مشکل با برنامه opera گوشي سوني اريکسون

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي سوني بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: Thunderclap, SHAHRAM, شوراي نظارت

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

airplane,
دليل عدم پاسخگويي به شما مطرح کردن سوال در جاي نادرست هست، لطفا سوال رو در تاپيک مناسب مطرح کنيد، يا اگر تاپيک مناسبي پيدا نکرديد، خودتون در بخش مربوطه تاپيک مناسبي ايجاد کنيد
مشکل شما قطعا به خود مموري مربوطه، يکبار با کارت ريدر اون رو فرمت کنيد، اگر مشکل رفع نشد، بايد مموري ديگري خريداري کنيد
renger,
opera mini در دو نسخه basic و Advance از خود سايت opera قابل دانلود هست، نسخه Advance با برخي گوشي‌ها مشکل داره، اما نسخه Basic با اغلب گوشي‌ها سازگار هست، اما امکانات کمتري داره، شما اين نسخه رو امتحان کرده و نتيجه رو اعلام کنيد
در صورتي که مشکل با اين نسخه هم وجود داشت، بايد گوشي رو مستر ريست کرده و مموري گوشي رو هم فرمت کنيد (يا با کارت ريدر قولدر system رو جستجو و حذف کنيد)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

مهدي جان من نسخه بيسيک رو هم نصب کردم ولي جواب نداد برنامه رو يه w810 ديگه تست کردم جواب داد. تنظيمات GPRS پاک کردم دوباره نصب کردم باز هم جواب نداد يعني هيچ راهي نداره؟ حتما بايد گوشي ريست کنم؟ اگه ريست کنم چي ميشه؟ به اطلاعات من که صدمه نميزنم؟ حذف ميشه؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

renger,
در اين صورت احتمالا اختلالي هست که با مستر ريست و ... حذف نميشه ظاهرا، و به اين ترتيب بايد فلش کنيد، با فلش تمام اطلاعات گوشي از بين ميره، از کانتکتها روي سيمکارت کپي بگيريد، بعد از فلش هم يک بار مموري رو فرمت کنيد و مجددا اطلاعات مورد نياز رو در اون کپي کنيد
البته موضوعي هم به ذهنم ميرسه که شايد بشه بهش اهميت داد
شما تنظيمات GPRS یو چطور انجام داديد؟
به اين ترتيب عمل کنيد
فقط
Connection Name: Irancell-GPRS
Access Point Name: mtnirancell
ديگه هيچ چيزي رو ست نکنيد و هيچ تغييري هم در ديگر تنظيمات کانکشن ايجاد نکنيد ، از جمله پراکسي و ....
اگر با اين هم مشکل رفع نشد، فلش تنها راه هست براي اين گوشي
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “Sony”