گوشی K800 خود را منفجر کنید ....
مدیران انجمن: Thunderclap, SHAHRAM, شوراي نظارت
اقایون فایل کاستوم برای چی هستش من 100 جا رفتم اموزش این فلش کردن خوندم اما هنوز کامل نفهمیدم همه دست و پا شکسته می نویسن بیشتر جاها فایل کاستومی نزاشته بودند
در ضمن از کجا بفهمم گوشیم cid چنده من کا 800 دارم اول اسفند هم گرفتم الان با دوربینش مشکل دارم میگن باید فلش کنم خواهشا یک اموزش کامل بدید یا بگید چه طور بفهمم گوشیم کید چنده و همچنین فایل کاستوم چیه و لازمه یا نه
در ضمن از کجا بفهمم گوشیم cid چنده من کا 800 دارم اول اسفند هم گرفتم الان با دوربینش مشکل دارم میگن باید فلش کنم خواهشا یک اموزش کامل بدید یا بگید چه طور بفهمم گوشیم کید چنده و همچنین فایل کاستوم چیه و لازمه یا نه
D - GH نوشته شده:اگر فارسي مي خواي اين لينک FS فارسي R8BA024 هست
[External Link Removed for Guests]
اينم لينک R1KG001 ( از همون R8BA024 استفاده کني بهتره فعلآ بهترين ورژن هست )
Main : [External Link Removed for Guests]
FS : [External Link Removed for Guests]
لینکا حذف شدن
می تونید از لینکای زیر استفاده کنید:
بيهودست
مقصد خاک است...
پس اين قدر زور نزن
مقصد خاک است...
پس اين قدر زور نزن

-
- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 36 بار
- سپاسهای دریافتی: 140 بار
- تماس:
fswteam نوشته شده:اقایون فایل کاستوم برای چی هستش من 100 جا رفتم اموزش این فلش کردن خوندم اما هنوز کامل نفهمیدم همه دست و پا شکسته می نویسن بیشتر جاها فایل کاستومی نزاشته بودند
فایل کاستوم برای تعیین زبان گوشی + چند تا تنظیم پیش فرض هست کار خاص دیگه ای نداره .
CID گوشی شما 100% 52 هست ( با توجه به زمان خرید )
اگر از برنامه SE Tool 2 Lite استفاده کنی خیلی راحت CID گوشی رو نمایش میده . برای آموزش هم یکی از دوستان آموزش برنامه SE Tool 2 Lite رو گذاشته
تو قسمت گوشی های SE هست پیداش میکنی .
-
-

-
- تماس:
amir_82111 نوشته شده:ببخشید من یه سوال دارم .پسوند فایل های fs و main حتما باید mbn و fbn باشه؟ آخه من این فایل ها رو دارم ولی پسوندشون bin هستش.ممنون میشم منو راهنمایی کنید
حتمآ باید با پسوند mbn برای Main و fbn برای FS باشه .
پسوند bin مربوط به Backup هست که توسط Setool2lite از فایل Main گوشی گرفته میشه و با این پسوند ذخیره میشه .
-

-
- تماس:
bijan1987 نوشته شده:دوست عزيز چرا تبدیل K800 به K810 و W850 و افزايش کيفيت عکس و فيلم رو توضيح نميدين؟![]()
اول اینکه گوشی K800 رو فقط میشه به گوشی K810 تبدیل کرد ، به W850 هم تبدیل میشه ولی مموری کارت برا گوشی شناخته نمیشه و دوربین هم از کار می افته
اگر می تونید کنار بیاید میتونید تبدیل کنید .
و برای بالا بردن کیفیت عکس وفیلم این درایور رو با برنامه SEtools2lite رو گوشی نصب کنید :
1 - کیفیت عکس 20% و فیلم 40% بهتر میشه : [External Link Removed for Guests]
2 - کیفیت عکس 15% و فیلم 100% بهتر میشه : [External Link Removed for Guests]
برای تبدیل به K810 :
فایل فلش زیر رو دنلود کن .
بقیه کار هم مثل قبل هست چیز خاصی برا گفتن نداره .
****************************************************************************************************************************
فایل FS : [External Link Removed for Guests]
فایل Main : [External Link Removed for Guests]
فایل کاستوم : [External Link Removed for Guests]
توجه !!!!
بعد از تبدیل K800 به K810 نصف چراغ های زیر کلید روشن نمیشه و با نصب این پک توسط SEtool2lite مشکل حل میشه .
روش نصب هم مثل نصب درایور دوربین و صدا هست !
*****************************************************************************************************************************