یا چیزی شبیه به اون....

راستی زبان اصلی شعرها به فرانسوی هست یا به زبان کشیشهای اون زمان؟
[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط kingsaeid »

درود بر دوست عزيز SORENA سردار ميهن دوست و دلير ايران

زبان اصلي سروده هاي نستراد آموس فرانسوي است و من در تايپ هايم ترجمه اصل آن را قرار دادم در اين دو دخل و تصرف خيلي کمي صورت گرفته ولي در تفاسير دخل و تصرف بيشتر صورت گرفته اما در مورد بربرها و محمديون اين دو لفظ دقيقا" در متن اصلي فرانسوي درج شده ولي هر دو مکاني دارند و هر دو دو گروه را هدف دارند چرا نستراداموس از يکي از اينها در تمام جاها استفاده نکرده ؟ همان طور که گفتم چون دو گروه کاملا" متفاوت را مي خواست به خواننده نشان دهد حال اين دو گروه چه کسانيند احتمالا" فهميديد ؟ گروه نخست يعني بربرها هدف اعراب هستند و گروه دوم يعني محمديون مسلمانان هستند حال تفاوت اين دو چيست ؟ تفاوت در اين جاست که قبل از اسلام عرب به پليداني اتلاق مي شد که در صحرا هاي جنوب غربي و غرب ايران (شاهنشاهي ساسانيان و در قديم تر شاهنشاهي هخامنشيان ) به صورت کاملا پراکنده و حيوان صفتي زنگي مي کردند و براي دو چيز که قطعا" مي دانيد خون آلوده خود را کثيف تر مي کردند و خون ديگر همسانان خود مي ريختند و گاها" اسباب انجام وظيفه مرزبانان را فراهم مي آوردند و در فرهنگ زرتشتيان به اين افراد تازيان مي گفتند و آنها را غول هاي بيابان مي نگريستند از آنجا که خداوند در راستاي هدايت انسان آخرين پيامبر الهي را فرستاد اين افراد را نيازمندتر از بقيه در امر توحيد دانست و آخرين نور هدايت را به اين تازيان اعطا کرد و گروهي از اين افراد از اعمال گذشته خود برگشتند ( کشتار و آن دو مورد مشهور و زنده به گور کردن دختران و... ) و به راهي به سوي خدا گرويدند اين افراد هدايت شده قدر پيامبر الهي را دانستند و لبيک گفتند و در طول زمان قدر اهل بيت او را نيز دانستند ولي باز همان افراد اوليه بودند که ساز مخالف مي زدند که خدا لعنتشان کند مه بزرگانشان را نيز به خوبي مي شناسيم حال به نظر شما نبايد اين دو دسته را از هم تميز داد اگر ما اعراب زد اسلام را نيز در جرگه مسلمانان به حساب بياوريم به اسلام لطمه مي زنند و حال اگر ما اعراب مسلمان را در جرگه تازيان به حساب آريم خود به اسلام لطمه زده ايم پس مشاهد مي کنيد اين دو مقوله به اندازه زمين تا خورشيد و باز هم بيشتر از هم فاصله دارند حال لغت بربرها که خارجي ها استفاده مي کنند همان لفظ تازيان ماست که به اعراب بي فرهنگ و مشرک اطلاق مي شود و دقيقا نستراد آموس اين دو گروه را در همه جا متمايز ديده و اعراب تازي را بربرها خطاب کرده و اعراب با فرهنگ و موحد را که مسلمانان هستند محمديون ثبت کرده در ضمن جايز مي دانم بگويم طبق تحقيقات دقيق من که يک ايراني مسلمان شيعه هستم ( برايم اين مطالب مهم است که دارم حرفهاي چه کسي را مي خوانم ) نستراداموس يک يهودي کامل بود که در جواني به مسيحيت گرويد که به دليل ننگ خوانوادگي اين امر در آن زمان پوشيده بود تا در دوران آخر عمر او هويدا گشت .
براي ما مسلمانان واجب است براي ترقي اسلام از هر راهي استفاده کنيم همين حال نيز جمهوري اسلامي در تبريز با فروش مشروبات الکلي به ساير اديان بيت المال مسلمين را تقويت مي کند پس اگر به فرض محال نستراد آموس يک بي دين يا يک صهيونيست و ضد ما باشد بر ما واجب است از مطالبش به سود خود درس بگيريم و در راه پيشرفت ايران اسلامي به کار بريم دقيقا" همين کاري که من با گذاشتن وقت و صرف انرژي و پول در اين سايت انجام مي دهم بدون اينکه به جايي از سايت وصل باشم .

به اميد شاهنشاهي اسلامي ايران

اميد است رضايت کافي و لازم حاصل گرديده باشد اگر سوال بود خوشحال مي شوم دوست عزيز SORENA سردار ميهن دوست و دلير ايران

بدرود - يا حق
شاه سعيد مبشري
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 502 بار
سپاس‌های دریافتی: 231 بار

پست توسط hedayat.m »

سلام دوستان

من هم بر اساس مطالعاتم تفسیر خودم رو بیان می کنم
پيشگويي از ايران :

سانتوري 5 - سروده 86
بزرگ شهر
که به يک سر و سه بازو
بخش شده است .
از جريان آب
به سختي آسيب مند خواهد شد
دسته هايي از
مردان بزرگ
که
در ميان گروه تبعيديان هستند
آواره مي شوند
پيشواي پرشيا
بر بيزانس
فشارهاي سختي
وارد خواهد آورد .

به نظر من شبیه سیلی که تو تجریش اومد سال 69 یا 70 یا ....

نابودي
در انتظار (( ولسکو )) است
و زان پس وحشتي ترس آور
فرا مي رسد
و شهر بزرگ آنان
از رفتارهاي بيمار ناکانه
در حمله به مردان دين
تاراج نمايه هاي ماه و خورشيد
وتجاوز به پرستشگاه ها
و سرخ کردن آب هاي جاري
از خون
بي آبرو
رسوا
و لکه دار مي شود .

خیلی شبیه حمله مغول ها می مونه

از قدیم به مسلمانان شمال آفریقا بربر می گفتند. اینها نژادشون با اعراب خاور میانه متفاوته.

دوست عزیز kingsaeid
ايراني مسلمان شيعه هستم

همين حال نيز جمهوري اسلامي در تبريز با فروش مشروبات الکلي به ساير اديان بيت المال مسلمين را تقويت مي کند

دوران جمهوري خميني

شما هر کیش و آیینی و اعتقادی داری محترمه و کسی هم با شما مخالفت نمی کنه.
مثلا اینجا یکی طرفدار مرحوم احمد کسروی. یکی طرفدار عمر. بعضی طرفدار سلطنت هستند. بعضی ها به اختیار اعتقادی ندارن. خلاصه همه آزاد هستند.
شما هم اگر از جمهوری اسلامی یا امام خمینی خوشتون نمی یاد نیازی به پیچوندن نداری. راحت باش.

جمیعا موفق باشید.
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 17 بار

پست توسط machkol »

kingsaeid نوشته شده:به اميد شاهنشاهي اسلامي ايران

دوست نه چندان عزیز.ابتدا باید عرض کنم که اسلام هیچ گونه شاهنشاهی را نمی پذیرد پس امید واهیتان از بیخ و بن چرت است!
ثانیا می خواستم تعجب خودم رو از سطح فکر برخی افراد ابراز کنم!باز این لیبرال ها رو میشه یکاریشون کرد!دیگه شاه پرستی تو این زمونه خیلی عجیبه!!!! :-O :-O :lol:
غیر ممکن است که در نهایت آنچیزی نشویم که مردم فکر می کنند هستیم.
ژولیوس سزار
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط kingsaeid »

با سلام و درود خدمت دوست عزيز و گرامي msm

از نحو کنار هم گذاشتن مطالب توست شما خيلي لذت بردم عالي نکته يابي مي کنيد خوب بود ولي ...

در باره بربرها بايد گفت اعراب قومي سردرگوم و وحشي بودند در منطقه اي که شامل شبه جزيره عربستان و ناحيه کامل شمال آفريقا به غير از نوار ساحلي غرب قاره آفريقا و تنگه جبل الطارق پراکنده بودند و پراکندگيشان به علت نبود وضعيت جغرافيايي مساعد بود به علت وحشي بودن در هر ملت اسمي برايشان به وجود آمد در ايران به تازيان ( طبق گفته دکتر عبدالحسين زرين کوب که به اين بربر بودن شرح کاملي نوشته و الان فاميلش در شبکه 4 سيما فعاليت دارد اقلب ماه هاي رمضان زياد مياد ) و در ساير ملل به بربر ها مشهورند حال از بين اين بربرها يک دسته موحد شدند اين رسم انصاف نيست که آنها را نيز زير لواي بربرها قرار دهيم نستراد آموس نيز آنها را نيز پرچم بربرها قرار نداده و آنها را محمديون خطاب کرده و جاهايي که آن تازيان وحشي حضور داشتند آنها را بربرها صدا کرده من اين اطلاعات را از دکتر زرين کوب نقل مي کنم و به صحت آن شکي نيست مي توانيد با مطالعه کتابهايش ( اگر خواستيد شرح دهم بگوييد ؟ ) به اين مهم پي بريد .

اما برسيم به خلاقيت قشنگتان که الحق عالي بود :
پيغمبر خدا وقتي در آن روزي که حضرت علي در بسترش خوابيده بود از محاصره کفار به راحتي خارج شد ابدالمطلب او را در زنبيلي بزرگ قرار داد و بر پشت خود سوار کرد و به سمت خروج از بين نگهبانان رفت نگهبانان به او گفتند فلاني در زنبيل خود چه داري ؟ ايشان گفتند محمد
بعد نگهبانان گفتند عجب شوخي مسرت بخش و به او اجازه عبور دادند
آري نگهبانان آن گفته را مضاح تصور کردند و جدي نگرفتند و ايشان راست گفتند
من نيز راست حسيني به در متون بالا که شما گلچين کرديد و مي توانستيد بهتر گلچين کنيد راست سخن گفتم ولي شما آنها را بنا به ذهنيت خود در تضاد ديديد مگر کسي که ضد انقلابه حتما غير ايراني و نا مسلمون نا شيعس
يه زماني در نماز جمعه مي گفتن دشمن رفسنجاني کافره

من قصد ابراز تفکرات سياسي خويش را ندارم من در اين سايت از مطالب افراد درباره نستراداموس ديدن مي کردم از تاريخ جمعه 15 تير 1386 تا پيش از عيد و از مطالب خيلي حرفه اي آقاي زکتور (zector) خوشم آمد تا ديدم ايشان مورد کم لطفي چند نفر قرار گرفت صلاح ديدم وارد عمل شوم و ادامه راه ايشان را ادامه بدم و در پيامي از ايشان خواستم دوباره در صحنه حاضر شوند تا اين کشتي که محموله اش نستراد آموس است به راه خود به بهترين شکل ادامه دهد و به سر منزل مقصود برسد و طبعتا" چون نستراد آموس در مورد ايران و وقايعش پيشگويي هايي دارد که بيشتر مربوط به آخر کار شاه و آخر کار حکومت بعد شاه است رژيم خوش ندارد از قسمت دوم گفتاري به ميون بياد و براي همين ناگريز حساسيتهاي زيادي بر روي نستراد آموس از سوي رژيم ايجاد شده و اين سايت هم از اين قاعده مستثني نيست براي همين بزرگ شدن نستراد آموس خطر بلقوه اي است چون اگر مردم بفهمند سراغ قسمتهاي سانسوري مي روند و گير مي آورند که نستراد آموس خميني رو پيش بيني کرده و سقوط شاه را پيش بيني کرده و باز سقوط حکومت بعد از شاه توسط مردم را به خاطر فساد مالي و اختلاص پيش بيني کرده و به قدرت رسيدن شاهي محکم براي پارس را که آنها را به قدرت نخست خود باز مي گرداند را پيش بيني کرده و ...
من ابراز تفکرات فکريم را هدف نداشتم ولي از آنجايي که فرموديد راحت باشيد لازم مي بينم عرض کنم بنده مانند ساير ايرانيان مسلمان شيعه شاهنشاهي را لايق ايران مي بينم و فعلا" براي اين هدفمان دعا مي کنم چون به آيت الله بهجت گفتند با اينها چه کنيم . فرمودند دعا دعا کنيد چون دعا بزرگترين سلاح است .

در کل از روش قشنگتان تشکر مي کنم با خط فکري اينجانب نيز آشنا شديد اشاالله به کارتان رود .
اگر سوالي داشتيد در خدمتم فکر مي کنم اگر شش ماه اينجوري در تايپ ها شرکت داشته باشم پر کارترين کاربر شوم .
از گفتگو با شما خوشحال گشتم . يا علي
شاه سعيد مبشري
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

kingsaeid جان شاهنشاهي دقيقا در نقطه مقابل اسلان و بالکل با آموزه هاي اسلام مغايرت داره چون ميشه يه حکومت طاغوتي و استبدادي که مردم در اون هيچ نقشي ندارن.
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط kingsaeid »

با سلام خدمت دوست دو چندان عزيز و گرامي machkol

اسلام هيچ گونه شاهنشاهي را نمي پزيرد يا شما ؟ اگر بگوييم شما نظر اشخاص محترمه پس ما نيز احترام مي گذاريم اگر بگوييم اسلام پس لابد اسلام را نشناخته ايد يا اسلام خميني مد نظرتان است همان خميني که در نفلوشاتو دروغ گفت و بعد در ايران گفت تقيه کرديم همان خميني که دروغ گفت آب و برق و اتوبوسو مجاني مي کنه و بعد نکرد ههان خميني که خودش با خلخالي دست هيتلرو از پشت مي بستن ما مسلمانان شيعه تا آنجايي که مي دانيم دينمان مخالفتي با پادشاهي ندارد مخالفت نسبت به فرد است ان هم طبق احکام اسلام حال يک سري بي وطن خوششون نمي ياد خوب نياد نبايدم بياد چون ايران مال باباشون نيست که دلشون بسوزه ايران ما مال پدرانمونه دلمون مي سوزه که تخت جمشيد داره مي ره زير آب خدارشکر هر چقدر زدن کورشمونو بد نام کنند نتوانستند و خداراشکر شبکه 3 تو رمضان 1386 اعلام کرد کورش همان ذوالقرنين است که نامش در قرآن آمده
افتخار ما اين است که شاهانمان همه ايرانين و اين ننگو به خودمون نداريم که رهبرمون هنديه خدارشکر باز شبکه 22 بهمن 1386 اعلام کرد که اصليتش اين بابا هنديه
در ضمن ما يکتا پرستيم نه مثل بعضيا رهبر پرست انشاالله

از گفتگو با شما نيز خوش حال شدم و اميد وارم مانند بعضي خر حذب اللهي ياي بسيجي نباشيد که تمام عقايدشان يک نوار کاست ظبط شده فسيلي است اميد وارم فرد منطقيي باشيد که سخنان مردم را چرت خطاب نمي کنند . ياعلي

انشاالله به اميد ايران شاهنشاهي اسلامي
شاه سعيد مبشري
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط kingsaeid »

با سلام به انسان و مردي فهميده آقاي renger

اول از همه مي خواستم زودتر با شما در مورد آرماگدون صحبت کنم که به اين سخن خلاصه اکتفا مي کنم متن عاليي بود باز از اين مطالب درج کن خيلي تو پر بود ممنون

در مورد شاهنشاهي اين تعريف شما تعريف سران رژيمه نه تعريف حقيقي لغت در زمان حضرت داود نيز حکومت شاهنشاهي بود و بعد از شهيد شدن شاه وقت شاهنشاهي به عهده داود (ع) مي افتد توسط پروردگار اين را من نمي گم فيلم کارتوني شبکه 5 گفت به نام فرمانروايان مقدس

البته اشخاصي بودند که در زير لقب شاه خيانت هايي بس بزرگ انجام دادند ولي منظورم از شاهنشاهي همان شاهنشاهي زمان داود (ع) است آن تعريف همين مطلب تاييد دستي سخن که خود پيامبر خليفه نيز بود

از اظهار نظر محترمانيه تان بي نهايت متشکرم باز مار را سعادتمند کنيد

راستي از زکتور خبري نيست کجاس ؟
شاه سعيد مبشري
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

در صورت ادامه اين بحث تاپيک قفل خواهد شد
اينجا جاي اينگونه عقده گشايي‌ها نيست!
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

ببخشيد مثل اينکه تند رفتم.
ارسال پست

بازگشت به “بخش ويژه”