ساکسي فون و گيتار و سه تار
اصلا همه رو دوست دارم
ساز مورد علاقه شما چه سازي است؟
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- محل اقامت: رشت
- سپاسهای ارسالی: 99 بار
- سپاسهای دریافتی: 175 بار
- تماس:

-
- سپاسهای ارسالی: 52 بار
- سپاسهای دریافتی: 22 بار
سلام .
تمام ساز هایی که در ارکستر های آذربایجانی مشارکت دارند ، احساس عجیبی رو در من زنده می کنند و هر کدام به نوعی دلنشینند ، مثل تار ، کمانچه ، ساز ( قوپوز ) آذربایجانی و ... اما چند ساز خیلی برام جالبن :
قارمان ( در آغوش رحیم شهریاری ، نوازنده ی شهیر قارمان و و خواننده ی موسیقی آذربایجانی ) :
[External Link Removed for Guests]
...
کلارینت : ( اجرای این ساز رو در موسیقی های خارجی دیدم ، خندم گرفته بود ! از بس بچه گانه بود ، اما استفاده ای که از این ساز در موسیقی آذربایجانی میشه رو اگر ببینید ، واییی معرکست ! )
...
و این هم نقاره ( ناغارا )
:

تمام ساز هایی که در ارکستر های آذربایجانی مشارکت دارند ، احساس عجیبی رو در من زنده می کنند و هر کدام به نوعی دلنشینند ، مثل تار ، کمانچه ، ساز ( قوپوز ) آذربایجانی و ... اما چند ساز خیلی برام جالبن :
قارمان ( در آغوش رحیم شهریاری ، نوازنده ی شهیر قارمان و و خواننده ی موسیقی آذربایجانی ) :
...
کلارینت : ( اجرای این ساز رو در موسیقی های خارجی دیدم ، خندم گرفته بود ! از بس بچه گانه بود ، اما استفاده ای که از این ساز در موسیقی آذربایجانی میشه رو اگر ببینید ، واییی معرکست ! )
...
و این هم نقاره ( ناغارا )
:

من تو 2 سال گیتار یاد گرفتم { گیتار کلاسیک } بعد دوستم تو 3ماه یاد گرفت حالا فرق من واون چیه خوب معلومه من هم گیتار الکتریک کار میکنم هم گیتار کلاسیک در ضمن نت خوانی هم بلدم ولی اون بلده 4تا اکرد اسون بزنه
mailto: ? subject= & body=