توي جلساتي که من ميرم حدود 20 نفر هستيم ميشينيم صحبت ميکنيم از هر چي بخوايم و راهنمايي ميشيم چه توسط اعضا چه توسط افراد متخصصي که اونجا هستند مثل مددکار اجتماعي و روانشناس
جمع دلپذيريه!
در ضمنGaladriel, عزيز
روانشناس فقط به حرفات گوش نميکنه،راهنماييت ميکنه،حتي خيلي وقتها فقط اونه که حرف ميزنه و تو گوش ميکني
روانشناس ها اکثرا نميتونن دارو تجويز کنن و درمانهاشون بر پايه روان هسا اما روانپزشکها قرص تجويز ميکنند و ....
راستي اين جلساتي که من ميرم مجانيه،يک ngo هست که اين جلسات رو مجاني برپا ميکنه.
ngo ها اکثر برنامه هاشون مجانيه
يه تحقيقي بکنيد اطراف شما هم ngo با موضوع هاي مختلف فعاليت کنن حتما وجود داره
موفق باشيد.
سوال
مدیران انجمن: Dr.Akhavan, mahshid-banoo, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 82 بار
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
دوست عزيز همه ي افراد تو يك سن خاص اين نياز رو در خودشون مي بينند كه نياز دارند يكي همدمشون باشه براي همه ي ما هم پيش امده و باز هم پيش خواهد امد بهتره به جاي فكر كردن درباره ي راهكار مسله و اين كه چي كار كنم يا نكنم به صورت عملي مسله رو حل كنيد براي رفع اين مشكل حتما نبايد بر اساس اصول و قواعدي كه توي كتاب ها وجود داره پيش رفت خيلي اسون تر از اون چيزيه كه فكر مي كنيم همين الان مي تونيد با اعضاي خانواده مشورت كنيد نبايد اين ديد در شما ايجاد بشه كه فقط روان شناس مي تونه يا فقط فلان شخص خاص مي تونه به من كمك كنه هر چند كه هر كسي در جاي خودش ارزشمنده اما نيازي نيست اين مسله رو پيچيده كنيد به عنوان مثال براي من بهترين كسي كه اين نقش رو ايفا كرده مادربزرگم بودن 

- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
melani نوشته شده:njmh میشه در مورد ngo بیشتر توضیح بدی؟
اهواز هم همچین مکانی داره؟
تو کیانپارس من 3,4 تائی دیدم..........بگردی پیدا میکنی...........یکیشونم مهر سپید بود اسمش اگه اشتباه نکنم
[marq=down] *:*:*:*بلندآســـــــــــــــــــــمان جایگاه من است*:*:*:* [/marq]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]