به نام ايزد يکتا
درود
ابتداي سخن ورود دوست عزيز خودمان آقاي زکتور ( zector ) پس از مدتها دوري از تايپيک به ايشان از طرف خودم و دوستان تبريک مي گويم اگر مطالب ارزنده ايشان در اين تايپيک قرار نداشت با تمام علاقه خود به نستراد آموس در اين تايپيک مطلب قرار نمي دادم .
در ادامه سخن بايد پاسخ دوست عزيزم آقاي Ocean Bird بپردازم بله از سروده هاي نستراد آموس تفاسير مختلف زيادي از صاحب نظران اين علم در داخل و خارج به چاپ رسيده بنده آن تفاسيري که مهمترند قرار مي دهم و اگر دو يا سه تفسير مخالف هم نيز بودند که هر دو يا سه آنها مهم بود و در بين الملل اهميت تفسير بالا بود همه را قرار مي دهم ولي تا کنون يک يا دو بار با اين موضوع برخورد کردم . در مورد پرسش بعديتان بايد بگويم که اطلاع دقيقي ندارم دستمان زکتوز ( zector ) اطلاع بهتري دارد و من از ايشان تقاضا مندم اين پرسش شما را به بهترين شکل پاسخ گو باشد تا آنجا که اطلاعاتم قد مي دهد گويا به ترتيب است و هر قرن نيز به ترتيب قرن هاي خودمان رخ مي دهد شايد اينگونه هم نباشد .
از پرسشتان سپاسگزارم - بدرود - ياعلي
پيشگوييهاي نوسترآداموس
مدیر انجمن: شوراي نظارت

-
- سپاسهای دریافتی: 13 بار

-
- سپاسهای ارسالی: 50 بار
- سپاسهای دریافتی: 181 بار
از هر قسمتی میشه تعابیر مختلفی استنباط کرد. مثلاً از این قسمت :
( سانتوری 1 سروده 70 )
گرسنگی , باران و جنگ
در « پرشیا »
ایستا نمی شود
من اینطور برداشت کردم که گرسنگی و باران و جنگ در پرشیا متوقف نمی شود!!
یه سوال هم دارم. نوشتید که پیشگویی های نوسترداموس شامل 10 سانتوری یا قرن هست که هر کدام دارای 100 سروده است. آیا این سانتوری ها دارای توالی تاریخی هستند یعنی به ترتیب سروده شدند یا نه؟ به نظرم بعضی از این سروده ها را میشه با حوادثی که در گذشته اتفاق افتاده مطابقت داد! شما چگونه تعبیر می کنید که اینها در آینده رخ می دهند؟ مثل این قسمت:
(سانتوری 3 سروده 64 )
اسپانیای بزرگ
به دست رهبر پاریس
گشوده می شود
می تونه اشاره به فتح اسپانیا توسط ناپلئون بناپارت باشه.
بله دقیقا" ، این نشان دهنده رمزآلود بودن سروده های نوستراداموس است. همچنین تقریبا" میشه گفت که هر سانتوری مربوط به یک قرن است زیراکه در بعضی از تفاسیر ، پایان دنیا را قرن بیست و پنجم یا چهارم گفته اند ! البته پیشگوهای دیگری نیز هستند که شاید حتی بهتر و جالب تر از نوستراداموس ، پیشگویی کرده باشند (همان هایی که لینکشان را صفحه های قبلی گذاشته ام).
با عرض بهترين آرزوها براي همه ي دوستان فعالkingsaeid نوشته شده:درود خدمت دوست عزیزم زکتور
از پاسختان سپاسگذارم چون بنده در جاهایی اطلاعاتم اندک است انشاالله جبران کنم .
بدرود - یاعلی
------------------------------------------------------
يه خواهشي که اشتم ايم بود که يه روال منطقي به مباحث بديم. چون اولين چيزي که نظر منو جلب کرد بي نظمي زياد در مطالب آورده شده است. البته از زحمات دوستان کمال تشکر را دارم که مطالب را با زحمت استخراج کرده و در دسترس ديگران قرار مي دهند.

رفتن به فضا نيازي به اختراع چرخ نداشت!
-
آقا یه چیزی! من شنیدم که مایاها و مصری ها زمان اومدن منجی رو به تاریخ میلادی 2012 تا 2015 پیش بینی کردن! کسی چیزی میدونه؟
بنده نمي دانم دين شما يا اعتقادات شما چيست ولي از نظر شيعه تعيين وقت دقيق ظهور غير ممکن است(طبق روايات رسيده از معصومين) و علم آن منحصراً نزد خداوند است.
يک نکته اي را بايد توجه داشت و آن اينکه اصولاً تعيين وقت دقيق ظهور منطقي هم نيست چون همه چيز بستگي به خودمان دارد. اگر مردم آمادگي داشته باشند شايد همين فردا ظهور کند. به عبارت ديگر از مهرباني و رحمانيت خداوند بعيد است که قومي قابليت نجات پيدا کنند و خداوند نجات ندهد. بايد در اصلاح امور کوشيد و اميدوار بود به ياري خداوند. همين جمهوري اسلامي را اگر مردم و مسوولين قدر بدانند و کاري کنند که در آن فساد و ظلم و بي عدالتي در حداقل ممکن باشد(حداقل در بين کشورهاي منطقه نه جهان). چقدر در تعجيل ظهور کمک خواهد کرد؟ ولي وقتي از اسلام چهره اي غير واقع به نمايش بگذاريم و در کشور ما فقر و بي عدالتي و فساد اداري و اخلاقي و ... بيداد مي کند. نبايد انتظار تأخير ظهور داشته باشيم؟ و شايد در آينده گروهي بيايند که لياقتشان بيشتر از ما براي برخورداري از هدايت امام غايب باشد.

-
- سپاسهای ارسالی: 4147 بار
- سپاسهای دریافتی: 2180 بار
Mr.Reza, سلام به اين سايت خوش آمديد ولطفا فارسي تايپ كنيد اگه مطلب جديد وجالبي در باره نوستر آداموس داريد ممنون ميشيم در اينجا قرار بدين والبته خواهشا بحثهاي سياسي با دليل ومنطق بهتره
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]