پيشگويي‏هاي نوسترآداموس

به كاربران برتر امكان ايجاد موضوع در اين بخش و مديريت آن موضوع داده مي‌شود

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست

مايل به درج ادامهء‌ مطالب هستيد؟

بلي
290
87%
خير
45
13%

مجموع رای گیری: 335

Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

پست توسط حسن2568 »

kingsaeid, سلام عزيز من هم درباره اين عالم فرزانه چيز زيادي نميدونم ام تو همين سايت در اين آدرس ميتونيد چيزهائي دربارش بخونيد يك تايبيك كاملتر هم كه چندين صفحه شده بود تو بخش ساير گفتگوها هست كه فرصت نداشتم دنبالش بگردم (دو تا آدرس يكي از نوستر آداموس وديگري شاه نعمت الله ولي) :(

http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=35239

http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=34697
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 13 بار

پست توسط Ocean Bird »

به خاطر دارم پیش از این جایی خوندم که پیشگویی های نوسترداموس دربرگیرنده ی حوادث جهان تا سال 2000 میلادی است . این درسته؟ از نوشته های شما من برداشت غیر از این داشتم!
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 502 بار
سپاس‌های دریافتی: 231 بار

پست توسط hedayat.m »

چون از این به بعد با بربر ها زیاد سر و کار دارید گفتم این متنو بزارم تا اونها آشنا بشید.

در شمال آفریقا گروه های بسیاری از بربرها (Berber) زندگی می كنند. آنها در سرتاسر مراكش، موریتانی، مالی، نیجر، الجزایر، تونس، لیبی، چاد و مصر انتشار یافته اند. به طور كلی می توان گفت كه بربرها در محیط های گوناگونی سكونت دارند: از سواحل مدیترانه و خلیج سوئز گرفته تا رشته كوه اتلس در مراكش و پهنه های بیابانی صحرای آفریقا، گروه های مختلف بسته به میزان خون عربی كه در رگ هایشان داشته باشند (آشكارتر از همه در مصر كه هر چه به سمت غرب می رویم رفته رفته رنگ می بازد) ویژگی های جسمانی متفاوتی دارند، اما قرابت های فرهنگی بسیاری دارند كه پیش از هر چیز زبان مشترك آنها است.
بربری نماینده پایه زبانی تمام آفریقای شمالی پیش از ورود زبان عربی است. زبان بربری طی دوره ای از قرن یازدهم تا قرن سیزدهم «معرب» شد اما در عین حال به نظر می رسد از زبان های اقوام همسایه نیز تاثیر پذیرفته است. قدیمی ترین اطلاعات موجود درباره بربرها نشان می دهد كه آنها تحت تاثیر فنیقی ها، كارتاژها، یونانیان، رومیان، بیزانسی ها و اعراب بودند اما با این حال منشاء جغرافیایی آنها همچنان نامعلوم است.
به همین دلیل بربرها یكی از اقوام بومی آفریقا به شمار می آیند. برخی پژوهشگران به فرضیه ای اعتقاد دارند كه بنا بر آن قوم گوآنسی (Guanci) كه زمانی در جزایر قناری زندگی می كردند نیز از نژاد بربر بودند. بربرها با آنكه بارها مورد هجوم قرار گرفته اند و فرهنگ شان عربی سازی شده، توانسته اند ویژگی های فرهنگی اختصاصی شان در سبك زندگی، خانه سازی و مراسم آئینی را حفظ كنند. گروه های بربر یكجانشین كشاورزی می كنند و در كنار آن گاو، گوسفند، قاطر، اسب و شتر پرورش می دهند. چند طایفه بربر گله دار و كوچ نشین نیز وجود دارد. فكیك ها یا رهبران معنوی بربر مراسم مربوط به آئین های كشاورزی و دامداری را در مجموعه ای از نماز و نیایش كه دعای باران را نیز دربرمی گیرد، برگزار می كنند.

فرهنگ نوسنگی قفصه (Capsian) در شمال آفریقا حدود ۱۱۵۰۰ سال پیش ظاهر شد و تا ۴۷۰۰ سال پیش دوام آورد. هم زبان شناسان و هم ژنتیك دانان جمعیت این فرهنگ را به عنوان دوره ای احتمالی برای انتشار زبانی آفریقایی آسیایی در این منطقه می شناسند. اما خاستگاه فرهنگ قفصه از نظر باستان شناختی نامعلوم است. بر اساس نظریه زبان شناختی مهاجرت عموماً اعتقاد بر این است كه این زبان دست كم ۱۲هزار سال پیش در شرق آفریقا منشأ گرفته در حالی كه بعضی دیگر خاستگاه آن را خاورمیانه می دانند. در زبان نوبه ای (Nubian) در شمال سودان چندین كلمه بیگانه وجود دارد كه از بربری وام گرفته شده و بنابراین نشان می دهد كه انتشار جغرافیایی آنها در گذشته به طرف جنوب شرقی بیش از امروز بوده است. بربرها غالباً مسلمان سنی و از مذهب مالكی هستند در حالی كه چند طایفه از ساكنان شمال صحرا به فرقه اباضیه تعلق دارند. طریقت صوفیه در غرب فراوان و در شرق كمیاب تر است. برخی گروه های بربر پیش از گرویدن به اسلام، به مسیحیت و یهودیت گرویده بودند در حالی كه عمدتاً به طور سنتی چندخدایی بودند.

روزنامه شرق
  و يارانم
در مشقت هاي فوق الطاقه چندين ساله هيچ مقصودي نداشته و نداريم جز
حفظ ايران از تعرضات خارجي و فشار خائنين داخلي ، تامين آزادي رنجبران ستمديده مملكت و استقلال حكومت  

كوچك  
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار
تماس:

پست توسط kingsaeid »

با سلام خدمت دوست عزيز msm جان

از فعاليتت بي نهايت ممنونم که در راستاي پر بار بودن سايت از لحاظ علمي قدم برداشته اي منتظر مطالب بيشترت هستيم .

ياعلي
بدرود _ پاينده و خرسند باشيد _ ياعلي
شاه سعيد مبشري
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط kingsaeid »

درود بر Ocean Bird دوست گرامي

اين جمله يه جورايي درسته چون نستراد آموس حوادث سال 2000 رو پيشگويي کرده نه تا 2000
نستراد آموس بزرگترين پيشگويي است که توانسته اتفاقات جهان را تا آخر پيش بيني کند و اين شهرت به خاطر درست پيشگويي کردن حوادث ايجاد شده اگر مطالبو کامل ديده باشي خيلي چيزا راجبه خيليا گفته مثلا هيتلر و صدام و پاستور و ... در اون زمان يعني قرن 16 ميلادي گفتن اين اسمها خيلي عجيبه و...

بله نستراد آموس تا قيامت پيشگويي دارد حتي روز رستاخيز را نيز شرح داده که تمام سروده هاش با روايات اسلامي ما مطالقت مي کنه اگه اين دو تايپيک يعني نستراد آموس و آخرالزمان را مطالعه کنيد شباهت وحستناک اين دو را درک مي کنيد انشالله خود اين شباهت ها را به زودي درج مي کنم .

عجبترين قسمت پيشگويي هاي نشتراد آموس درباره ايرانه شاه و خميني و ... که من انشالله آن قسمت مورد تاييد حاکميت را در تايپيک قرار مي دم .

البته به گفته يکي از دوستان حسن آقا ما در ايران پيشگويي داشتيم به نام شاه نعمت الله ولي که دست نستراد آموسو از پشت مي بنده البته من اينو پيشتر شنيده بودم و قبول دارم جالب اينه که هر دو پيشگويي هاشونو قالب شعر بيان کردند .

فعلا با اجازه - سعيد
شاه سعيد مبشري
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط kingsaeid »

سلام حسن جا از اون دوتا لينک خيلي ممنون در اولين فرصت ازش بهترين استفاده را مي برم . :smile:
شاه سعيد مبشري
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط kingsaeid »

درود بر همه يارانم در اين تايپيک

دوستان بيان کردن چند نکته را براي ادامه روند کار پيشگويي هاي نستراد آموس بزرگترين پيشگويه مشهور لازم مي دانم حتما شما دوستان حرفه اي در بحث نستراد آموس مي دانيد که سروده هاي نستراد آموس در 10 سانتوري ( قرن ) و در هر سانتوري 100 سروده وارد شد البته نستراد آموس حرفهايه ديگه اي هم زده که در قالب نامه و وصيت و سروده هاي متفرقه يافت مي شود و سنديت دارند در کتاب , سروده ها بر طبق مصلحت در هر دوره اي سانسور مي شدند که امري طبيعي است براي حفظ امنيت آن حکومت آن دوره و حاکميت دوره ما هم مانند حاکميت دوره قبل ما از اين قاعده مستثني نيست و از رو من بر آن شدم که مطالبي که دارم را به سه بخش تقسيم کنم 1 _ مطالبي که رژيم حاکمه تاييد کرده و در آن هيچ شکي نيست 2 _ مطالبي که تحريف شده اند و قسمتي ازشان سانسور شده اين دسته را در کنار آدرسشان در پرانتز درج مي کنم تحريفي 3 _ مطالبي که بل کل نيست و يا جايشان چيز ديگري قالب ( سروده جعلي قرار داده اند) کرده اند اين دسته را در کنار آدرسشان در پرانتز درج مي کنم حذفي
در ضمن تمام آدرس ها هم در چاپ قديم 50 سال پيش و هم چاپ اکنون خارج و هم چاپ رژيم يکسان نيستند آن هم به اين دليل است که وقتي سروده اي پاک مي شد سروده بعدي مي چسبيد به سروده قبلي و شماره ها يه دونه تقليل پيدا مي کردن حال اگه دوتا حدف مي شده شماره ها دوتا تقليل پيدا مي کرده و در آخر سانتوري به جاي آن چند سروده حذفي سروده جعلي قرار مي دادند در بعضي از چاپ ها اين زيرکي به خرج رفته که ترتيب شماره ها را بهم نمي ريختند براي اينکه گندش کمتر در بياد و همان جا جاي سروده حذفي با الهام از سروده هاي ديگر سروده اي جعلي مي سرايدند و قرار مي دادند اين کار بيشتر در مورد گروه 3 صورت مي گرفت براي گروه 2 اين شرايط نبود و فقط لغت يا يک جمله کوتاه را حذف مي کردند و جايش چيزي نمي گذاشتند چون نياز نبود اگر هم صورت داده باشند بايد خيلي خيلي کم باشد براي همين از آنجايي که چاپ حاکميت در دسترس است من آدرس دهي را بر روال آن قرار مي دهم تا اگر کتاب جا به جايي در سروده ها نداشته باشد ( که اکثر چاپ هاي کنوني اين چنين اند و آن ترفند قديمي بود الان علم پيشرفت کرده مردم حاليشونه بايد حرفه اي کار کرد) درست در بياد چون من هم کتاب قديمي دارم هم کتاب جديد که جا به جايي نداره در اين دو کتاب آدرس ها يکسانند در مورد گروه 1 هيچ مشکلي وجود ندارد آدرس ها همان آدرس ها هستند در مورد گروه 2 باز آدرس همان آدرس است ولي تحريفي دارد که واضح است با يک تطبيق ساده مطلب تحريفي نمود پيدا مي کند در مورد گروه 3 همن طور که گفتم اصلا" در چاپ رژيم و خيلي چاپ هايه زمان آخر شاه و تک و توک در چاپ هاي خارج پيدا نمي شن ( در اين مورد چاپ هاي خارج معتبر تر است و از چاپ هاي داخل چاپ هايي که بالايه 40 سال عمر دارن معتبرن ) اين گونه مطالب رو يا پاک کردن جاش مطلب جعلي قرار دادن که کم هم نيستند و به چشم که مي ياد شايد بي اغراق بشه گفت اين اتفاق براي 200 سروده پيش آمده يا به طور کل از بيخ پاک کردن که اين امر فقط در مورد سروده هاي 43 تا 100 سانتوري 7 رخ داده يعني سناتوري 7 کتاب نستراد آموس رژيم کنوني در عين نا باوري به جاي 100 سروده 42 سروده دارد البته من شنيدم چاپ جديدي در آومده که اين نقص بزرگو که حالا عين بمب صدا کرده را با قرار دادن سروده جعلي ( که قطعا هر کي سراييده پدرش در اومده چون يکي دوتا نبودند ) مرتفع کردند که نسخه حاکميت من اين ويرايش رو نداره ولي طبق آنچه در نسخه قديمي ديدم خيلي تعجب کردم حال اون شايد 200 سروده اين طوري که من مي بينم و دريافتم هم به ضرر شاه و رضا خان است و هم به ضرر حاکمان رژيم از جمله از خميني هم چيزهايي هست در کل به ضرر حاکمان 90 سال گذشته ايران است ولي اون سروده هاي سانتوري 7 همه اش 85 درصد در باره خاور ميانه است براي همين سانتوري هاي 42 تا 100 از بيخ حذف شده چون حرف داره حال يا از سانتوري 7 تعداد 58 (58=42-100) سروده در هم حذف شده و به باقي ماندگان از 1 تا 42 شماره اختصاص داده اند مثل نسخه جديد من و يا مانند نسخه پيشرفته اي که رژيم داده بيرون سروده هاي بي مشکل را سر جاشون قرار داده و مشکل دار ها را با جعلي عوض کرده که اينو من ندارم و براشم پول نمي دم همين قبليه رو که مي خواستم تحريفي يارو بدونم بابتش هفتو نيم پول دادم به کتاب فروشي هاشمي ميدان وليعصر و يه سري تفسير بي خود از مفسرين نظام گيرم اومد البته ارزش هم داشت فهميدم کودوما رو چاپ نکردند .
خلاصه ما زمان شاه سانسور رو اين کتاب داشتيم رو مواردي که شاه کنار مي ره و از مطالب سقوط حکومت بعد هم سخن نمي رفت چون سقوط حکومت بعد يعني سقوط شاه و پيروزي ديگري و در حال حاضر تا 5 سال پيش فقط مطالب ضد شاه اضافه شد و مطالب سقوط اي حاکميت باز در ابهام ماند و فقط مطالب حذف مي شد تا در چاپ هاي جديد سروده هاي جديد نسترا آخوند اضافه گرديد ( مضاح کرديم بخنديم جدي نگيريد ) .

قسمت سوم - انشاالله ادامه دارد
شاه سعيد مبشري
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط kingsaeid »

پیشگویی های نستراد آموس که در آن به صراحت نام ایران بیان شده و حکومت تاییدشان کرده است و چاپ نموده :

( سانتوری 1 سروده 70 )
گرسنگی , باران و جنگ
در « پرشیا »
ایستا نمی شود
گروه بی شماری از وفاداران
از فرمان روای خودکامه
رو بر می گردانند
... هایی
...
مخالفت با او
در فرانسه آغاز می گیرد
در فرانسه نسز به پایان خود می رسد
ور در همان جا
برای نابودی یک نفر
در پنهان
پیمانی بسته می شود .

در اینجا باید بگوییم که بنا به سه خط آغازین گرسنگی و باران و جنگ هیچگاه برای همیشه در ایران مستدام نخواهد ماند و گذرا می باشد همان طور که کورش بزرگ از خداوند خواست : خدا یا سرزمین هیچگاه دچار خشکسالی و گرسنگی و جنگ پایدار , نگردد و از خط های 4 و 5 و 6 این بر می یاد که فرماندهان نظامی زمان شاه با دیدن وضع آشفته کشور و مطلع شدن از مسایل مخفی کسور وام های کلان گرفتند و بدون توجه به شاه به او پشت کرده و میهن را ترک کردند که ننگ بر آنها باد درمرود خط 8 باید بگویم این خط در دست رس نیست و یا شاید مصلحت است نباشد و در مورد ادامه مطلب دیگر همه می دانند که تا لحظه تاریخی ملاقات رمزی کلارک نماینده آمریکا با آقای خمینی در نفلوشاتو پاریس فرانسه حکومت شاه مشکل جدی نداشت از آن لحظه ساز اصلی مخالفت با او زده شد و براندازی حکومت آغاز گردید و در همان جا به نتیجه اصلی یعنی براندازی پایان پذیرفت و برای از میان رفت شاه در پنهان امریکا و آقای خمینی پیمانی سوری بستند .

( سانتوری 1 سروده 73 )
به فرانسه
اتهام زده می شود
که
از سوی پنج کشور همیارش
نادیده گرفته شده است
کشورهای الجزیره و تونس
با یارمندی مردم « پرشیا »
به جنبش در می آیند
لیون , سویل و بارسلون
از پای در می آیند
آن ها به خاطر ونیزی ها
نمی توانند
بشتاب از آن بخش گذر کنند

نکته واضح این سروده این است که در روزگاری ایران که کشور های دیگر را تحت فرمان دارد به ایتالیا و جنوب اروپا حمله می کند و ونیز آشفته خطرشان می کند از خط های آغازین این سروده که راجب هم پیمانان فرانسه است گیرایی خوبی به عمل نیامده است .

( سانتوری 3 سروده 31 )
مردم ارمن
و عرب ها
در نبردگاه « مدیا »
به گرد هم می آیند
افراد و لشگر عظیم
سه بار تمام
با یکدیگر رویاروی می شوند
پس آنگاه
بنا های سلیمان بزرگ
در نزدیکی خط مرزی آراکسیو
ویران می شوند .

از این سروده بر می آید در آینده ارمنی ها و عرب ها در ایران به هم ملحق شوند و در مقابل گروهی دیگر قرار بگیرند حال معلوم نیست که آن گروه افرادی هستند یا لشگری عظیم و این هم معلوم نیست که ارمن ها و عرب ها که در ایران گرد هم جمع شدند افراد حساب می شوند یا لشگر عظیم به هر حال در درگیری هایی که شمارش 3 می باشد بناهای باقی مانده از حضرت سلیمان که در منطقه آراکسیو ( احتمالا غرب سوریه و لبنان و غرب عراق ) موجود است به کل از میان می رود حال احتملا" جنگ گروه متحد در ایران که یحتمل به یارمندی ایرانیان نیز هست علیه اسراییل صورت می گیرد .

( سانتوری 3 سروده 64 )
اسپانیای بزرگ
به دست رهبر پاریس
گشوده می شود
تری رمس
در برابر محمدی هایی که
از « مدیا » و « پارتیا »
برخاسته اند
می ایستند .
پی از آن که آن مرد
سیکلاد را غارت می کند
انتظاری بس بزرگ
در بندر یونان حاکم می شود .

این سروده به تمام نشان از آن دارد که اسپانیا روزی توسط فرانسویون سقوط خواهد کرد در زمانی که فرانسوی ها ئارای رهبری مقتدر دارند در این هنگام تری رمس که نوعی قایق سه پهلوی پاروزن بوده اند در برابر ایرانیان مسلمان که تا آن جا پیشروی کرده اند ایستادگی می کنند و احتمالا" با شکست روبرو شده اند چون مردی که قطعا از نیروهای خودی است سیکلاد را زیرو رو می کند و از دو خط آخر این بر می آید که در آن محدوده ساحلی که قطعا" جنوب اسپانیا است همه چیز تا زمانی نسبتا" طولانی برای یک جنگ نه یک روزگار به یک آتش بس بدل می شود .

( سانتوری 3 سروده 77 )
اقلیم سومین
برج جدی را در بر می گیرد .
پادشاه « پرشیا »
به ماه سپتامبر
در چنگال مصری ها اسیر می شود
جنگ , زیان , خسارت و مرگ
و زان پس ,
برای صلیب ,
شرمساری بسیاری خواهد بود .

این به درستی یکی از پیشگویی های پر دامنه نستراد آموس است که در مورد پرشیا صورت گرقته است و در مورد روزگاری بس بلند می باشد که تا دو خط آخر همه اش کاملا" رخ داده است و دوخط آخرش نیز در حال رخ دادن است او در این سروده درست دقیقا" به برجی اشاره می کند که در همان برج بود که شاه میهن را برای همیشه بدرود گفت و به مصر پناه برد به بهانه سفر و در آن مستقر شد ولی این جانب به قطع یقین دارم که نستراد آموس مانند نام هیتلر که گفت هیستر در باره مصری ها اشتباه کرده و آن سفر را به اسارت شدن تعبیر کرده البته از این هم دور نشویم که برخی ها به این اشاره می کردند که مصر برای اینکه شاه را به آمریکا تحویل دهد او را نگاه داشته و در ادامه سروده به دوران جنگ ما و بعد به زیانی که به ما از جنگ رسید و بعد به خساراتی که پرداخت کردیم همان تحریم های آمریکا و شیدانی که در راه میهن دادیم به عنوان مرگ اشاره کرد و بعد از اینها به شرمساری که دچار صلیب ( نمادی از چیزی ) می شود اشاره می کند که خود شما منظور از این مصراع آخر را حتما" گرفته اید که هم رخ داده است و هم در حال رخ دادن .

( سانتوری 3 سروده 78 )
رهبر اسکاتلند
همراه با شش آلمانی تبار
در چنگال دریا مردانی که از شرق آمده اند
به اسارت در می آیند
آنان
در گذاره دریایی
از تنگه جبل الطارق
و اسپانیا گذشته
و در سرزمین « پرشیا »
به شاه ترس آفرین جدید
معرفی می شوند .

این سروده که از آینده گویاست برآیند درستی ندارد و در دست بنده نیز تفسیری نیست که بر آن افزوده کنم ولی چیزی که می شود از آن براورد کرد این است که ایران آینده به قدرت و گسترش رسیده تا جایی که گشت های دریایی ایران رهبر اسکاتلند و چند آلمانی را دستگیر و از مسیر دریای گذشته تنگه جبل الطارق را رد کرده و از خاک اسپانیا توسط راه هایه زمینی به ایران آورده می شوند و آنها را به شاه ترس آفرین جدید که استعاره از شاه قدرتمندی است که جهان را خیره خود می کند و جهانیان از او واهمه دارند معرفی می کنند این سروده به روشنی نشان دهند این است که پارس به شاهنشاههی خود بر می گردد و توسط شاهی قدرتمند اداره می گردد .

( سانتوری 5 سروده 25 )
شاه زاده ای عرب تبار
سیاره مریخ
و زهره
در برج شمس و اسد
و حکومت کلیسا
در آب های دریا نابود خواهد شد
از سرزمین « پرشیا »
نزدیک به نیم میلیون جنگاور
خاک مصر و بیزانتیوم را محاصره خواهند کرد
شیطان
به راستی
به چشم دیده خواهد شد .

برایند از این سروده این است که توسط شاه زاده ای عرب نژاد در هنگامی که مریخ و زهره در برج شیر و خورشید قرار گیرند حکومت مسیحیان در اروپا به پایان خود می رسد و به زیر آب فرو می رود این فرو رفتن در زیر آب دربا هم می تواند توسط چندین بمب اتم که در اب های ساحلی اروپا ریخته می شوند و منجر به پیش آمدن سونامی می گردند صورت گیرد هم می تواند طبق علایم آخر الزمان توسط بارانی شدید که همانند باران زمان نوح ( ع ) است پیش آید چون مسبب این کار احتمالا" یا ایران است یا شاه زاده عرب تبار پس نظریه اول صحت بیشتری پیدا می کند ( یعنی بمب اتم ) و در ادامه به روشنی واضح است که در آینده 500 هزار نفر ایرانی مصر و بیزانس را فتح خواهند کرد و در این میان شیطان خود نمایی می کند حال معلوم نیست منظور اهل باطل است یا خود ابلیس اگر آخرالزمان نباشد پس هدف اهل کفر هستند که خود را نشان می دهند و اگر آخرالزمان باشد بنا به روایات در شبی که روزش از آسمان صدای بشتابید به سوی حق به گوش جهانیان می رسد در آن شب که دعوت ابلیس صورت می گیرد که بشتابید به باطل هدف است و شاید اینها هم نباشد منظور قدرت نمایی ایران مد نظر است که وحشت اروپاییان را سبب می گردد .

( سانتوری 5 سروده 27 )
دلیر مرد « پرشیایی »
با سلاح های آتشناک خود
از نزدیکی های دریای سیاه
برای تسخیر ترابوزان خواهد آمد
فاروس
و میتلین به لرزه در می آیند
و خورشید
به دریای آدریاتیک
که مملو از اجساد اعراب است
خواهد تابید .

در این پیشگویی باری دیگر سخن از پرشیا ست و مردی که از پرشیا بر می خیزد و با سلاح های آتشناک خود به قصد تسخیر بندر ترابوزان که در کناره دریای سیاه و متعلق به ترکیه است آهنگ جنگ می کند و با آمدن او سونان و جزیره فاروس که در کشور مصر قرار دارد و در گذرگاه ورودی بزرگ ترین بندر آن پتولمه فانوس دریایی دنیای باستان که یکی از شگفتی های هفت کانه جهان است وجدو داشته به سختی خواهد لرزید .
با استناد به این پیشگویی باید گفت پس از انجام نبرد هابب که در گذاره آن دریای آدریاتیک از اجساد کشتگان عرب پوشیده می شود قدرت ایران بسیار فزونی یافته و مرزهای آن تا میتلین = یونان , فاروس = مصر و ترکیه = دریای سیاه گسترش می یابد .

( سانتوری 5 سروده 86 )
بزرگ شهر
که به یک سر و سه بازو
بخش شده است .
از جریان آب
به سختی آسیب مند خواهد شد
دسته هایی از
مردان بزرگ
که
در میان گروه تبعیدیان هستند
آواره می شوند
پیشوای « پرشیا »
بر بیزانس
فشارهای سختی
وارد خواهد آورد .

در این سروده شهری از جریان آب که بی شک سیل بزرگی مد نظر است اسیبی می بیند که احتمالا" نقشه این سهر به یک سر و سه بازو شبیه است مردان بزرگی که در بین گروه های مردم از آن جا کوچ کرده اند پراکننده و آواره می شوند و پیشوای ایرانیان در آن هنگام بر بیزانس را در سیتره فساره های خود قرار می دهد .
جیمس لاول , ژوبرت و اریکا چاتهام مفهوم این سروده را به نبردهای ایران و عثمانی در سده های هفدهم و هیجدهم نسبت می دهند ولی بنا به گفته برخی صاحب نظران این سروده به این زودی ها رخ نخواهد داد ( البته به زمان آنها شاید الان نزدیک باشد ) به هرسان در این سروده به آنچه که در پرشیا و در بیزانس ( احتمالا" ترکیه مد نظر است ) روی خواهد داد اشاره شده است سیلی بزرگ و ویرانگر در راه است در کجا ؟ نمی دانیم ؟
ولی شک بیشتر به استانبول می رود بزرگ شهری که در کنار آب گشترده شده است .
البته اگر این بزرگ شهر ار یک کشور در نظر گرفت به نکات جالبی می رسیم چون در آینده بنا به گفته پیشگوها و روایات قرار است ایران گسترش یابد در این حال نقشه اش یک سر که دریای خزر و اطرافش باشد و سه بازو که یکی در شرق که یکه منطقه وسیع هم مرز چین است و یکی منطقه شمال غربی که ترکیه و بخش جنوب شرقی اروپا است و یکی مناطق عربستان و مصر است بدل می شود طبق شواهد نقشه ایران نه تنها تمام سرزمین هایی که در طول تارخ بر آن حکم رانده است شامل می شود بلکه مناطق تاریخی جدید نیز شامل می گردد .

(سانتوری 10 سروده 21 )
شهریار بزرگ
در همان زمانی
که
به مردی بازنده
از هواداران لجوج خود
جواهری را هدیه می کند
به قتل می رسد
پدر که آرزومند نفوز بر پسر خویش است
به نجابت تمام
همان کاری را با او می کند
که
زمانی مغ ها
در « پرشیا » انجام می دادند .

در این سروده ایران نقش محوری ندارد و من آن را به خاطر عنوان مطلب که بود : (( پیشگویی های نستراد آموس که در آن به صراحت نام ایران بیان شده و حکومت تاییدشان کرده است و چاپ نموده )) آوردم تا سروده ای از قلم نیفتد و فقط به عنوان یک مثال برای پیشگویی آورده شده است .
نستراد آموس در دو خط پایانی اسن سروده به روشنی به آگاهی خود از روش های مغانه اشاره می کند حال باید دید مغ های باستانی آریایی در آن هنگام که با پسری نا اهل روبرو می شدند چه می کردند .
در تعریف روش تربیتی نوآموزان مهر آورده اند , که با آنان به خشونت بسیار رفتار می شد و تا از انواع آزمایش های هولناک سرافراز بیرون نمی آمدند به آنان اجازه ورود به هفت راه عشق داده نمی شد پیشگو در این جا از یک پدر و یک پسر سخن می آورد اما کدام پدر و پسر , شاید اشاره نوستراد آموس به یک « پیر = پدر » انجمنی و یک « مهر آموز = پسر » است اگر این چنین باشد بی گمان این پسر بنا بر آیین نامه رایج انجمن میترایی به راهی که دلخواه پدر است کشانیده می شود .
در مورد خط های نخستین این سروده چون موفق به شناسایی شهریار بزرگ نمی شویم چیزی هم برای گفتن نداریم .

( سانتوری 10 سروده 86 )
پادشاه اروپا
به همراهی آنانی که
از بخش شمالی فرآ می آیند
لاشخور واره
از راه می رسد
تا
بر نیروی بی شماری از سرخ ها و سپیدها
فرمانروایی کند
کشور آلمان
به سوی پادشاه بابل
پیش خواهد راند .

بی شک نوستراد آموس از به کار رفتن واژگان ترکیبی پادشاه اروپا در این سروده هدفی را دنبال کرده است می دانیم که در گذشته اروپا هرگز یک پادشاه واحد نداشته است اما شاید در آینده پی از آن که اتحاد اروپا تشکیل واقعی خود را به دست آورد چنین عنوانی هم به دور از دست رس نباشد و به وجود بیاید .
در باره پادشاه اروپا و سرخ ها و سپیدها و انانی که از شمال می آیند باید گفت اریکا چاتهام و چند تفسیر نویس نوستراد آموس دیگر نیروهای متحدی را که به مخالفت با ناپلوئون برخاسته و او را نخست به سنت هلن و سپس به گور فرستادند همان « پادشاه اروپا » شناخته و نیوهای سرخ و سپید را هم به ترتیب انگلیسی ها و اتریشی ها و آنانی را که از شمال می آیند , روس ها دانسته اند .
این پیشگویی از آنجا که نام بابل را یدک می کشید حائز اهمیت بود .

قسمت چهارم – انشاالله ادامه دارد
شاه سعيد مبشري
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط kingsaeid »

چند پیشگویی حیرت آور از « نستراد آموس » :

هیتلر - صدام - پاستور - دوگل

هیتلر :

( سانتوری 2 سروده 24 )
حیوانات گرشنه
و وحشی
از رودخانه خواهند گذشت
بخش بزرگ تر نبردگاه
به مخالفت با « هیستر » بر خواهند خاست
آن مرد
در آن زمان
که
« هیستر » هیچ آیینی را نمی پذیرد
یک رهبر را
به قفسی آهنین
خواهد انداخت .

این پیشگویی به راستی یکی از آوازه دارترین الهامات نوستراد آموس است که در آن با استعاره « هیستر » در واقع هیتلر و دوران پر آشوب قدرت نمایی های او یاد کرده است . مردی که به تمامی قوانین و آیین های انسانی پشت پا زد و اروپا را در خون جوانانش غرقه ساخت « حیوانات گرسنه » نماد سربازانی است که با شکم خالی از رودها و کوه ها و دره ها می گذشتند اما درباره قفسی آهنین که رهبری در آن زندانی می شود باید به پناهگاه تمام بتونی زیر زمینی فوهرر که سرانجام در همان جا خود کشی کرد نسبت بدهیم درباره بخش بزرگتر نبردگاهی هم که به مخالفت با هیتلر برخاست می توانیم به مخالفان بسیار نازی های در اروپا و در دنیا اشاره کنیم و به ویژه از متفقسن و قوای آزادی بخش آنان یاد بیاوریم ( اگر چه از پس شکست هیتلر هم دنیا هرگز روی آرامش به خود ندید ) .
باید بدانیم که پیش از پایان جنگ دوم جهانی دکتر گوبلز پس از آشنایی با پیشگویی های نستراد آموس کوشید تا با واژون کردن گفته های او که در چن جا تکرار شده است پیشگویی ها را به سود نازی ها نشان داده با تبلیغات در این باره روحیه متفقین را ضعیف کند .
و بدین سان بود که چندین کتاب درباره نوستراد آموس البته با تحریف گفته های او به نوشته درآمد که معروف ترین آن « نوستراد آموس و نازی ها » اثر « الیک او » است .
ولی متفقین نیز که به هدف دکتر گوبلز وزیر تبلیغات هیتلر پی برده بودند با چاپ پیشگویی های دست ناخورده نوستراد آموس که به روشنی شکست نازی ها را پیشگویی کرده بود اثرات این تبلسغات دروغین را نابود کردند .

صدام :

( سانتوری 2 سروده 63 )
پس آنگاه
بسی زود
« Mabus » کشته خواهد شد
و در پی آن
نه تنها انسان ها
که
حیواناتی بی شمار نیز
نابود می شوند
و زان سپس
کسنه ورزی ها فوران می کنند
و در آن تاریخ
که
ستاره دنباله دار
از آسمان بگذرد
صد ها نفر
از گرسنگی و تشنگی
رنج خواهند برد .

نوسترآداموس در این پیشگویی از واژهء ناآشنای Mabus استفاده کرده است اما هنگامی که حروف این کلمهء بی معنی را برعکس نمائیم، به واژهء Subam خواهیم رسید و با تغییر حرف b به d (در واقع برعکس کردن) به واژهء Sudam صدام خواهیم رسید .
این نوع نام گذاری، از جمله روشهای معماگونه و مرموز نوسترآداموس در بیان اسامی خاص می باشد. وی صلاح می دید محتوای بسیاری از نوشته هایش مخفی بماند تا در زمان خود و برای اهل همان مقطع تاریخی، روشن و آشکار گردد.
بر طبق پیشگویی پس از مرگ صدام انسان ها و حسوانات زیادی کشته می شوند و خیلی ها نیز از گرسنگی و تشنگی می میرند که اکنون در عراق در حال رخ دادن است و مطلب جالبی که اشاره شده فوران کینه ورزی ها بعد از مرگ صدام است که دقیقا" درست گفته است و بین اقوام عراق سنی و کرد و شیعه و ... درگیری های شدیدی مشاهده و به گوش می رسد .

پاستور : ( احتمال خیلی زیاد این را فقط از من شنیده اید )

( سانتوري 1 سروده 25 )
گم شده اي
که در گذاره سده ها
از چشم پنهان بوده است
سرانجام ديده مي شود
از « پاستور » به سان تنديسه اي ايزدي
تجليل خواهد شد
و اين همه
در آن زمان که ماه پر باشد
اگر چه
از شايعاتي چند
او « پاستور »
سرافکنده مي شود .

اين سروده به روشني از پاستور بزرگ که اينک يکي از پايه گزاران دانش پزشکي شناخته مي شود به نام ياد مي کند .
پاستور به تاريخ 14 نوامبر سال 1889 انستيتوي معروف خود را بازگشايي کرد گردش دوراني ماه هم از سال 1535 تا 1889 بود .
مخالفت هاي پي در پي آکادمي و دشمني ها و کارشکني هاي آشکار نه تنها در پيرامون اين مرد بزرگ جنجالي به راه انداخت بلکه سبب ساز افسردگي او نيز گشت . اگر چه از آن پس از او و مقام علمي او تجليل هاي بشياري شد .

دوگل : ( احتمال خیلی زیاد این را فقط از من شنیده اید )

( سانتوری 9 سروده 33 )
فرمانروای روم « آنه مارک »
و « هرکول »
سه بار تمام
با فرنام « دوگل » به رهبری فرانسه می رسد .
آب ها
پیرامن « سن مارک » را دوره می کنند
آن مرد
نخستین شخصیتی است
که از تمام شهریاران زمینی
بلند نام تر
می شود .

این شاید محیر العقول ترین پیشگویی نستراد آموس باشد که در آن زمان از این اسم پرده برداشته است در این سروده که هنوز از نیمه اولش برآیند درستی نمی رود به شهرت ژنرال دوگل رهبر نهضت مقاومت ملی فرانسه که توسط شغال مورد ترور ناموفق قرار گرفت اشاره دارد که واقعا" بعد از کورش بزرگ از بلند نام های تاریخ است .

البته نستراد آموس از شخصیت های تاریخی زیادی نام برده یا شرح حالشان را به طور کاملا" دقیق که هیچ فرد دیگری را به ذهن نمی آورد مانند : آقای روح ال..خمینی و هانری دوم و محمد رضا شاه پهلوی بیان کرده ولی به حیرت آفرینی این چهار تن نیستند .

تکان دهنده بود نه ؟

بدرود _ سعید مبشری _ یاعلی

قسمت پنجم - انشاالله ادامه دارد .
شاه سعيد مبشري
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط kingsaeid »

چند پیشگویی از نستراد آموس :

آریاییان :

( سانتوری 10 سروده 5 )

نه نفر مرد
از آریاییان لیسبون پرتقال
با مناطق آلبی و کاسترز
وحدت نوینی را
پایه گزاری می کنند
پس آن گاه
چون فرمانروای تازه
در چهره اعجوبه ای جدید
از لوآرگوس باز می آید
شهر های تولوز و کارکاسون هم
به وحدت دسیسه آمیز آنان
می پیوندند .

در این جا نستراد آموس از چند تن آریایی سخن به میان آورده که محوریت اجانم حرکتی هستند در این جا باید توجه داشت که نستراد آموس تبارش به آریاییان می رسد .

بزرگراه ابریشم :

تمامی جاده های باستانی
و ابریشم باری دیگر
آباد شده
وبه سوی شهری همانند ممفیس کشیده می شوند
مرکوری بزرگ هرکول واره
با فلوردولیز
زمین و دریا
و سرزمین ها را
به شدت
به لرزه در می آورند .

مرکوری همان برج عطارد از منظومه خورشیدی است که نزدیک ترین سیارات به خورشید است یونانی ها این سیاره را هرمس می نامند و نام واژه پارسی آن تیر است که یونانی ها و رومی ها را آن را پسر زئوس خدای خدایان و پیک او می شمارند و ایرانی های آریایی آن را نمایه دانش , فرزانگی , دبیری و ادب و قدرت روحانی می دانسته اند این چنین در آن هنگام که تمامی این منش ها با هرکول که نماد قهرمانی است در آمیخته شده وزان سپس با فلوردولیز = گل سورخ که نشانه پادشاهی فرانسه است همپا و همیار شود از آن قدرتی زاییده می شود که به راستی می تواند زمین ها و دریا ها و کشورها را به لرزه در بیاورد
در باره خط های ابتدایی باید گفت به این نکته اشاره شده که راه های باستانی رونق اولیه خود را خواهد گرفت و در این بین به بزرگراه ابریشم اشاره کرد که مطابق با سروده های پیشین نوستراد آموس این امر دور از ذهن و دسترس نیست چون ایران بزرگ به راه های بزرگ نیز نیاز دارد من در این جا نقشه امپراتوری بزرگ ایران را قرار می دهم تا مشاهده کنید در طول تاریخ چه نقاطی از جهان در اختیار ما قرار داشت .

بدرود _ سعید مبشری _ یاعلی

قسمت ششم - انشاالله ادامه دارد .
شاه سعيد مبشري
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 50 بار
سپاس‌های دریافتی: 181 بار

پست توسط zector »

خوب هست که تاپیک ادامه یافت. فقط بحث سیاسی نکنید و به حقیقت بپردازید چونکه حقیقت ، حقیقت خواهد بود و آینده ، آن چیزی است که در گذشته رخ داده است و تغییر ناپذیر است !
با تشکر
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 13 بار

پست توسط Ocean Bird »

از هر قسمتی میشه تعابیر مختلفی استنباط کرد. مثلاً از این قسمت :
( سانتوری 1 سروده 70 )
گرسنگی , باران و جنگ
در « پرشیا »
ایستا نمی شود

من اینطور برداشت کردم که گرسنگی و باران و جنگ در پرشیا متوقف نمی شود!!

یه سوال هم دارم. نوشتید که پیشگویی های نوسترداموس شامل 10 سانتوری یا قرن هست که هر کدام دارای 100 سروده است. آیا این سانتوری ها دارای توالی تاریخی هستند یعنی به ترتیب سروده شدند یا نه؟ به نظرم بعضی از این سروده ها را میشه با حوادثی که در گذشته اتفاق افتاده مطابقت داد! شما چگونه تعبیر می کنید که اینها در آینده رخ می دهند؟ مثل این قسمت:

(سانتوری 3 سروده 64 )
اسپانیای بزرگ
به دست رهبر پاریس
گشوده می شود

می تونه اشاره به فتح اسپانیا توسط ناپلئون بناپارت باشه.
ارسال پست

بازگشت به “بخش ويژه”