آموزش نصب xp بعد ازvistaبراي نوت بوک هايي که از هارد ساتا استفاده ميکن
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت
برادر مهدي سلام
از پاسختون ممنونم اما به نتيجه اي نرسيدم
من يك نوت بوك سوني مدل vgn-fr890 دارم كه ويندوز ويستا اون رو پا ك كردم (پارتيشن بندي كردم ) و ويندوز ايكس پي روي اون نصب كردم و زماني كه ويندوز ويستا داشتم نه بكاپي از درايورها گرفتم و نه نوع درايور ها رو مشخص كردم
برنامه اي كه روي ايكس پي اجرا بشه و مدلهاي چيپست رو به من نشون بده چيست ؟ چون اون برنامه كه intel matrix بود روي ايكس پي اجرا نميشه
دوما در خود سايت سوني درايورهاي ويستاش موجود هست . و من چيپست ها رو نميدونم جزئياتشون چي هست و نه ميتونم فعلا درايوري براشون نصب كنم. من كل اين 13 تاپيك شما رو خوندم. اما اين مدل سوني رو فعلا درايوري براش پيدا نكردم. در ضمن كلي هم توي سايتهاي خارجكي گشتيم اما بي نتيجه بود
ضمنا از اينكه فرصت ميكنن پاسخ دوستان و بنده رو ميدهيد بسيار سپاسگذاريم.
از پاسختون ممنونم اما به نتيجه اي نرسيدم
من يك نوت بوك سوني مدل vgn-fr890 دارم كه ويندوز ويستا اون رو پا ك كردم (پارتيشن بندي كردم ) و ويندوز ايكس پي روي اون نصب كردم و زماني كه ويندوز ويستا داشتم نه بكاپي از درايورها گرفتم و نه نوع درايور ها رو مشخص كردم
برنامه اي كه روي ايكس پي اجرا بشه و مدلهاي چيپست رو به من نشون بده چيست ؟ چون اون برنامه كه intel matrix بود روي ايكس پي اجرا نميشه
دوما در خود سايت سوني درايورهاي ويستاش موجود هست . و من چيپست ها رو نميدونم جزئياتشون چي هست و نه ميتونم فعلا درايوري براشون نصب كنم. من كل اين 13 تاپيك شما رو خوندم. اما اين مدل سوني رو فعلا درايوري براش پيدا نكردم. در ضمن كلي هم توي سايتهاي خارجكي گشتيم اما بي نتيجه بود
ضمنا از اينكه فرصت ميكنن پاسخ دوستان و بنده رو ميدهيد بسيار سپاسگذاريم.
جناب mahdi با عرض پوزش اميدوارم اين آخرين سوال باشه
اينكه من ميخوام درايور دانلود كنم كدوم درايور رو دان كنم آخه تو سايت هزار جور دراور براي لپتاپ من هست مثل وبكم audioو .... براي chipset هم است با ورژنهاي مختلف. اگه درايور chipset هست نميدونم كدوم ورژن و بگيرم و اينكهchipset for xp يا chipset for vista?
مرسي
اينكه من ميخوام درايور دانلود كنم كدوم درايور رو دان كنم آخه تو سايت هزار جور دراور براي لپتاپ من هست مثل وبكم audioو .... براي chipset هم است با ورژنهاي مختلف. اگه درايور chipset هست نميدونم كدوم ورژن و بگيرم و اينكهchipset for xp يا chipset for vista?
مرسي
Mahdi1944 نوشته شده:81102371,
از پستهاي متوالي پرهيز نماييد، در صورت تکرار تمام پستهاي شما حذف خواهد شد
در مورد استفاده و ... هم هيچ کار خاصي نبايد انجام بديد، فقط فايل رو باز کرده و محتويات اون رو دز Nlite قيمت درايورها وارد کرده و تمام درايورها رو انتخاب کنيد تا به ويندوز اضافه بشه، آموزش رو بخونيد کاملا واضح نوشته شده
frmahad در مورد نحوةي پيداو نصب قطعاتي که در هر يک از ويندوزها شناسايي نشدند چندين بار توضيح داده شده، شما بايد يا به سايت سازنده چيپست اون قطعه مراجعه کنيد و يا از مدلهاي مشابه همون سري داريور رو استخراج کنيد
در مورد مقاله هم بنده فقط و فقط وقت دارم به سوالات کاربران پاسخ بدم و به مسائل سايت رسيدگي کنم و وقتي براي تدوين مقاله و ... ندارم متاسفانه، شايد ديگر دوستان که علاقه به اين کار دارند پيشنهاد شما رو عملي کنند![]()
ممنون از محبت شما، موفق باشيد

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
728madani,
لطفا کمي جستجو کنيد، لينک IntelMatrix در صفحه قبل همين تاپيک وجود داره که براي شما قابل استفاده هست
لطفا کمي جستجو کنيد، لينک IntelMatrix در صفحه قبل همين تاپيک وجود داره که براي شما قابل استفاده هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
dadajon,
اگر منظورتون درايور ساتا هست، در همين تاپيک IntelMatrix لينک داده شده، ميتونيد استفاده کنيد
اگر منظورتون درايور ساتا هست، در همين تاپيک IntelMatrix لينک داده شده، ميتونيد استفاده کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
مشکل در تهيه درايو لب تاب
سلام
من نتونستم درایو لبب تابم رو پیدا کنم
اگه می شه برام سریع پیدا کنید
ممنون
toshiba satellite pro p200
faridz4983@gmail.com
من نتونستم درایو لبب تابم رو پیدا کنم
اگه می شه برام سریع پیدا کنید
ممنون
toshiba satellite pro p200
faridz4983@gmail.com